- 22 Ocak 2017
- 5.223
- 9.242
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.901
Merhaba, öncelikle geçmis olsun. Canım sen öyle davranirsan o daha da inat eder. Vurursan da amiyane tabirle arsız cocuk derler ya öyle olur ya da bı o kadar pisirik olur.Herkese iyi akşamlar bir bayram daha bitti herkes benim gibi mi çalışmak bu kadar yormuyor beni k. Validem bel fıtığı olmuş p.tesiden beri yatıyor yemek dahi yapamıyor ona yemek yap bayramlık tatlı kendi annemlere tatlı yolculuk kendi evimi doğru duzgun yerlestiremedim üstüne birde hasta oldum grip göz nezlesi karıştı birde kızım suaralar ilgilenmediğimden mi anlamadım çok huysuz herseyi ağlayarak istiyor hayır dediklerim de inat ediyor acayip gerginip bazen eline vuruyorum bile sabrımı tasiriyor çok sinirleniyorum istemiyorum duymaza geliyorum bu sefer içini çekerek ağlıyor ne yapacağımı sasirdim
Benimki inatlaşma da çığır açtı. Çorabını giydiriyorum ben sağı önce giydirmek istiyorsam o solu giydir diyor, solu giydirirken de sagi :) aslında ben buna inatlaşma olarak bakmıyorum. Bizi zorluyor ama "Ben" diyebilmeyi öğreniyor bebeklerimiz :) eğer buna izin vermezsek ne istediğini bilmeyen kendini tanımayan birinin çekirdeğini atmış oluruz! Surda ne kaldı sabır
Bu arada biz de tuvalet eğitimine başladık. Bugün 7.gundeyiz. ilk 5 gün neydi oyle, aman Allah'ım ya... Şükür şuanda daha iyi. Bezden kurtulmak ona da iyi geldi alıştı bile rahatlığa :))