- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #58.681
kızlar merhaba, dün akşam oğlum misafirlerle aynı sofrada yemek yerken, babamlar da var bu arada sofrada. bir anda eşimin afedersiniz pipisine saldırım hiiiiii baba kocaman pipi buldum dedi. babam ağzındaki çorbası püskürttü herkes gülmeye başladı eşim morardı, kızdı. ben ne yapacağımı şaşırdım oğlum çok ayıp bir daha bu hareketi yapma dedim. ee herkes gülünce bu efer kalktı gitti babamın yanına dede bakcam bakcam herkes şaşırdı ne yapacağını, rezil bir yemek geçirdik. eve gelince oğluma anlattı yanığının yanlış olduğunu şimdi sandalyeye oturup yaptığımız hatayı düşünelim sandalyeye otur hadi dedim başladı ağlamaya öz öz anne (söz anne) dedi. çiş kaka nasıl saklı yapıyoruz bunu da saklı gizli yapmalıyız oğlum çok ayıp bir daha babanın pipisine başkasının kine dokunmak yok sadece kendi pipine dokunmalısın dedim bana cevabı annenin pipisi? dedi. hayır annede pipi yok anne kız sen erkek baba erkek erkeklerde pipi var tamam mı bir daha dokunmuyoruz dedim söz verdi. ağladı çok anne pipi var anne pipi var yok kabul ettiremedim bende olduğunu. okulumuzdaki psikoloğa yazdım durumu, elleme derseniz daha çok ilgisini çeker sadece bu işi gizli yapması gerektiğini öğretin anneye babaya dokunulmayacağını söyleyin. Tabi şu anda meraklı olduğu dönemler babasının ya da yetişkin bir erkekteki cinsel organın daha büyük olması fark ettiği zaman dikkatini çekecek yine yapacaktır dedi ne yapacağımı şaşırdım. eşim daha önce avmde de yaptığını söylemişti. eşime dokunmuş. ne yapacağız bilmiyorum. söz verdi okulda kimseye dokunmayacak bakalım