Ben bugün bizim yuvanın sahibiyle görüştüm. İyidir aramız, fikirlerine güvenirim.
Okulun önlemlerini vs anlattı. Okul mevcudunu düşürmüşler. Sınıfları bahçelere taşımışlar vb önlemler alınmış. Baya içime simdi. Belki hatırlarsın, benim kızçe 2 yaşını doldurdu artık. Onun durumunu da konuştum ne önerirsin diye. Çünkü düşüncem Haziranda abisiyle beraber başlatmaktı. Onun üzerine zaten aldığı önlemleri, yaptığı düzenlemeleri anlattı ve bence kızın için doğru bir karar olur dedi.
2-3 hafta önce tuvalet eğitimine başlamıştık. Epey yol kat ettik. O zamana kadar iyice oturursa süper olur. Yoksa kalan kısmı okulda tamamlayacağız artık :)
Kızım adına heyecanlıyım, kendi adıma heyecanlıyım..
Sabah evden çıkmak için bakıcıyı beklememe gerek kalmayacak, 8 gibi çocukları bırakıp erkenden işimin başına geçebilirim. Dönmek için acele etmeme gerek yok, iş hayatımı rahatça planlayabilirim. Bakıcımı işten çıkarmayacağım, evde yardımcı olarak devam edecek. Bu sebeple iş sonrası ev derdim olmayacak, çocuklarımla daha kaliteli zaman geçirebileceğim.. Umarım şu Covid-19 bu hayallerimi heyecanımı darmadağın etmez :))