- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- Konu Sahibi deeplydisturbed
canım özellikle adaçayı ve yeşilçay yasaktamam canım öğlen yemek arasında gidicem markete; tek tek yazarım. gitmişken yeşil çayda alıcam o daha iyi siyah çay yerine onu içebilirsin sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım özellikle adaçayı ve yeşilçay yasaktamam canım öğlen yemek arasında gidicem markete; tek tek yazarım. gitmişken yeşil çayda alıcam o daha iyi siyah çay yerine onu içebilirsin sende
Kese ne zaman. Görünur acaba. Bır de ben kan değerime göre 2 3 haftalikm ama takvime göre 4+2
İnşaallah canımAa olsun allah soletti sende hamile
Aaa olsun sende hamis kal:) denk gelir ztn 1 haftanin onemi yok sezeryanda olurmu olur:)
Hamilelikten olsun da ne olursa kabulümüz canım:))bu bebiş çok yaramaz olacak galiba :))
ilk kez başım bu kadar dönüyor, göz kappaklarım ağırlaştı
iki çocuk doğurdum. ama bu yaramaz olacak gibi.Hamilelikten olsun da ne olursa kabulümüz canım:))
En küçükler en yaramazdır her zaman:))iki çocuk doğurdum. ama bu yaramaz olacak gibi.
aynen gelecek herşey onlardan gelsin
ooo yandın senEn küçükler en yaramazdır her zaman:))
Allah bağışlasın
Benim de 2 oğlum var
İnşaallah canımben de aranıza yeni katıldım kızlar, pazartesi çok halsizdim acile gittim, reglim doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri her ay 1-2 gün kaydığından tam hesaplayamıyorum ama 3-4 gün kadar bir gecikme vardı. beta hcg sonucum 88 çıktı, sat 26 ağustos. acildeki doktor bu değer çok düşük, her türlü ihtimal olabilir diye moralimizi bozdu haftaya salı kendi doktorumdan randevu aldım, çok endişeliyim, inşallah ultrasonda görebiliriz bebişi
ben de aranıza yeni katıldım kızlar, pazartesi çok halsizdim acile gittim, reglim doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri her ay 1-2 gün kaydığından tam hesaplayamıyorum ama 3-4 gün kadar bir gecikme vardı. beta hcg sonucum 88 çıktı, sat 26 ağustos. acildeki doktor bu değer çok düşük, her türlü ihtimal olabilir diye moralimizi bozdu haftaya salı kendi doktorumdan randevu aldım, çok endişeliyim, inşallah ultrasonda görebiliriz bebişi
Bi de kız istiyorumooo yandın sen
Bi de kız istiyorum
Daha doğrusu erkek olacak deseler yine istiyorum çünkü bebek özledim
Büyük 17 ye girdi
Küçük de 8 yaşında 2. Sınıfta
Ayy inşalllaaahh ne güzel olur :)Lilycmm ayni gun adet olmusuz ins ayni gun dogum yaparz hastaneden konusurz ogunde:)
Doktorum 4 haftayı geçmiş kese görünür hcg ye baktırmana gerek yok demişti gitmeden önce. 4+3 dü öğrendiğim de aynı günde gittim doktora. O yüzden baktırmadım. Üstten gözükmezmiş ama alttan mı baktı sanada ?Benim de son adet 29 ağustos ama dün kese görünmedi. Herkeste değişir mi acaba. Beta hcg kaçtı o sıra
Evet canım alttan baktı. Rahim duvarı kalınlaşmış falan dedi ama pek deneyimsiz gelse de bana yine de bi keseyi görmesi lazım. Daha belirmedi demek. Cmt. Kendi doktorum gmrür inşallahDoktorum 4 haftayı geçmiş kese görünür hcg ye baktırmana gerek yok demişti gitmeden önce. 4+3 dü öğrendiğim de aynı günde gittim doktora. O yüzden baktırmadım. Üstten gözükmezmiş ama alttan mı baktı sanada ?
Rıca ederım :)Ay ben de severim. . Bilgi için teşekkürler