erkek anneleri, oğlunuzun testisleri hakkında bir şey sormak istiyorum. utangaç testislere sahip olanınız var mı. oğlumun testisleri normalde torba içinde duruyor, fakat ereksiyon olduğunda yumurtaların yukarı kaydığını biliyoruz. doktorumuz daha ilk aylarında demişti gezen yumurtaları var takip edelim diye. yerleşmemiş testis değil bu farklı bir hastalık. bizim ki utangaç testis, herhangi bir müdahale yapılmıyormuş. erkeklerin belli bir kısmı böyleymiş. en son 6 ay önce kontrollerde korkulacak bir şey değil dedi doktor. fakat bugün şans eseri bir yazıya denk geldim. yerleşmeyen testis sahibi erkekler bu erkekler yüzde yüz kısır oluyormuş. bizim kiler utangaç testis. yazıyı okuyunca eşime biz acil yarın farklı bir görüş almak için farklı bir doktora mı gitsek dedim. sizlerde var mı böyle bir şey dikkat ettiniz mi. yerleşmeyen testisler karın bölgesinde oluyormuş. bizim öyle değil
torbasında erekte olduğunda yukarı kayıyor. eşime diyorum erkeksin öylemi oluyor diye ben nerden bilim onu mu inceliyorum elime alıp falan diye parlıyo hemen. kızıyor