- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.181
Ayyy ayni ben:) 9ayda sigmayiz hicbiyereEki Görüntüle 1647931
Kızlar buda benim bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ayni ben:) 9ayda sigmayiz hicbiyereEki Görüntüle 1647931
Kızlar buda benim bebek
Benim tekrarlayan dusuklerim oldugu icin suan kan sualndrici igne oluyorum onla ilgili sen gittigndede keseyi gorup rutin tahlillerini isterCanım hangi tahliller yapılıyor
Bana doktor 13 ekimde gel keseyi görelim dedi
Tahlil yaptır demedi
eşimde öyle diyor sen şimdi böyleysen 9. ayda düşünemiyorum haliniAyyy ayni ben:) 9ayda sigmayiz hicbiyere
Benimkide oyle diyo 9ayi gorelimde farketmez ne hale geldgimz bosvereşimde öyle diyor sen şimdi böyleysen 9. ayda düşünemiyorum halini
Bu bebek değil baya göbek ben zayıfım bende hiç bişey çıkmıyo uzun sürecek göbeğimin çıkması sanırım :)Eki Görüntüle 1647931
Kızlar buda benim bebek
Maasallah ama ilaca devam et cnmBugün gittim doktorum ameliyattaydı maalesef başka doktora göründüm tekrar beta hcg test yapıldı.
Cumartesi hcg 578 di
Bugün 1109 çıktı
hoşgeldinnn :)) amin inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize.. bu arada listede ben de yokmuşum beni de ekler misiniz yaş 25 SAT 1 eylül. izmir. ilk bebeğim olucak inşallahhMerhaba kızlar bugün bende hamile olduğu mu öğrendim bhcg 605 çıktı . Rabbim hepimize sağlıklı olarak kucağımiza almayi nasip etsin.beni de listeye eklerseniz sevinirim yaş 28 ikinci bebek samsun sat 29 eylül BDT 4 haziran
Maasallah ama ilaca devam et cnm
Anladım canım teşekkür ederimBenim tekrarlayan dusuklerim oldugu icin suan kan sualndrici igne oluyorum onla ilgili sen gittigndede keseyi gorup rutin tahlillerini ister