- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.281
Ayaklar buz gibi oluyo benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su siralar bezli kilotlardan giydir sanada zor olmaz oda beze geri donmus olmaz ne dersin bi fikir yaniKızlar benim ilk oğlum 28 aylık şuanda, tuvalet eğitimine başlayalı 3 ay oldu, artık hiç bez takmıyoruz. gündüzleri sık sık götürüyoruz unutursak ta kendi söylüyor; tabi birkaç damla küloduna düştükten sonra. Ama geceleri olur da ben uyanamazsam kalkamıyor tuvalete bu uyku hali beni sarstı bu hafta 2 kere yatağına yaptı çişini, tabi önlemini almıştım ama yinede çok zahmetli oluyor çokta üzülüyorum. deneyimli olan varsa aranızda tavsiyeye ihtiyacım var
onlardan almıştım ilk zamanlarda ama dr özellikle direk külota geçsin altı ıslak kalsın ki bir faydası olsun dediği için kullanmadık, şu uyku düşkünlüğüm geçer herhalde ya, 2 kere kalksam gece yetiyor aslında . kaç yaşında gece kendileri uyanır acaba çişi gelinceSu siralar bezli kilotlardan giydir sanada zor olmaz oda beze geri donmus olmaz ne dersin bi fikir yani
hangisininağlama krizleri başladı
Kizlar sizin akintiniz nasi ne durumda
onlardan almıştım ilk zamanlarda ama dr özellikle direk külota geçsin altı ıslak kalsın ki bir faydası olsun dediği için kullanmadık, şu uyku düşkünlüğüm geçer herhalde ya, 2 kere kalksam gece yetiyor aslında . kaç yaşında gece kendileri uyanır acaba çişi gelince
İlgin için teşekkür ederimçıkmayabilir bence erken yaptırdın testi
benim akıntım kesildi çok az beyaz geliyor ama epey az.Kizlar sizin akintiniz nasi ne durumda
benim akıntım kesildi çok az beyaz geliyor ama epey az.
benm bugünlerde göğüslerim çok fena acıyor ve şişti.şimdiye kadar bişey yoktu dünden beri acıyor.
benim bulantım acıktığım zamanlarda oluyor onu fark ettimbenımde gosuslerım cok hasas ya dokunamıyorum, degınce agrıyor,
hıc mıde bulantım yok aksıne cok ıstahım acık
benim bulantım acıktığım zamanlarda oluyor onu fark ettim
iştahım pek yok genelde ekşi,tuzlu ve acı şeyler yemek istiyorum ama öyle karnım doysun diye yiyorum yani.
canım şuan bulamayacağım bişey çekiyor onu nasıl yapcaz bilmiyorum
yok söylemiyim ya eminim herkesin canı çekerne çekiyor :)
cnm ben kızımı 23 aylık bezden kestim ve sadece 2 ay geceleri ben uyandırdım sonra kendisi kalktı hep nazar olmasın şimdi 39 aylık ve gece beni uyandırmadan kalkıp yapıp yatıyor inanılmaz ben yataktan kalkmadan takip ediyorum sadece bazı gecelerde hiç duymuyorum bile banyo ışığını açık unuttuğundan anlıyorumKızlar benim ilk oğlum 28 aylık şuanda, tuvalet eğitimine başlayalı 3 ay oldu, artık hiç bez takmıyoruz. gündüzleri sık sık götürüyoruz unutursak ta kendi söylüyor; tabi birkaç damla küloduna düştükten sonra. Ama geceleri olur da ben uyanamazsam kalkamıyor tuvalete bu uyku hali beni sarstı bu hafta 2 kere yatağına yaptı çişini, tabi önlemini almıştım ama yinede çok zahmetli oluyor çokta üzülüyorum. deneyimli olan varsa aranızda tavsiyeye ihtiyacım var
Erikmi:)yok söylemiyim ya eminim herkesin canı çeker