- 11 Mart 2016
- 30
- 36
- 37
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.181
aminnn inşallah..aminnn insallah canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn inşallah..aminnn insallah canim
kısmetse bu cumartesi duyacağız :) çok heyecanlıyızKızlar kalp atısını duyan var mı aramızda :)
GunaydinGünaydın
İnşaallah canım kaç haftalıksın :)kısmetse bu cumartesi duyacağız :) çok heyecanlıyız
Canım senle ayniyiz bizde kısmet olursa cmtsi günü duyucaz allahim inslh bir sorunla karsilasmayizkısmetse bu cumartesi duyacağız :) çok heyecanlıyız
valla ya aslında zaman geçiyor ama biz saydığımız için 1 ay 3 ay gibi geliyor ilk gebeliğimden süphelendiğim zamanda arkadaşımla konuşmuştuk şüpheli ilişki şu kadar oldu bu kadar oldu diye o zannetmiş ki ilişki üzeirnden 1 ay geçti halbu ki 10 gün geçmişti zaman bekleyince öyle olmuyor işte 9 ay nasıl bitecek rabbim bize sabırlar versin bekleme gücü versin :)aynen canım vakit geçmiyor sanki
bencede bilmeden hiç bişey yapmayalım allah korusun vicdan azabı çekmekten başka bişey değiltekrar bi soralım doktora o zaman yrn randevumuz var zaten, tek tek soralım bakalım en iyisi
Canım ultrasondaki kağıtta kaç haftalık olduğun yazıyo? Ve kaç mm? Bende bugun gördüm çok şukur ama karından göremedi doktor alttan baktı ve ultrasona göre 4 hafta 6 günlük 0.88 cmBU DA KESEMİZ DOKTOR ÇOK GÜZEL DEDİ MAŞALLAH HERKES KIZIN OLCAK DİYO NORMALDE KIZ ÇOCUKLARINI PEK SEVİMLİ BULMAM NEDENSE BENİMDE GÖNLÜMDEN GEÇEN KIZ
mm yada cm kesen canım :)BU DA KESEMİZ DOKTOR ÇOK GÜZEL DEDİ MAŞALLAH HERKES KIZIN OLCAK DİYO NORMALDE KIZ ÇOCUKLARINI PEK SEVİMLİ BULMAM NEDENSE BENİMDE GÖNLÜMDEN GEÇEN KIZ
KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN KESEMİZİ KARINDAN ULTRASONLA GÖRDÜK 2 HAFTA SONRA GEL DEDİ DR KALP ATIŞLARI İÇİN ALLAHIM NASIL GÜZEL BİR DUYGU İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ
BU DA KESEMİZ DOKTOR ÇOK GÜZEL DEDİ MAŞALLAH HERKES KIZIN OLCAK DİYO NORMALDE KIZ ÇOCUKLARINI PEK SEVİMLİ BULMAM NEDENSE BENİMDE GÖNLÜMDEN GEÇEN KIZ
hayırlı olsun canım kac mm:)BU DA KESEMİZ DOKTOR ÇOK GÜZEL DEDİ MAŞALLAH HERKES KIZIN OLCAK DİYO NORMALDE KIZ ÇOCUKLARINI PEK SEVİMLİ BULMAM NEDENSE BENİMDE GÖNLÜMDEN GEÇEN KIZ
benim de 4+6 da 0,87 ydi :) aynı gidiyor bebişler sanki sadece benim bugün 6+2 kalp atışımızı duymak için son 2 gün kaldı :)Canım ultrasondaki kağıtta kaç haftalık olduğun yazıyo? Ve kaç mm? Bende bugun gördüm çok şukur ama karından göremedi doktor alttan baktı ve ultrasona göre 4 hafta 6 günlük 0.88 cm
CANIM DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE 4 HAFTALIK BENİMDE SATA GÖRE 5+6 HAFTALIK AMA O FARK ZAMANLA KAPANIYORMUS KAC MM OLDUGUNU SORMADIMkaç
mm yada cm kesen canım :)
Bana da doktor iki hafta sonra gel dedi kalp atısı için. Ozaman sen 6+4 de duyarsan bende duyarım inşaalllah. Cumartesıye denk gelıyor hem eşimle gitmiş olurum Yarın güzel haberlerini beklıyorum canımbenim de 4+6 da 0,87 ydi :) aynı gidiyor bebişler sanki sadece benim bugün 6+2 kalp atışımızı duymak için son 2 gün kaldı :)
Canım ultrason kağıdının sğ altta yazıyor GS 0.88 CM yazıyor mesela bendeCANIM DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE 4 HAFTALIK BENİMDE SATA GÖRE 5+6 HAFTALIK AMA O FARK ZAMANLA KAPANIYORMUS KAC MM OLDUGUNU SORMADIM
CANIM EKTE FOTOSU SEN Bİ BAK İSTERSE BENDE 11.0 CM YAZIYO SANIRIMCanım ultrason kağıdının sğ altta yazıyor GS 0.88 CM yazıyor mesela bende