- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.001
nice 100. sayfalaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amindnice 100. sayfalaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cildiye mi bakıyo saç dökülmesine. bende avuç avuç dökülüyorKızlar 2 hafta önce saçlarım dökülüyor diye cildiyeye gitmiştim
Şampuan verdi doktor
Haftada 2 kez kullanacam
Galiba vitaminler var içinde tam bilmiyorum
Acaba kullansan mı kullanmasam mı
Evet canım cildiye bakıyorcildiye mi bakıyo saç dökülmesine. bende avuç avuç dökülüyor
Öyle mi oluyor canımKızlar liste ile ilgili önerim var öncelikle bence "2016 haziran anneleri listesi"diye bir konu açılsın bu konuyu bilgi mesajlarını gondermek için kullanalım. Yani anne yaşını vb fln buraya yazsın ki bilgiler sayfa aralarında kaybolmasın. Konu Sahibi meselesine gelince gebelik konularını Kazen isimli yönetici açıyor ve sonra hamile kalan ilk anne adayina devrediyor diye biliyorum ama bu sefer bir karışıklık olmuş sanırım yani kazen adlı yöneticiye MJ atarsak konu devriye ilgili yardimci olabilir. Konuyu devralan arkadaş da buranin ilk sayfasına listeyi yapıştırır.
Benin hesabıma göre tam 5 haftalığım ama kese 4 mm çıktı. Dokktor hiç olumsyz yorum yapmadı ama burda biryerde okudum benimki çok küçük (( kese gören arkadaşlar kaç mm çıktı sizlerinki kaçıncı haftalarınız[/QUOT cnm senin kan degerin kac cikti
Ben sirtustu yatinca zonklama oluyo belimde yan yatiyorum elim karnimda tutuyorm dusmesn die:))))Kizlar uyurken hangi pozisyonda yatıyor sunuz
Sagi solu var diye biliyorum ama hangisi iyi hatirlamiyorumBen sirtustu yatinca zonklama oluyo belimde yan yatiyorum elim karnimda tutuyorm dusmesn die:))))
Ben sirtustu yatinca zonklama oluyo belimde yan yatiyorum elim karnimda tutuyorm dusmesn die:))))[/QUOTE
Cnm sen sayfanin basindan beri burdasin sat kaçAy çok duygusal oldum
Haziran annesi olmak istiyorum
InsallaaahhhAy çok duygusal oldum
Haziran annesi olmak istiyorum
Saga yatmak en iyisidirSagi solu var diye biliyorum ama hangisi iyi hatirlamiyorum
Canım bem bu ay 32. Gün ovulasyonda pozitif gördümCnm sen sayfanin basindan beri burdasin sat kaç
Sagi solu var diye biliyorum ama hangisi iyi hatirlamiyorum