- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.221
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-eylul-anneleri.880381/
bak canim burdaki tablo gibi :)
bak canim burdaki tablo gibi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
01-11-2016 olarak canim hos geldinMerhaba arkadaşlar ben de Kasım annesi olacam Allah izin verirse inşallah ama 28 ekim oldu takvim değiştiremiyorum 4gun gecikmeli döllenme olmuş yavrum normalde ekim ama doktor usg de Kasım olarak gördü 1 Kasım yani nasıl değiştirebilirim takvimi bilgisi olan varmi
geçer geçer kafana takmazsan ben çok düşündüğümden son 15 günüm sanki 15 ay gibi geldi :)Teşekkür ederim. Kesin bişey söylemeynce kafama takıldı günler de gecmiyo, kese cuma görunür inşallah da rahatlarm
süper bi haber bu :) tebrik ederimkızlar bata 2 gün var hcg 526 çıktı
10 hafta sonra belli olur allahin izni ile canim ben totem yaptim oglum var kizim olsun isterim saglikli sihatli kiz isterim tabi rabbim biliyor rabbim.gonlumuzdekini nasip eder insallahKızlar anket yapmışsınız ama şuan hiç birimiz öğrenmedik ki kız mı erkek mi :) Ne hissediyorsunuz olsa belki olabilr di :)
Hayirli olsun bebisin. Benim de bat a 2 gun var. Daha tahlil yapmadım bat in geçmesini bekliyorum.kızlar bata 2 gün var hcg 526 çıktı
teşekkür ederim canım ben battan 6 gün önce öğrenmiştim Allah isteyen herkese naip etsin.Hayirli olsun bebisin. Benim de bat a 2 gun var. Daha tahlil yapmadım bat in geçmesini bekliyorum.
NO | ANNE | ŞEHİR | YAŞ | SAT | TAHMİNİ DOĞUM | CİNSİYET | BEBİŞİN ADI | KAÇINCI BEBİŞ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | @exclusive | İst - Avrupa | 25 | 29/01/2016 | 05/11/2016 | ? | ? |
mrb, topiğimiz hayırlı olsun..
öyle düşünüyorsak bende kız hissediyorum ama rabbim ne verirse hayırlısını verir bakalım inşallah Rabbim gönlümüzdekini bize hayırlı eyler :)10 hafta sonra belli olur allahin izni ile canim ben totem yaptim oglum var kizim olsun isterim saglikli sihatli kiz isterim tabi rabbim biliyor rabbim.gonlumuzdekini nasip eder insallah
amin insallah rabbimden gizlicek degilim o gonlumdekini biliyor rabbim her kezin gonlundekini nasip eder insallah aminöyle düşünüyorsak bende kız hissediyorum ama rabbim ne verirse hayırlısını verir bakalım inşallah Rabbim gönlümüzdekini bize hayırlı eyler :)
ben konuyu acarken.ugrastim.tablo kuramadim nasil olcak bu yaa isin icinden cikamadim
NO ANNE ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM CİNSİYET BEBİŞİN ADI KAÇINCI BEBİŞ 1 @exclusive İst - Avrupa 25 29/01/2016 05/11/2016 ? ?
ben denedim kendime böyle oldu bakın kızlar