- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.021
Çok umutlu olduğum için de buraya yaxıyorum
Zaten pazartesi kanda çıkmazsa yazamıcam buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi erken daha bak benim önceki kanda bile adet günü çıkmıştı acele etme boşuna moralin bozulur tam 8 ekimi beklemelisin cnmÇok umutlu olduğum için de buraya yaxıyorum
Sağol canım çok merak ediyorumPazartesi erken daha bak benim önceki kanda bile adet günü çıkmıştı acele etme boşuna moralin bozulur tam 8 ekimi beklemelisin cnm
Normalde sağ ama hamilelikte Sol daha iyiymis bebek daha iyi gelisiyormus :)Sola yatmakmis simdi bakindim biraz kan dolasimi acisindan
Sağlıklı gebeliğe kolay kolay zarar gelmez canımslm kızlar. bayağı kalabalık olduk hakkaten liste iyi olacak. bu arada biz miniğimle ilk uçak yolculuğumuzu yapmak durumunda kaldık bugün hem de aktarmalı, valizlerimizi de kendimiz taşıdık biraz korkarak ama çok şükür şuan iyiyiz inş. aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniiiz, hayırlı olsun hepinizin bebişleri. listeye de yazdım hemen
Mutlu pazarlarGunaydin.. mutlu pazarlar..
Olur insaaallah cnm cok az kalmisSat 22 ağustos 16 eylülde çok az leke görüp ya hamileyim ya erken adet oluyırum dedim
İkisi de değildi
Adet olmayınca ovulasyon testi yapmaya başladım
Ve yeni ovulasyonuma göre Bat 8 ekim
Pszartesi kan testi yaptırmak istiyorum
Sola yatmakmis simdi bakindim biraz kan dolasimi acisindan
Sağol canım çok merak ediyorum
Ateşimin diğer aylara göre yüksek olması
Benim için belirti
37.2 şimdi de
kizlar sola yatiyoruz artik cnm sat 8 se eger gebelik varsa azda olsa bthcg nin ciktigini gorursun insaallahNormalde sağ ama hamilelikte Sol daha iyiymis bebek daha iyi gelisiyormus :)
Bu arada kızlar bende bugün gittim doktora sıkışık tim kese karından göründü 11 mm mis:) yerim ben onu darısı kese goremeyenlerin başına ve inş. Kalp atışına
günaydın cnm sanada mutlu pazarlarGunaydin.. mutlu pazarlar..