- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- Konu Sahibi deeplydisturbed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demememiii o bebeğin doğacağı tarih amaayaptım taslak böyle bakın bakalımEki Görüntüle 1646322
benimde sat 28 ağustos ama demekki sen adet dönemine yakın hamile kalmışsın.tebrik ederimMerhaba kizlar sat 28agustos idrar testim silik cikmisti bugun gidip kan testi yaptirdim 773 cikti doktor daha cok yeni dedi keseyi goremedi haftaya bidaha gidicem hamilemiyim kii daha once 16haftalik bi dusugum var( herkes hayirli hamilelik ins..
canım o karıştı çok kusurabakma kuzumDemememiii o bebeğin doğacağı tarih amaa
Canim haziran annesi sayfa sahini adet olmus diyorlar dediğin gibi birine devretse ne iyi olur şuan eminim pek ilgilenmez haklı olarakKızlar listeyi ilk sayfaya koyabılmek ıcın sayfanın sahıbı olmak lazım, sayfa sahıbıne tazdım sma cvp alamadım devrederse yaparız listeyı
Ya arkadaşlar bebeğinin cinsiyeti ile ilgili bişey hisseden varmı ben çok heyecanlıyım bu konuda bir tane dünya tatlısı bi kızımvar ona dünyaları değişmem o benim meleğim ama bitanede oğlum olsa ne güzel olur
Canim senin kan degerin ne cikmisti kesen gorundu mu? Cok tesekkurederimbenimde sat 28 ağustos ama demekki sen adet dönemine yakın hamile kalmışsın.tebrik ederim
Aa canim tebrik ederimm yaa masallah:) doktor nasildiKizlar benim 5+1 karindEki Görüntüle 1646409 an gozuktu bugn kese 6.5mm bebiste cok ufak gozukuo sanki banami ole geldi bi baksaniza size zahmet:)
Ben cok memnun kaldim gayet iyiydi saolsunAa canim tebrik ederimm yaa masallah:) doktor nasildi
inş. cnm bnm küçük görümcemde iki kez düşük yaşamış . üçüncüsünü sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. inş sende sağlıklı bir şekilde kavuşursun ...Kizlar ins tahlil sonuclari cikana kdar bebegm beni birakmaz okdr igne yapiorum cok defa duusk yapip kawusan var bende onlardan olurum umarin yeni katilanlar hosgelmisss sefa gelmis
Tablo için dedim canımburda kalaım. hazırda vvar nasılsa
Peki kaninda pihtilasmami vardi igne oldumu yada saglikli gebeliginde kan sulandrci acabainş. cnm bnm küçük görümcemde iki kez düşük yaşamış . üçüncüsünü sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. inş sende sağlıklı bir şekilde kavuşursun ...
darısı başımıza artık...
bu arada hoş buldum...
Evet canım ilk sayfada olması lazımama tablonun ilk sayfada olması gerekiyor bence konu sahibine yaptıralım,biraz daha bekleyelim yani hem hamileler belli olsun
Sayfayı devretme oluyormu canımKızlar listeyi ilk sayfaya koyabılmek ıcın sayfanın sahıbı olmak lazım, sayfa sahıbıne tazdım sma cvp alamadım devrederse yaparız listeyı