- 12 Temmuz 2022
- 22.939
- 84.363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2400 şuan canım senin kaç kilo hayırlısı olsunYarin gittimde bi sorucam hayirlisi artik kac kilo senin bebiş kuzum
Diğer çocuklarınızda bu durumu yaşadın mı peki neden kaynaklı oluyor acaba bu durum benimde kafam karıştı inşallah hepimiz için hayırlısı olsun bende 25ine kadar bekletir belki diyorum 37+6 oluyor ama riske atılacak bi durum varsa alsın ne diyelim onlar daha iyi biliyor onlara önce allaha sonra onlara teslimiz mama kullanmışmıydın bu arada doğduklarında tavsiyen var mıTabiki canım benim 3. Sezeryan olcak 26 Kasım sabah saat 9 da ameliyat saatim pazar günü nst ve muayne kan tahlilleri yapilcak doktorum nöbetçi o gün gidicem bakalım hayırlısı kafamda deli sorular bakalım durumu nasıl gerilik devam ediyorsa alirmi o gün kontrolde bilmem ama biraZda olsa kilo almıştır diye düşünüyorum doğum hiç belli olmuyo valla bebek kendi karar veriyo
34 haftada 2500 kuzum suan kac bakalim yarin ne diycek merak ediyorum aslinda kilosunuda2400 şuan canım senin kaç kilo hayırlısı olsun
Diğer çocuklarınızda bu durumu yaşadın mı peki neden kaynaklı oluyor acaba bu durum benimde kafam karıştı inşallah hepimiz için hayırlısı olsun bende 25ine kadar bekletir belki diyorum 37+6 oluyor ama riske atılacak bi durum varsa alsın ne diyelim onlar daha iyi biliyor onlara önce allaha sonra onlara teslimiz mama kullanmışmıydın bu arada doğduklarında tavsiyen var mı
Afiyet olsunn yemıssın işte nefsin körelmiş bide evde yapıyım dıyoCanım aşırı zencefilli tarçınlı kurabiye çekti. Ev yemeği söyledim dışarıdan yanında gönderiyolar hep, 2 tane incecik yedim ama kesmedi ndkf evde yapsam ama şekeri az koysam öldürür mü ya
Körelmedi ndkgkgAfiyet olsunn yemıssın işte nefsin körelmiş bide evde yapıyım dıyo
Sonra şekerim bilmem kaç oldu diye buraya yazmam yok mu sncmskslCanım aşırı zencefilli tarçınlı kurabiye çekti. Ev yemeği söyledim dışarıdan yanında gönderiyolar hep, 2 tane incecik yedim ama kesmedi ndkf evde yapsam ama şekeri az koysam öldürür mü ya
2. Büyük kızım da kordon daralması vardı suyu çok azalmıştı 2700 doğdu oda 37 artilarda doğmuştu hatırladığım kadarıyla kuveze girmedi tabiki ozaman cahildim biraz mama vermemistim 1 gün sariliktan yattı ilk oğlum 15 gün yattı sarilktan araştırdılar anne sütü sarılığı dediler emzirdikce sarardı yani 2 ay suruyo bütün çocuklarımın 3. De kızımda da çok şükür hiç bir problem yoktu mama verdim eve gelince ilk emzirme arkasından mama sarılık yukselmesin diye ilk 15 gün verdim sonra vermedim gunduz 2 kez gece 2 kez bu arada benim cokmsukur sütüm geliyo hemen mama verdiğim zamanda sagdim dolaba attim şimdi bundada aynı şeyi uygulayacağım diğerini kuveze göndermeden halletmistim bunuda halletcem inşallah mama verince düşüyodu sariliklari çünkü2400 şuan canım senin kaç kilo hayırlısı olsun
Diğer çocuklarınızda bu durumu yaşadın mı peki neden kaynaklı oluyor acaba bu durum benimde kafam karıştı inşallah hepimiz için hayırlısı olsun bende 25ine kadar bekletir belki diyorum 37+6 oluyor ama riske atılacak bi durum varsa alsın ne diyelim onlar daha iyi biliyor onlara önce allaha sonra onlara teslimiz mama kullanmışmıydın bu arada doğduklarında tavsiyen var mı
Aman iyi be insanın zencefilini de boğazına tıktınız şifa deposuydu şifaaaaa sjgkgSonra şekerim bilmem kaç oldu diye buraya yazmam yok mu sncmsksl
Sus kızAman iyi be insanın zencefilini de boğazına tıktınız şifa deposuydu şifaaaaa sjgkg
İnşallaah artmıştır annesi34 haftada 2500 kuzum suan kac bakalim yarin ne diycek merak ediyorum aslinda kilosunuda
anladımm bende mama vermeye karşı değilim hiç vermeyi düşünüyorum benim ilk doğum olacak inşallah o yüzden gelicek mi hemen bilmiyorum yinede takviye yapmak şartt2. Büyük kızım da kordon daralması vardı suyu çok azalmıştı 2700 doğdu oda 37 artilarda doğmuştu hatırladığım kadarıyla kuveze girmedi tabiki ozaman cahildim biraz mama vermemistim 1 gün sariliktan yattı ilk oğlum 15 gün yattı sarilktan araştırdılar anne sütü sarılığı dediler emzirdikce sarardı yani 2 ay suruyo bütün çocuklarımın 3. De kızımda da çok şükür hiç bir problem yoktu mama verdim eve gelince ilk emzirme arkasından mama sarılık yukselmesin diye ilk 15 gün verdim sonra vermedim gunduz 2 kez gece 2 kez bu arada benim cokmsukur sütüm geliyo hemen mama verdiğim zamanda sagdim dolaba attim şimdi bundada aynı şeyi uygulayacağım diğerini kuveze göndermeden halletmistim bunuda halletcem inşallah mama verince düşüyodu sariliklari çünkü
Kendi çocuğu için beni sorumlu tutarlar demesi çok yanlış baba bile değil o çocuktan annesi olarak o sorumlu dediğin gibi bilmiyor teknoloji çok gelişmiş araştırıp öğrensin o çocuğa sahip çıkması lazım yazık günah bakmayacakasa doğurmasaydıYa çünkü dediğim gibi arkadaşım yeni bir şeyler öğrenme konusunda istekli olmadı gebelik döneminde. Her şeyi annesine güvendi ona bıraktı. Annesi de tamamen geleneksel yöntemlerle yönlendiriyor o da her dediğine tamam diyor. İtiraz et çocuk senin çocuğun dediğimde ya bu sefer bir şey olursa herkes beni suçlayacak diyor. Mesela burnunu aspire et diyorum yanlış bir şey yaparsam herkes benden bilir diyor. O zaman doğrusunu öğren yani ayrıca ne demek herkes beni sorumlu tutar. Zaten bebekten sorumlu olan en başta anne baba değil midir?
Hani ben burada kadim bilgiyi kötülemiyor küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama yanlış olduğu kanıtlanan bunca şeyin sene olacak neredeyse 2025 hala sürdürülme çabası da anlaşılır gibi değil. Anam babam usülü bebek büyütmenin sonuçlarını hepimiz bugün yaşıyoruz, hemen hemen herkesin mide bağırsak florası bozuk, birçok hastalığın altında yatan sebep de bu fakat bizim yeniden bebek olup bunları düzeltme şansımız yok. Ailemizi suçlamanın da bir faydası yok. Ama çocuklarımızda da bile bile bu yanlışları sürdürmeye ne gerek var?
Ben kendi problemimi bildiğim için mecbur takviye yapıyorum ama geçenlerde 2 tane tanıdım doğurdu masallah diyim.hic sarılık olmadilar onlarında ilk bebekleri baktın sarılığı yükseliyor 15-16 Lara çıkmış mama takviyesi öneririmİnşallaah artmıştır annesi
anladımm bende mama vermeye karşı değilim hiç vermeyi düşünüyorum benim ilk doğum olacak inşallah o yüzden gelicek mi hemen bilmiyorum yinede takviye yapmak şartt
Tamamdır canımm çok teşekkür ederim inşallah olmazBen kendi problemimi bildiğim için mecbur takviye yapıyorum ama geçenlerde 2 tane tanıdım doğurdu masallah diyim.hic sarılık olmadilar onlarında ilk bebekleri baktın sarılığı yükseliyor 15-16 Lara çıkmış mama takviyesi öneririm
Ay bulunca linkleyin anacimEvet evet zaten o yüzden önermişler, kendileri seçip ilgilensin diye dağınınlığı kabullenmek lazım o zaman şimdiden
Böyle tek tarafı cırtlı sadece dümdüz korseModelin linki var mı ?
Gel gör ki kimseye bu söylenmiyor canım… Bana bir ara sürekli bak sen de yaşayacaksın, çocuk doğsun sen de göreceksin falan diyordu en son dedim bence sen de yaşamamalısın bu dediklerini Aç oku araştır, kurtul annenin eksik ve yanlış yönlendirmelerinden yani dedim. Valla ben diyorum iyi ki başından beri bu forumdaydım, çok şey öğrendim, hala da öğrenmeye devam ediyorum. Bence KK zorunlu olmalı hamile annelereKendi çocuğu için beni sorumlu tutarlar demesi çok yanlış baba bile değil o çocuktan annesi olarak o sorumlu dediğin gibi bilmiyor teknoloji çok gelişmiş araştırıp öğrensin o çocuğa sahip çıkması lazım yazık günah bakmayacakasa doğurmasaydı
Kızlar hiç bebek kitaplığı alan var mı? Ben bir sürü kitap aldım ama kitaplığım yok hepsi karmakarışık duruyor. Şu klasik raflılardan düşünmüştüm ama uzun vadede yerden çocuğun ulaşacağı seviyede olması daha iyiymiş öyle de çok dağınık olur mu bilemedim
Bence daha makbule geçer Zaten çikolata bu yenecek ve atılacak kâğıdı. Kimse alıp saklamayacak. Odada başka isimli itemler varsa çikolata isimsiz olsa da olur Biz de öyle lezzetli, kaliteli bir madlen falan olsa ben yaptırmazdım isimli bir şey. Gel gör ki yoktu Eşimin arkadaşları bu hafta yurt dışında, garibim korkudan gidemedi doğururum falan o yokken kaçırırım diye. Ah neler aldırırdık neler Bir önceki yurt dışı seyahati de yıllık izne ayrılıp tatile gideceğimiz zamana denk gelmişti ona da öyle gidemedi. Ondan öncekinde kendinin hastalık mevzusu vardı. Yurt dışına dair her şeyi kaçırıyoruz bu aralar Önümüzdeki seneye artık inşallahYa anadolu yakasında ceviz ağacını biliyor musun? Oranın çikolatalarına bayılıyorum ben ama kutulularda tiplerini sevmedim diğer setleri de çok 4 bine yakın görümcem geçen diyo ben pelitten çikolata alıp gelcem. Mavi külah gibi bişeyler varmış birinde görmüş. Umarım unutmaz getirir
Bir de hacı şerifin çikolataları güzel oluyor. Dökme falan var üzerinde sadece isim yazsın şeffaf kutuda göndersinler mesela dedim. Evde de yurtdışından geldiğimizden aşırı derecede çikolata var. Aslında hiç yaptırasım yok isimsiz olsa ne olur acaba onlardan versek kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum bu konuda. Ya da birinden hediye gelmesini bekliyorum
eelifeylull bende bu var ikeadan almistim, evet kendi ulasmasi bakmasi cok onemli, onun boyundan yuksek duvara asilan sus gibi alma bence kendi alip bakamaz cunku. bir de henuz cok erken 1 yasindan once gidip bakmaz, once bir yurusun sonra kitapligina gider kendisi. icinden secip bana bunu oku diyor ama once yuruyup konusmasi lazim bunun icinNeler aldın canım?
o zaman ben zevkle bugün ne yedim yazayım lskjlsdj sabah 8:30da buğday unlu krep (tarifi diyetisyen verdi), 90 gr peynir,2 salatalık, öğlen 12:30'da 200 gram ızgara et bol salata 5 kaşık yoğurt, 3te 16 ad. badem, 1 çay bardağı süt 1 meyve, akşam yemeği için de terbiyeli kereviz yaptım yanında salata ve 5 kaşık yoğurt. her gün böyle düzenli yemek zorundayım hadi bu öğünü de atlayayım dersem bir sonraki öğün hooop 200lerde şekerDün yediklerinizi yazdıktan sonra motive ettiniz beni, kendimce güzel bi kahvaltı yaptım mutluyum. Arada yazın litfen dkfkf