- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #53.881
Sağol cnm allah razu olsun instagram da sonu 87 ile biten sensin di mi?[/QUOTE]
Amin cnm cümlemizden evet benim o :)
Amin cnm cümlemizden evet benim o :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bir çözümü bulunur canım zor hakikaten kıyamam bıkmazmı hiç.Bebegimin kusmalari icin cuma gunu icin bir prof bulduk cocuk gastroentolog.ona randevu aldik. O gune kadarda ek gida vermicem.benim cocugumda yiyor ama kusuyor
Kafayi yicem artik.fotolarini bile cektim doktora gostercem.
iki cocuk doktoruna goturdum normal diolar.kilo alimi iyi die onemsemiyolar.ama gunde 8 kez kusmasi normal degil yani
Bugun butun gun kahvaltida yedigi cikti bide yumurtali ya nasil kokuyor cocukta bunaldi hem kusmaktan hemde ust bas degismekten
Dun hatta emzirirken mememe kustu o derece
11 de kahvalti yapti saat 2de emzirdim yani cokda beslemiom cocugumu ya anlamadim gitti
Olsun canim kilosu iyi maşallah. Yediği yeter onaYok canim nerdeeee
Sadece kahvaltiyi 1 çay bardagi yiyo
oda gece mama vermiom ya acikio sanirim
diger tum ögunler yarim cay bardaği anca
zaten bebeğim kusan bir bebek bunlarida yiyo kusuyo sonra (
Selamlar
Dün kızım bağırsak düğümlenmesi geçirdi. Hiçbir şey yokken birden ardı ardına kusmaya başladı ve artık en sonunda nefes alamıyordu epey morardı ve kendinden geçti bebeğim..
Tabi önce kendi doktoruna koştuk hemen düğüm görülünce devlet çocuk hastanesi genel cerrahiye gittik ameliyat için
Ama çok şükür Allahıma düğüm ameliyat olmadan çözüldü
Kucağımda baygın bebeğimle nasıl koştum neler yaşadık 3 hastane değiştik
Bebeğim anne anne diye diye kendinden geçti
Ben yavrumu kaybedeceğimi düşündüm
canım cook geçmiş olsun yaa neler yaşamışsınız. Allah beterinden korusun, çok şükür atlatmış miniğin iyi değil mi şimdi?. Allah bütün meleklerimizi korusun, uzun ömürler versin. yaşadığın korkuyu hayal edebiliyorum
1 gece kaldık hastanede şimdi eve geldik
benim bebeğim de çok kusuyordu canım. yılmıştım artık psikolojim bozulmuştu resmen sürekli ha kustu ha kusacak diye bakmaktan. dediğin gibi memede bile kusardı bazen, kusmada son nokta budur herhalde dedim hatta :) çocuk doktorumuz gaviscon verdi, onu kullanınca eh işte biraz hafifliyordu. ama ben ilaç kullanmak istemediğim için onu da çok kullanmadım bıraktım. sonra ne olduysa bilmiyorum kusmalar birden kesildi. şimdi hiç yok desem olur. bazen çok üst üste yerse çıkarıyor, o da çok yemiş olduğundan kaynaklanıyor. şu an 7,5 aylık benim oğlum, 20-25 gündür böyle. ka. tane doktora götürdüm, mide kapakçığı tam gelişmemiş olduğu için oluyor zamanla geçer demişlerdi. geçti çok şükür. inşallah sizinki de böyle bir sebeptir, önemli bir şey yoktur.Bebegimin kusmalari icin cuma gunu icin bir prof bulduk cocuk gastroentolog.ona randevu aldik. O gune kadarda ek gida vermicem.benim cocugumda yiyor ama kusuyor
iki cocuk doktoruna goturdum normal diolar.kilo alimi iyi die onemsemiyolar.ama gunde 8 kez kusmasi normal degil yani
Bugun butun gun kahvaltida yedigi cikti bide yumurtali ya nasil kokuyor cocukta bunaldi hem kusmaktan hemde ust bas degismekten
11 de kahvalti yapti saat 2de emzirdim yani cokda beslemiom cocugumu ya anlamadim gitti
Çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasinSelamlar
Dün kızım bağırsak düğümlenmesi geçirdi. Hiçbir şey yokken birden ardı ardına kusmaya başladı ve artık en sonunda nefes alamıyordu epey morardı ve kendinden geçti bebeğim..
Tabi önce kendi doktoruna koştuk hemen düğüm görülünce devlet çocuk hastanesi genel cerrahiye gittik ameliyat için
Ama çok şükür Allahıma düğüm ameliyat olmadan çözüldü
Kucağımda baygın bebeğimle nasıl koştum neler yaşadık 3 hastane değiştik
Bebeğim anne anne diye diye kendinden geçti
Ben yavrumu kaybedeceğimi düşündüm
1 gece kaldık hastanede şimdi eve geldik
İnşallah bir çözümü bulunur canım zor hakikaten kıyamam bıkmazmı hiç.
Prof olması iyi olmuş tıp fakültesi daha iyi olur biraz fazla yorarlar ama araştırmak onların işi nede olsa her türlü ihtimali değerlendirip incelerler. Umarım tersbirsey cıkmaz
benim bebeğim de çok kusuyordu canım. yılmıştım artık psikolojim bozulmuştu resmen sürekli ha kustu ha kusacak diye bakmaktan. dediğin gibi memede bile kusardı bazen, kusmada son nokta budur herhalde dedim hatta :) çocuk doktorumuz gaviscon verdi, onu kullanınca eh işte biraz hafifliyordu. ama ben ilaç kullanmak istemediğim için onu da çok kullanmadım bıraktım. sonra ne olduysa bilmiyorum kusmalar birden kesildi. şimdi hiç yok desem olur. bazen çok üst üste yerse çıkarıyor, o da çok yemiş olduğundan kaynaklanıyor. şu an 7,5 aylık benim oğlum, 20-25 gündür böyle. ka. tane doktora götürdüm, mide kapakçığı tam gelişmemiş olduğu için oluyor zamanla geçer demişlerdi. geçti çok şükür. inşallah sizinki de böyle bir sebeptir, önemli bir şey yoktur.
PembeLokum Gülsima nasıl canım, iyi mi, toparladı mı, çok üzüldüm yavruma
Bebegimin kusmalari icin cuma gunu icin bir prof bulduk cocuk gastroentolog.ona randevu aldik. O gune kadarda ek gida vermicem.benim cocugumda yiyor ama kusuyor
Çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasin
Sebebi reflü değil mi cnm kusmaların?
Ay benim kız gibi bağırsak düğümlenmesi fln olmasın?
Genelde 6. ayda birşey kalmıyor canım bizdede vardı hiç ilaç kullanmadık kilo alımı yavaş olduğu halde. Resmen bavulla geziyordum hem oğluma hem kendime kıyafet taşıyordum birsürü ama azalarak kesildi şükür. 1 yaşına kadar süren çok var canım normal karşılanıyor. Benim kardeşim 9 ay kusmuş mesela. Tabiki araştırma hastanesi detaylı bakar inşallah daha farklı bir problem çıkmaz. Demekki sizinki uzun sürecek zor bir süreç ama geçici inşallahDoktorumuz ilk baslarda yenidogan reflusu dedi ama 6 aydan sonra gecermis bizimki gecmedi hala.hatta hareketlendigi icin daha da artti. Kilo alimi iyi oldugu icinde ilac vermek istemedi.seni okuyunca panik oldum hemen arastirdim ama bizimki devamli olan bir durum
Biz novaferrum kullaniyorduk.. doktor bunu ver dedi bir de yarisini normal yediklerine katiyorum 1 kasiga katiyorum az gidaya biraz su ile mesela uogurt va katmayin yazmamis ama ona katmadim zaten pek lahvaltisinda yumurtasina bugun avakadoya katim mesela..Kızlar günaydın ferromixin kullanan var mı nelere katıp veriyorsunuz
Doktorumuz ilk baslarda yenidogan reflusu dedi ama 6 aydan sonra gecermis bizimki gecmedi hala.hatta hareketlendigi icin daha da artti. Kilo alimi iyi oldugu icinde ilac vermek istemedi.seni okuyunca panik oldum hemen arastirdim ama bizimki devamli olan bir durum
Bizde. Reflu var gecmis olsun valla.. hic kusma olmadi yani bizim ama oguruyodu cok yedikleri agzina nadir olarakta kusuyordu tabi 2 ay kullanip bi ara biraktk sonea tekrar basladik bagiriyor geceleri huzursuz oluyor uyumuyor toz formul kullaniyoruz yani kusmadigi izin ben bi inanasim gelmedi.. reflulu bebekler gec acikirlarmis..Genelde 6. ayda birşey kalmıyor canım bizdede vardı hiç ilaç kullanmadık kilo alımı yavaş olduğu halde. Resmen bavulla geziyordum hem oğluma hem kendime kıyafet taşıyordum birsürü ama azalarak kesildi şükür. 1 yaşına kadar süren çok var canım normal karşılanıyor. Benim kardeşim 9 ay kusmuş mesela. Tabiki araştırma hastanesi detaylı bakar inşallah daha farklı bir problem çıkmaz. Demekki sizinki uzun sürecek zor bir süreç ama geçici inşallah