Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Bana gofret ye gel dedi, başka da bişi demedi

Ben de devlette yapıcam ama mama götürmeyeceğim canım. Lazım olursa etrafta eczane var, hastanenin içinde de varmış ordan alınır. Ben yanıma süt yapıcı malt, kayısı kompostosu falan alacağım.

Owli nin cırtcırtlısını aldım ben canım. O iyi oluyormuş.
Yinede gelmeme ihtimali yüksek oluyormuş canım 2-3 günü bulabiliyormuş çocuğu sarılık yapmaktansa dursun yanımızds diye bizim eczanede yok etrafta öyle ücra😂😂 owlide bugün indirim vardı baktım yorumlara memnun olmayan birçok kişi var bilemedim bende o yüzden🙄
Amin inslh cnm hepimiz sag saglim kucamiza allalim inslh sen kacinci haftadasin senin neden sezaryan olcak kacinci haftada dogum olcak kuzum
ben şuan 36+1 im karnının gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş sıkı takip yapıcam dedi kalp atışı hareketlerinde sıkıntı yok dedi nst sonrası cuma tekrar çağırdı erken doğacak biraz dedi mesela ne kadar erken dedim 37-37+5 gibi dedi inşallah sağlıkla doğsunlar başka birşey istemiyorum gerçekten♥️🤲🏻

kontrolde iyi cikti hersey suyu vs bebek az kilolu ama cok iri degil. bu sefer baska doktor vardi sezaryen mi istiyorsun vajinal dogummu diye sordu kararsiz kaldim kendimi zorluyormuyul vajinal doguma acaba cok fazla. 39.haftada sezaryen gunu verecekti evet deseydim birsey diyemedim. 2 hafta sonra cati muayenesi yapacak o zaman catim uygun degilse soylerim artik

Yinede gelmeme ihtimali yüksek oluyormuş canım 2-3 günü bulabiliyormuş çocuğu sarılık yapmaktansa dursun yanımızds diye bizim eczanede yok etrafta öyle ücra😂😂 owlide bugün indirim vardı baktım yorumlara memnun olmayan birçok kişi var bilemedim bende o yüzden🙄

ben şuan 36+1 im karnının gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş sıkı takip yapıcam dedi kalp atışı hareketlerinde sıkıntı yok dedi nst sonrası cuma tekrar çağırdı erken doğacak biraz dedi mesela ne kadar erken dedim 37-37+5 gibi dedi inşallah sağlıkla doğsunlar başka birşey istemiyorum gerçekten♥️🤲🏻
Amin inslh cnm benim sağlıkla kucana al inslh bende 37+1de isdiyorum ama yinede doktor ne diycek bilmiyorum erken mi olur 37+1de acaba pek karismak da isdemiyirum ama anasıyla aynı dogum tarihine sahip olsun isdiyorum biraz🤪🤣

Benimde 2 hafta önce karın çevresi 1 hafta gerilemisti boyuda 1 hafta ileri gitmişti pazar günü son kontrolum var ne durumda bilmiyorum bende hareketleri iyi kan akisida iyiydi suyu da güzel demişti beslenmene dikkat et demişti ettim bakalım sonuç ne durumda olucak 37+5 de doğum olcak benimde

Yemek olarak değil ama kayısı hoşafı falan içsen nasıl olur? Onun dışında tanesiz çorba da iyi olur mercimek vs harici tabii gaz yapmasın
Onu zaten yapıcam dut kuru üzüm kayısı karıştırıp hoşaf olarak yapıcam da işte sindirimi zorlamayacak ne olabilir diye düşündğm bende

Ya yarın doğum varya sindirim için ne yiyebilirim hafif olarak bağırsakları yormayacak bir yemek ne var
Ay yarın 3 bebeğimiz geliyo dimi 🤩🤩sağlıkla gelsin canım kayısı komposto bağırsakların için en iyisi ama bana önce doğumda kayisilarini yeme demişlerdi sadece suyunu ictim

Ya yarın doğum varya sindirim için ne yiyebilirim hafif olarak bağırsakları yormayacak bir yemek ne var
Tavuk çorbası yap canım hem hafif hem de süt yapar diyollaaa ☺️ ayrıca kayısı hoşafı iç ama sadece kayısı değil gün kurusuyla karışık yap içine de muhakkak çubuk tarçın at bugünden içmeye başla

Ben ilk yürümeyi korsesiz yaptım . Oda üç beş adım zaten . Sonra hemen korse aldırdılar . Evde vardı ama acil çıkınca hepsi kaldı evde. Bu aldığımız çok güzeldi . Bence kancalı olanlar hiç kullanışlı değil özellikle ameliyat acın varsa . Benim aldığımın tek kenarı sadece cırtlı . Çok pratik . Canımı yakıyor takarken ama yürürken büyük avantaj . Doğuracak arkadaşlara da tavsiyedir . Kesinlikle korse kullansınlar . Zaten yürürken karnında bi dağ varmış gibi hissediyorsun . O hissi azaltıyor korse
Modelin linki var mı ?

Bide korseyi mini bir etek giyer gibi takacak mışız epey aşağıdan başlayacak yani . Onu da demiş olayım :)

Amin inslh cnm benim sağlıkla kucana al inslh bende 37+1de isdiyorum ama yinede doktor ne diycek bilmiyorum erken mi olur 37+1de acaba pek karismak da isdemiyirum ama anasıyla aynı dogum tarihine sahip olsun isdiyorum biraz🤪🤣
Doktora rica edersin yinede bi neden olmasın😍😍
Benimde 2 hafta önce karın çevresi 1 hafta gerilemisti boyuda 1 hafta ileri gitmişti pazar günü son kontrolum var ne durumda bilmiyorum bende hareketleri iyi kan akisida iyiydi suyu da güzel demişti beslenmene dikkat et demişti ettim bakalım sonuç ne durumda olucak 37+5 de doğum olcak benimde
Benide bilgilendirirmisin canım doktorun ne diyecek merak ettim. Benimde kan akışımda sıkıntı olmadığını söyledi belki fiziksel olacaktır dedi sadece karında sıkıntı var bizimde 😏 37+5 ne zaman oluyor senin kuzum ? Sezeryan mı bir de

Benide bilgilendirirmisin canım doktorun ne diyecek merak ettim. Benimde kan akışımda sıkıntı olmadığını söyledi belki fiziksel olacaktır dedi sadece karında sıkıntı var bizimde 😏 37+5 ne zaman oluyor senin kuzum ? Sezeryan mı bir de
Yarin gittimde bi sorucam 😄 hayirlisi artik kac kilo senin bebiş kuzum

Tabiki canım benim 3. Sezeryan olcak 26 Kasım sabah saat 9 da ameliyat saatim pazar günü nst ve muayne kan tahlilleri yapilcak doktorum nöbetçi o gün gidicem bakalım hayırlısı kafamda deli sorular bakalım durumu nasıl gerilik devam ediyorsa alirmi o gün kontrolde bilmem ama biraZda olsa kilo almıştır diye düşünüyorum doğum hiç belli olmuyo valla bebek kendi karar veriyo bide olsun istemem zaten benim çocukların doktoru da aynı hastanede oda giricek doğuma sağolsun konuştuk yatış yapalrken haber ver dedi bı tek ona güveniyorum ben

X