2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz novaferrum kullaniyorduk.. doktor bunu ver dedi bir de yarisini normal yediklerine katiyorum 1 kasiga katiyorum az gidaya biraz su ile mesela uogurt va katmayin yazmamis ama ona katmadim zaten pek lahvaltisinda yumurtasina bugun avakadoya katim mesela..
Aynen ben de yoğurda katmam, meyve purelerine katayım o zaman

Hanımlar bebeklerinizi günde kaç kere kaç saat uyutuyorsunuz benimki fazla mı uyuyor az mı uyutuyorum.
Sabah 7.00 ile 8.30 arası güne başlıyoruz 9.30 dan 11.00/11.30 a kaar uyutuyorum 1 kere uyanıyor
öğlen 13.30 dan 15.00'e kadar uyutuyorum hiç uyanmıyor uyanıyosa da tekrar dalıyo 15.00dan 19.00'a kadar uyutmuyorum 19.00'da gece uykusuna yatırıyorum 20.00de uyanıp emip tekrar uyuyor
Sabaha kadar da 4-5kere uyanıyo yüzüstü dönüp emeklemek istediği için bide kucağımda yatmaktan hem rahatsız oluyo hem hışlanıyo :) şapşik oğluş

Buzde reflu var ilci birakmiatim hic aklima gelmedi geceleri cok bagirarak uyaniyodu ditesn dedim 4 e kadar uyumuyodu tekrar basladim 12 de yatan kiz daha erken yatiyor masallah..

Kizlar.dvut ne kullaniyosunuz.. ben bira fazla kullandimya bitti gibi dokuldu vs carlson damlatmasi giicik sinir.oldum monovitte kullanmak istemiyorum.multitabs kullanan memnun olan var.mi ne cok sey sormayi unutmusum bu kontolde:silah:
Wellcare kullanıyoruz d vit olarak bebeğimde. Çoklu besin alerjisi var

Hanımlar bebeklerinizi günde kaç kere kaç saat uyutuyorsunuz benimki fazla mı uyuyor az mı uyutuyorum.
Sabah 7.00 ile 8.30 arası güne başlıyoruz 9.30 dan 11.00/11.30 a kaar uyutuyorum 1 kere uyanıyor
öğlen 13.30 dan 15.00'e kadar uyutuyorum hiç uyanmıyor uyanıyosa da tekrar dalıyo 15.00dan 19.00'a kadar uyutmuyorum 19.00'da gece uykusuna yatırıyorum 20.00de uyanıp emip tekrar uyuyor
Sabaha kadar da 4-5kere uyanıyo yüzüstü dönüp emeklemek istediği için bide kucağımda yatmaktan hem rahatsız oluyo hem hışlanıyo :) şapşik oğluş
MaşaAllah ne kadar çok uyuyor, uyuması güzel yat kalk dua et, uyuyan Bebek gelişir, benimki gece uyanık uykuya dalma problemi var dişten dolayı nedir uyumuyor eşim diyor doktora götürek cin gibi uyumuyor diye 6. Ay bebekleri genelde uyku sorunu var diye düşünüyorum

Doktorumuz ilk baslarda yenidogan reflusu dedi ama 6 aydan sonra gecermis bizimki gecmedi hala.hatta hareketlendigi icin daha da artti. Kilo alimi iyi oldugu icinde ilac vermek istemedi.seni okuyunca panik oldum hemen arastirdim ama bizimki devamli olan bir durum

Anladım bi arkadaşmn bebeği de 8 aylık fln oldu halen daha kusuyor omda da reflü vardı ona doktor 2 yaşına kadar sürer demiş ama belki de 6 ayda bitmiyordur canım

Buzde reflu var ilci birakmiatim hic aklima gelmedi geceleri cok bagirarak uyaniyodu ditesn dedim 4 e kadar uyumuyodu tekrar basladim 12 de yatan kiz daha erken yatiyor masallah..

Kizlar.dvut ne kullaniyosunuz.. ben bira fazla kullandimya bitti gibi dokuldu vs carlson damlatmasi giicik sinir.oldum monovitte kullanmak istemiyorum.multitabs kullanan memnun olan var.mi ne cok sey sormayi unutmusum bu kontolde:silah:

Wellcare mavi kutu olan

Koruyucu renklendirici tatlandırıcı bha içermiyormuş

Anladım bi arkadaşmn bebeği de 8 aylık fln oldu halen daha kusuyor omda da reflü vardı ona doktor 2 yaşına kadar sürer demiş ama belki de 6 ayda bitmiyordur canım

Walla cnm reflu isede ona gore ilac versin artik. Doktorumuz da hicbirsey vermedi gastroentolojiye yonlendirdi.
cumaya kadar ek gida vermim dedim
ama anne yuregi dayanamadim bugun yine verdim kahvalti sebze meyve iste.
sutum de az cocuk doymuyo hersaat emmek istiyo.gece tamam da gunduz sönüveriyo memisler :)

Biz 9.30 -10.00 gibi uyanıyoruz. 12.30 da tekrar uyuyor bir saat kadar. 16.00-16-30 gibi tekrar en az 1 saat uyuyor. akşam da 22.00 dan önce uyumaz. Bazen uyanır tekrar uyumaz gece 1 e kadar falan. Öğlen uykularınız sabit en fazla yarım saat sarkar ama gece çok farkediyorum. birgünü diğerini tutmuyor. Bazen çok uyanır bazen 6 saat uyanmadan uyur. Çözemedim daha:)

Kızlar yardım !!! Elif Defne 1 aya yakındır uykusunda sağa dönüyo sola dönüyo ağlıyo gözü kapalı ama açık değil gündüz iyi sıkıntımız yok ama gece ne uyuyo ne uyutuyo nedendir bileniniz varmı ?? :KK43:

Kızlar yardım !!! Elif Defne 1 aya yakındır uykusunda sağa dönüyo sola dönüyo ağlıyo gözü kapalı ama açık değil gündüz iyi sıkıntımız yok ama gece ne uyuyo ne uyutuyo nedendir bileniniz varmı ?? :KK43:
Aynı şeyi bizde yaşıyoruz iki haftadır böyle gece uykusunda ağlıyor ve uyku duzenimiz tamamen bozuldu geçici bir dönem olduğunu umut ediyorum

Aynı şeyi bizde yaşıyoruz iki haftadır böyle gece uykusunda ağlıyor ve uyku duzenimiz tamamen bozuldu geçici bir dönem olduğunu umut ediyorum
:110: Maalesef bizimki de uyumuyor gece ağlayarak uyanıyor ek gıda ve diş dolayısı ile sanırım 6. Ve 7. Ay bebekler genelde böyle sanırım

cnm bizim de 4. aydan beri öyle gece gözler kapalı kafa bir sağ bir sol kopacak resmen. şu anda 7. ayı dolacak 10 gün sonra 2 tane kocaman diş var.
Yani o sağ sol dönmeler kulak ağrısından dolayı oluyo. bu da dişin çıkacağı anlamına geliyor. 25 gündür yapmıyodu. bu akşam yine başladı sağ sol dönmeler. Akşam üst damaklarında sivrilmeler fark ettim sanırım üst dişimiz de çıkıyo.

X