2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Merhaba arkadaşlar. Benim adetime 4 gün var dün bende hafif pembe bir lekelenme oldu bende internette araştırdım yerleşme kanaması olmasından şüpelendim. Gittim hemen BETAHCG yaptırdım. Sonucum 25.2 çıktı. Bugün de sabah idrar testi yaptım ama idrar testinde çıkmadı. Sizce normal mi? Kesin sonuc için yarın ı bekleyip tekrar BETAHCG yaptıracağım eğer gebelik varsa değerimin artması gerekli dimi?
hayırlı olsun şimdiden
 
ben de aranıza yeni katıldım kızlar, pazartesi çok halsizdim acile gittim, reglim doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri her ay 1-2 gün kaydığından tam hesaplayamıyorum ama 3-4 gün kadar bir gecikme vardı. beta hcg sonucum 88 çıktı, sat 26 ağustos. acildeki doktor bu değer çok düşük, her türlü ihtimal olabilir diye moralimizi bozdu :KK43: haftaya salı kendi doktorumdan randevu aldım, çok endişeliyim, inşallah ultrasonda görebiliriz bebişi :emir_bebek:
İnş bir sorun yoktur ya katlar hemen iyi beslenin dinlenin hiç kötü düşünmeyin biraz sabır..
 
İnşallah sağlıklı bir şekilde büyüyordur, acildeki doktorlar önümüzdeki haftayı bekle dediler o yüzden tekrar tahlil yaptırmadım. salı günü öğreneceğiz durumunu :nazar::nazar:
Çok sıkıntı yapıyorsanız beklemek zor geliyorsa sağlık ocağında bir dr derdinizi anlatıp kan verin yarın falan olmadı, artıyorsa biraz rahatlarsınız
 
Bu arada bende kan verdim. Salı günü sabah 11.30 civarı verdiğimde 36.21 di hcg, bugün 14.30 civarı (yaklaşık 51 saat sonra) 174.38 olmuş :anneadayı::nazar:. 4 e katlamış geçmiş bile ya iki tane var, ya da bir tane var sıkı çalışıyor, başka da bir şey düşünmek istemiyorum :KK54:
 
Beslenme listemize gelince bu sabah erken uyandığımda biraz su içtim, bir tane süt içtim. tekrar yattım öğlene kadar öğleden sonra kaşarlı menemen ve açık çay, akşam üzeri bir elma, bir muz şimdilik bu kadar.
 
evet SAT'a göre düşük ama geç döllenme olabilir cnm bozma moralini
Bu arada bende kan verdim. Salı günü sabah 11.30 civarı verdiğimde 36.21 di hcg, bugün 14.30 civarı (yaklaşık 51 saat sonra) 174.38 olmuş :anneadayı::nazar:. 4 e katlamış geçmiş bile ya iki tane var, ya da bir tane var sıkı çalışıyor, başka da bir şey düşünmek istemiyorum :KK54:
Cok guzel benmde ole cnm massaallah dikkat et kendine
 
günaydın hanımlarr, ben bugün 32 yaşına girdim yani doğumgünüm:)
2. bebeğim olacak inşallah, bende 3-4 gün süren lekelenmeler oldu ve şüphelenip evde test yaptım. pozitifi görüncede kan testi yaptırdım 285 çıktı değerim ama keseyi o gün göremedi dr, vajinal baktırmakta istemedim. pazartesi gidicem inşallah tekrar:KK66: 56 kilo ile hamile kaldım, mimarım ve çalışıyorum. 10 yıllıkta evliyim:nazar:
tebrikler cnm bende mimarım meslektaşmışız benim bat 13 ekim ben de bu ay deneme yaptım tutarsa ben de haziran annesi olacağım. geçen denememde bir defada tutmuştu ama 14 haftalıkken düşürdüm bizim işler stresli salak bir müşteri vesile oldu düşük yapmama üzerine doktor dikkatsizliği de eklenince bebeğimi kaybettim.
 
Kızlar 2 sene sonra mucizeme kavuştum galiba.

2 senelik evliyim 2 senedir olmuyor du

Bugün adetim 1 gün geçti
Deger 637 çıktı

Doktor pozitif ama yinede bişey diyemeyiz.
Cumartesi kan vermen lazım
2 katı olmazsa sıkıntı dedi.

İnşallah kötü bişey olmaz çok endişeliyim
yaa demiştik sana pozitif diye hayırlı olsun. bol bol yat, bir de burda arkadaşların güzel önerileri var beslenmeyle ilgili iyice beslen bak kaça katlıyo. belki 4 e katlar benimki gibi :KK54:
 
Arkadaşlar ben dün özele gittim sadece kan tahlili için istek kağıdı almanız lazım muayene olmalınız dediler. Bende kadın doğum dojtoruna girdim. Çok endişelitdim acaba artacak mı dite kafam çalışmadı. Cepten vereceğim deseydim ya. O dojtorda muayene etti . Alttan baktı kan tahlil vs. 400 tl tuttu. Çalıştığım kurum karşılıyor ama benim zaten kendi doktorum var ona mesaj atacaktım sadece değeri o da beni yönlendirecekti. Kendi dojtorum mesajı alınca bana crinone jel al kullan cumartesi gel dedi. 10 günden önce aynı branşta farklı doktoru ödemiyo kurumum. Şimdi bu kimbilir kaç para tutar. Acaba haftaya cumartesi mi gitsem ama gitmekte istiyorum çok iyi bir doktor çok güveniyorym. Bu günler çok önemli gibi geliyor. Siz olsanız bekler misiniz?
canım hangi doktora güveniyorsan ona git ben ilk bebeğimi 14 haftalıkken doktor umursamazlığından kaybettim. biliyorum bütçe meselesi bu durum ben de hep ikilemde kalmıştım. bu sefer akıllandım ve sağlık sigortası yaptırdım. şuanki doktorum perinatalog ve diyor ki ' bir doktora iyi doktor demek için riskli durumlar ile karşılaşıldığında işi kotarabiliyor mu ona bakacaksın diyor yani diyelim B hastahanesine bir arkadaşın gitti bir de doktoru var onun için sana iyi doktor bak ben sorunsuz doğurdum diyor ama zaten gebelerin yüzde doksanı sorunsuz doğurur doktora gitse de gitmese de o kişi zaten tarlada da doğursa doktora gitmese de sorunsuz doğurur diyor ama iş ki yüzde 10 luk gebeler var riskli düşük riski olanlar önemli olan bunlara müdahale edebilmek' yaşadıklarımdan sonra da hak verdim doktora içine kim siniyorsa ona gitmeni tavsiye ederim.
 
yaa demiştik sana pozitif diye hayırlı olsun. bol bol yat, bir de burda arkadaşların güzel önerileri var beslenmeyle ilgili iyice beslen bak kaça katlıyo. belki 4 e katlar benimki gibi :KK54:
İnşallah katlanır canım
İlk sayfadan beri yazdıklarınızı okuyorum
Bundan sonra da kaçırmam inşallah
Sizden öğreneceğim çok şey olacak
 
Kızlar şu dönemimizde çok dikkat edilmesi gereken şeyler neler..
Yenmemesi yapılmaması gereken şeyler.

Sıcak banyo sakıncalı diye duymuştum mesela
 
X