- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- Konu Sahibi deeplydisturbed
Canım benim ki 637 çıktıCanim senin kan degerin ne cikmisti kesen gorundu mu? Cok tesekkurederim
Sonra artıyor merak etme stres yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ki 637 çıktıCanim senin kan degerin ne cikmisti kesen gorundu mu? Cok tesekkurederim
valla okadrını bilmiorum cnm birisi düşmüş hastane de öğrenmiş düştüğünü diğerindede sanırım havale geçiriomuş ilaçlar falan vs. doktorlar yaşasydı sağlıklı doğamazdı zaten demişler bildiğim buPeki kaninda pihtilasmami vardi igne oldumu yada saglikli gebeliginde kan sulandrci acaba
tebrik ederimm profilresmi adasimBenimkinide ekleyiiiin kıssarr mutlubekleyis 28 malatya 2 haz 4+2
Normal canımKizlar benim 5+1 karindEki Görüntüle 1646409 an gozuktu bugn kese 6.5mm bebiste cok ufak gozukuo sanki banami ole geldi bi baksaniza size zahmet:)
Inşallah önce sağlıklı sonrada gönlümüzden geçen evlatları verir rabbim ama bir istatistiğe göre eylül doğumlu bebeklerin çoğunluğu erkek oluyormuş bende erkek gibi hissediyorum bakalimBenimde bir oğlum var bir tanecik canım evladım. Şimdikini kız gibi hissediyorum. Etraftan kız sanki diyen çok. Kısmet bakalım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla gönlüne göre olsun canım.
Oğlum eylül doğumlu benim deInşallah önce sağlıklı sonrada gönlümüzden geçen evlatları verir rabbim ama bir istatistiğe göre eylül doğumlu bebeklerin çoğunluğu erkek oluyormuş bende erkek gibi hissediyorum bakalim
Bence kullanma doktra sormadan dermKızlar 2 hafta önce saçlarım dökülüyor diye cildiyeye gitmiştim
Şampuan verdi doktor
Haftada 2 kez kullanacam
Galiba vitaminler var içinde tam bilmiyorum
Acaba kullansan mı kullanmasam mı
Canım normalBenin hesabıma göre tam 5 haftalığım ama kese 4 mm çıktı. Dokktor hiç olumsyz yorum yapmadı ama burda biryerde okudum benimki çok küçük (( kese gören arkadaşlar kaç mm çıktı sizlerinki kaçıncı haftalarınız
Başka forumda okudum herkes 11 mm 15 mm falan yazmış. Moralim bozuldu çok öf ne zormuş. Sadece çift çizgi görmekle olmuyor rahat edemiyorsun :/Canım normal
Haftaya büyür
Ortalama günde 1 mm büyüyormuş kese
Erken yumurtlamadır onlar canımBaşka forumda okudum herkes 11 mm 15 mm falan yazmış. Moralim bozuldu çok öf ne zormuş. Sadece çift çizgi görmekle olmuyor rahat edemiyorsun :/
Ben gecmiorum hergun yogurt meywe sut cerez yemeye calisiorum su hic icmedgm kdar iciyorum susuyormda zorluyorumda acikcasi icmek icin boyle geciyoavmde kontrolden geciyormusunuz? birde seyi soracam nasil besleniyorsunuz herseyi yiyebiliyormusunuz? yediginiz extra bisey varmi? ben yogurt falan hic tuketmem uc gundur hergun 2 yemekkasigi yogurt yemeye calisiyorum.. sut falanda icemiyorum peynir yemeye calisiyorum
Kimse geçmiyor mu avm kontrol cihazlarındanBen gecmiorum hergun yogurt meywe sut cerez yemeye calisiorum su hic icmedgm kdar iciyorum susuyormda zorluyorumda acikcasi icmek icin boyle geciyo
Ben gecmiorum hergun yogurt meywe sut cerez yemeye calisiorum su hic icmedgm kdar iciyorum susuyormda zorluyorumda acikcasi icmek icin boyle geciyo
ben gecmiyorumKimse geçmiyor mu avm kontrol cihazlarından