2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebegimin kusmalari icin cuma gunu icin bir prof bulduk cocuk gastroentolog.ona randevu aldik. O gune kadarda ek gida vermicem.benim cocugumda yiyor ama kusuyor:KK43:
Kafayi yicem artik.fotolarini bile cektim doktora gostercem.
iki cocuk doktoruna goturdum normal diolar.kilo alimi iyi die onemsemiyolar.ama gunde 8 kez kusmasi normal degil yani

Bugun butun gun kahvaltida yedigi cikti bide yumurtali ya nasil kokuyor cocukta bunaldi hem kusmaktan hemde ust bas degismekten

Dun hatta emzirirken mememe kustu o derece

11 de kahvalti yapti saat 2de emzirdim yani cokda beslemiom cocugumu ya anlamadim gitti

Bebegimin kusmalari icin cuma gunu icin bir prof bulduk cocuk gastroentolog.ona randevu aldik. O gune kadarda ek gida vermicem.benim cocugumda yiyor ama kusuyor:KK43:
iki cocuk doktoruna goturdum normal diolar.kilo alimi iyi die onemsemiyolar.ama gunde 8 kez kusmasi normal degil yani

Bugun butun gun kahvaltida yedigi cikti bide yumurtali ya nasil kokuyor cocukta bunaldi hem kusmaktan hemde ust bas degismekten

11 de kahvalti yapti saat 2de emzirdim yani cokda beslemiom cocugumu ya anlamadim gitti
İnşallah bir çözümü bulunur canım zor hakikaten kıyamam bıkmazmı hiç.
Prof olması iyi olmuş tıp fakültesi daha iyi olur biraz fazla yorarlar ama araştırmak onların işi nede olsa her türlü ihtimali değerlendirip incelerler. Umarım tersbirsey cıkmaz

Selamlar

Dün kızım bağırsak düğümlenmesi geçirdi. :KK43: Hiçbir şey yokken birden ardı ardına kusmaya başladı ve artık en sonunda nefes alamıyordu epey morardı ve kendinden geçti bebeğim..

Tabi önce kendi doktoruna koştuk hemen düğüm görülünce devlet çocuk hastanesi genel cerrahiye gittik ameliyat için

Ama çok şükür Allahıma düğüm ameliyat olmadan çözüldü

Kucağımda baygın bebeğimle nasıl koştum neler yaşadık 3 hastane değiştik

Bebeğim anne anne diye diye kendinden geçti

Ben yavrumu kaybedeceğimi düşündüm :KK43:
:KK43: canım cook geçmiş olsun yaa neler yaşamışsınız. Allah beterinden korusun, çok şükür atlatmış miniğin iyi değil mi şimdi?. Allah bütün meleklerimizi korusun, uzun ömürler versin. yaşadığın korkuyu hayal edebiliyorum
1 gece kaldık hastanede şimdi eve geldik

benim bebeğim de çok kusuyordu canım. yılmıştım artık psikolojim bozulmuştu resmen sürekli ha kustu ha kusacak diye bakmaktan. dediğin gibi memede bile kusardı bazen, kusmada son nokta budur herhalde dedim hatta :) çocuk doktorumuz gaviscon verdi, onu kullanınca eh işte biraz hafifliyordu. ama ben ilaç kullanmak istemediğim için onu da çok kullanmadım bıraktım. sonra ne olduysa bilmiyorum kusmalar birden kesildi. şimdi hiç yok desem olur. bazen çok üst üste yerse çıkarıyor, o da çok yemiş olduğundan kaynaklanıyor. şu an 7,5 aylık benim oğlum, 20-25 gündür böyle. ka. tane doktora götürdüm, mide kapakçığı tam gelişmemiş olduğu için oluyor zamanla geçer demişlerdi. geçti çok şükür. inşallah sizinki de böyle bir sebeptir, önemli bir şey yoktur.

Selamlar

Dün kızım bağırsak düğümlenmesi geçirdi. :KK43: Hiçbir şey yokken birden ardı ardına kusmaya başladı ve artık en sonunda nefes alamıyordu epey morardı ve kendinden geçti bebeğim..

Tabi önce kendi doktoruna koştuk hemen düğüm görülünce devlet çocuk hastanesi genel cerrahiye gittik ameliyat için

Ama çok şükür Allahıma düğüm ameliyat olmadan çözüldü

Kucağımda baygın bebeğimle nasıl koştum neler yaşadık 3 hastane değiştik

Bebeğim anne anne diye diye kendinden geçti

Ben yavrumu kaybedeceğimi düşündüm :KK43:

1 gece kaldık hastanede şimdi eve geldik
Çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasin

İnşallah bir çözümü bulunur canım zor hakikaten kıyamam bıkmazmı hiç.
Prof olması iyi olmuş tıp fakültesi daha iyi olur biraz fazla yorarlar ama araştırmak onların işi nede olsa her türlü ihtimali değerlendirip incelerler. Umarım tersbirsey cıkmaz

Cok tesekkur ederim. Evet uni hastanesine gidicez bakalim ne dicek

benim bebeğim de çok kusuyordu canım. yılmıştım artık psikolojim bozulmuştu resmen sürekli ha kustu ha kusacak diye bakmaktan. dediğin gibi memede bile kusardı bazen, kusmada son nokta budur herhalde dedim hatta :) çocuk doktorumuz gaviscon verdi, onu kullanınca eh işte biraz hafifliyordu. ama ben ilaç kullanmak istemediğim için onu da çok kullanmadım bıraktım. sonra ne olduysa bilmiyorum kusmalar birden kesildi. şimdi hiç yok desem olur. bazen çok üst üste yerse çıkarıyor, o da çok yemiş olduğundan kaynaklanıyor. şu an 7,5 aylık benim oğlum, 20-25 gündür böyle. ka. tane doktora götürdüm, mide kapakçığı tam gelişmemiş olduğu için oluyor zamanla geçer demişlerdi. geçti çok şükür. inşallah sizinki de böyle bir sebeptir, önemli bir şey yoktur.

Ayy icimi ferahlattin cnm ins bizimde birden kesiliverir bakalim bir arastirilsin istiyorum.

Sebebi reflü değil mi cnm kusmaların?
Ay benim kız gibi bağırsak düğümlenmesi fln olmasın?

Sebebi reflü değil mi cnm kusmaların?
Ay benim kız gibi bağırsak düğümlenmesi fln olmasın?

Doktorumuz ilk baslarda yenidogan reflusu dedi ama 6 aydan sonra gecermis bizimki gecmedi hala.hatta hareketlendigi icin daha da artti. Kilo alimi iyi oldugu icinde ilac vermek istemedi.seni okuyunca panik oldum hemen arastirdim ama bizimki devamli olan bir durum

Doktorumuz ilk baslarda yenidogan reflusu dedi ama 6 aydan sonra gecermis bizimki gecmedi hala.hatta hareketlendigi icin daha da artti. Kilo alimi iyi oldugu icinde ilac vermek istemedi.seni okuyunca panik oldum hemen arastirdim ama bizimki devamli olan bir durum
Genelde 6. ayda birşey kalmıyor canım bizdede vardı hiç ilaç kullanmadık kilo alımı yavaş olduğu halde. Resmen bavulla geziyordum hem oğluma hem kendime kıyafet taşıyordum birsürü ama azalarak kesildi şükür. 1 yaşına kadar süren çok var canım normal karşılanıyor. Benim kardeşim 9 ay kusmuş mesela. Tabiki araştırma hastanesi detaylı bakar inşallah daha farklı bir problem çıkmaz. Demekki sizinki uzun sürecek zor bir süreç ama geçici inşallah

Kızlar günaydın ferromixin kullanan var mı nelere katıp veriyorsunuz
Biz novaferrum kullaniyorduk.. doktor bunu ver dedi bir de yarisini normal yediklerine katiyorum 1 kasiga katiyorum az gidaya biraz su ile mesela uogurt va katmayin yazmamis ama ona katmadim zaten pek lahvaltisinda yumurtasina bugun avakadoya katim mesela..

Buzde reflu var ilci birakmiatim hic aklima gelmedi geceleri cok bagirarak uyaniyodu ditesn dedim 4 e kadar uyumuyodu tekrar basladim 12 de yatan kiz daha erken yatiyor masallah..

Kizlar.dvut ne kullaniyosunuz.. ben bira fazla kullandimya bitti gibi dokuldu vs carlson damlatmasi giicik sinir.oldum monovitte kullanmak istemiyorum.multitabs kullanan memnun olan var.mi ne cok sey sormayi unutmusum bu kontolde:silah:

Genelde 6. ayda birşey kalmıyor canım bizdede vardı hiç ilaç kullanmadık kilo alımı yavaş olduğu halde. Resmen bavulla geziyordum hem oğluma hem kendime kıyafet taşıyordum birsürü ama azalarak kesildi şükür. 1 yaşına kadar süren çok var canım normal karşılanıyor. Benim kardeşim 9 ay kusmuş mesela. Tabiki araştırma hastanesi detaylı bakar inşallah daha farklı bir problem çıkmaz. Demekki sizinki uzun sürecek zor bir süreç ama geçici inşallah
Bizde. Reflu var gecmis olsun valla.. hic kusma olmadi yani bizim ama oguruyodu cok yedikleri agzina nadir olarakta kusuyordu tabi 2 ay kullanip bi ara biraktk sonea tekrar basladik bagiriyor geceleri huzursuz oluyor uyumuyor toz formul kullaniyoruz yani kusmadigi izin ben bi inanasim gelmedi.. reflulu bebekler gec acikirlarmis..

X