- 17 Haziran 2015
- 1.495
- 1.754
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.201
Anneler çoğalıyo ne güzel maşallah hoş geldiniz:) Herkese hayırlı hamileliklerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolucak arkadaslar bu nefes darligi tarzi tikanma acaba bebegin kalbimi atmaya basladida oksijenim yetmiyo:)
Canım bende de oluyo bazen.Nolucak arkadaslar bu nefes darligi tarzi tikanma acaba bebegin kalbimi atmaya basladida oksijenim yetmiyo:)
Cnm aynen dedigin gibi dua edelim birbirimize rabbim evlatlarimizi korusun InsaallahBende bende cumayı bekliyorumm günler geçmiyor sankii bi duysak kalp sesini çok bağlandım daha şimdiden arada ağlıyorum çok değişik güzel duygular
fark olur mu bilmiyorum ama inş kimyasal değildir canım yaArkadaşlar günaydın,
Geçen hafta cuma günü hamile olduğumu müjdelemiştim. Geçen çarşamba lekelenme olmus ve beta hcg yaptırmıstım sonucum 25.2 çıkmıştı. Sonra idrarda çıkmadığını ve cuma günü tekrar beta hcg yaptırdığımı sonucun da 136.1 çıktığını söylemiştim. Hamileyim demiştim. Cumartesi günü hastaneye gittim kontrole rahim duvarımın kalınlaştığını ve %100 gebe olduğumu söyledi doktor ama yine de degerlerine bakalim dedi beta hcg istedi. Orda çıkan sonuc ise 76.65. Doktor labaratuar farklılığından böyle düşük çıkabileceği gibi kimyasal gebelik de olabilir dedi. Çarşamba günü için tekrar çağırdı. Diğer testimi ben bi klinikte yaptırmıştım. Sizce klinik ve hastane arasında bu kadar fark çıkar mı? Yoksa kimyasal gebelik olasılığı daha mı yüksek?
evet ya ben de tezimi yazmaya çalışıyorum ama hiç elimi süresim yokbu arada calisiyormusunuz? ben hem evden calisiyorum hem tekrar okumaya baslamistim 1 ay önce. (uzaktan egitim yurtdisi) simdiden bile 4 gundur bise yapasim yok kitaplara bile bakmiyorum.. nasil olacak bilmiyorum
iyi hadi gözün aydınCanım bugün önceki testlerimi yaptırdığım klinikte tekrar beta hcg yaptırdım. 740.0 çıktı.
Bende merak ettim onulyly ne yaptın var mı bir haber
Iyi aksamlar canim iyiyz anne adaylari cogaldi hepsi hosgeldi ama benim nefes alma zorlugm var tecrubeli anneler bi solese normalmiHAYIRLI AKŞAMLAR....
NASILSINIZ ANNE ADAYLARI VE ANNE ADAY ADAYLARI ..?
aiv evet o normal cnm geblik belirtilerini okurken görmüştüm emin olmak için bi bak istersen internetrIyi aksamlar canim iyiyz anne adaylari cogaldi hepsi hosgeldi ama benim nefes alma zorlugm var tecrubeli anneler bi solese normalmi
Iyi aksamlar canim iyiyz anne adaylari cogaldi hepsi hosgeldi ama benim nefes alma zorlugm var tecrubeli anneler bi solese normalmi
Arkadaşlar günaydın,
Geçen hafta cuma günü hamile olduğumu müjdelemiştim. Geçen çarşamba lekelenme olmus ve beta hcg yaptırmıstım sonucum 25.2 çıkmıştı. Sonra idrarda çıkmadığını ve cuma günü tekrar beta hcg yaptırdığımı sonucun da 136.1 çıktığını söylemiştim. Hamileyim demiştim. Cumartesi günü hastaneye gittim kontrole rahim duvarımın kalınlaştığını ve %100 gebe olduğumu söyledi doktor ama yine de degerlerine bakalim dedi beta hcg istedi. Orda çıkan sonuc ise 76.65. Doktor labaratuar farklılığından böyle düşük çıkabileceği gibi kimyasal gebelik de olabilir dedi. Çarşamba günü için tekrar çağırdı. Diğer testimi ben bi klinikte yaptırmıştım. Sizce klinik ve hastane arasında bu kadar fark çıkar mı? Yoksa kimyasal gebelik olasılığı daha mı yüksek?
Evet okudum normalmis ama patlicak gbi oluyorm acik.hawaya ciktk vantilator actim hic fayda yok nefesim az geliyo nabzim hizli bebismi canlandi acaba bi doktr oyle yazmis iki kisilik oldugu icin diye 5+3bugunaiv evet o normal cnm geblik belirtilerini okurken görmüştüm emin olmak için bi bak istersen internetr
olabilir kuzum hmn kötü düşünme nefes egzersizleri yapmaya çalış videolar var hamileler içinEvet okudum normalmis ama patlicak gbi oluyorm acik.hawaya ciktk vantilator actim hic fayda yok nefesim az geliyo nabzim hizli bebismi canlandi acaba bi doktr oyle yazmis iki kisilik oldugu icin diye 5+3bugun
Gozunaydin bende tahmin ettim zatenCanım bugün önceki testlerimi yaptırdığım klinikte tekrar beta hcg yaptırdım. 740.0 çıktı.