2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Kızlar liste ile ilgili önerim var öncelikle bence "2016 haziran anneleri listesi"diye bir konu açılsın bu konuyu bilgi mesajlarını gondermek için kullanalım. Yani anne yaşını vb fln buraya yazsın ki bilgiler sayfa aralarında kaybolmasın. Konu Sahibi meselesine gelince gebelik konularını Kazen isimli yönetici açıyor ve sonra hamile kalan ilk anne adayina devrediyor diye biliyorum ama bu sefer bir karışıklık olmuş sanırım yani kazen adlı yöneticiye MJ atarsak konu devriye ilgili yardimci olabilir. Konuyu devralan arkadaş da buranin ilk sayfasına listeyi yapıştırır.
 
Öyle mi oluyor canım
Hiç bilmiyordum.
Evet bencede sayfayı biri devralsa çok iyi olsun.
O kişi kimse ulaşıp anlatalım ona devretsin birine
 
 
Benim bat 13 ekim belli olmadigindan liste işine el atmak istemiyorum. Ama hamileliği belli olan bir arkadaş el atsın bu işe ve 2016 haziran anneleri listesi diye bir liste konusu açsın şimdiden herkesin bilgilerini orada toplamaya başlayalım devir işi hallodunca da listeyi yapıp bu konunun ilk sayfasına yapıştırır.
 
Sat 22 ağustos 16 eylülde çok az leke görüp ya hamileyim ya erken adet oluyırum dedim
İkisi de değildi
Adet olmayınca ovulasyon testi yapmaya başladım
Ve yeni ovulasyonuma göre Bat 8 ekim
Pszartesi kan testi yaptırmak istiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…