2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlarrrr bana deli demeyin ama valla bakın bu gunku ultrason fotosunu yaknlastrdm ve kestim tel da. Bi baksaniz yakndan fotoya ben mi görüyorm sadece :)
Eşim sen delisin dio bana :KK47::KK48:

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-27-18-23-11.png
    Screenshot_2015-10-27-18-23-11.png
    498,3 KB · Görüntüleme: 76
Gozunaydn canmm cok sevndm bende dun gordum 2cm di senkinin arkasindym zaten ben resim koydum gordnmu neresi basi flan anlayamadm sen daha detayli farketmmissn banada solermisn bakip:)Eki Görüntüle 1669850
Bende anlamadım seninkini canım. Sanki büyük yuvarlak kafası gibi. Bana doktorum gösterdi tek tek ayaklarını kollarını minicik ayakları kolları vardı :) evdede izledim bol bol :)bir dahaki gittiğimizde çok büyümüş olacaklar zaten inşallah daha iyi görürüz pıtırcıkları :KK200:

Merhaba herkese. Herkes iyidir umarım bir süredir bu sayfayı okumadım. Bebişler iyidir inşallah. Size güzel haberler vereyim. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Bebişimiz çok iyimiş maşşallah 2.14 cm olmuş harekette etti çok güzeldi :emir_bebek: Doktor 8+5 haftalık uyumlu gidiyor çok güzel dedi. herşey yolunda çok şükür. 11. haftada gidicez tekrar ben bi erkenden ense kalınlığına bakayım dedim. 12-13. haftada 2 li yani zeka testi yaptıracaksın iyi çıkarsa 3 lü ye 4 lüye gerek kalmayacak, 20. haftadada ayrıntılı usg yaptırıp yolumuza devam edicez başka bişey yok dedi. Birde dvd verdi videosu var eve geldim izledim bebişimi. Her gittiğimde götürücem cd yi üstüne kaydedicek çok güzel bir hatıra annemede izlettim hemen :) Doktorum sağolsun iyi ki tanımışım bulmuşum çok güvenilir ellerdeyim ve çok sıcak kanlı aşırı ilgili. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İyi olduğunu öğrenince çok rahatlıyor insan :KK68:

Canım doktorun kim ve nerede bende doktor arayısı icindeyim guzel haberlerle gelmişsin insallah devamıda gelir

Arkadaslar Merhaba. Son adet tarihim 20 eylül ve adetim 9 gün gecikti. Kasım 2 sinde doktora gitmeyi düşünüyorum tam 15 gün geçmiş oluyo adetim in üstünden. Fikrinizi almak istedim erken olmaz demi kalp sesi duyulur mu acaba sizlere danışmak istedim
Canım o kadar geç kalma bence folik asit başlatır doktorun kan testi yaptırır belki vitamin demir ilacı falan yazar. Adet 15 gün geçince kese görünür ama kalp atışı herkeste farklı oluyor canım

Arkadaslar Merhaba. Son adet tarihim 20 eylül ve adetim 9 gün gecikti. Kasım 2 sinde doktora gitmeyi düşünüyorum tam 15 gün geçmiş oluyo adetim in üstünden. Fikrinizi almak istedim erken olmaz demi kalp sesi duyulur mu acaba sizlere danışmak istedim
Canım o kadar geç kalma bence folik asit başlatır doktorun kan testi yaptırır belki vitamin demir ilacı falan yazar. Adet 15 gün geçince kese görünür ama kalp atışı herkeste farklı oluyor canım

Teşekkür ediyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah korkuyorum kalbi varmı yok mu diye. İnşallah hayırlısı olsun tebrik ediyorum bu arada sağlıkla kavuşurun bebeğine insallah

Canim nerde bu doktor bende doğru düzgün bi doktor arıyorum:)
24 saat ulaşabileceğin kafana bir şey takıldığında whatsapptan yazıp hemen cevap alabileceğin, bol ilgili, bilgili, deneyimli, sormadan herşeyi anlatan mutluluğunu seninle daha çok yaşayan, güler yüzlü tedbirci bir doktor arıyorsan direk git canım. Yeşim yerçok. Kadıköyde. Her alanda uzman zaten. Sadece doğum değil her türlü ameliyatı yapıyor estetik bile :KK66: hayatımda gördüğüm en tatlı doktor çok seviyorum. bir kere gitsen bi daha başkasına gidemezsin :)

24 saat ulaşabileceğin kafana bir şey takıldığında whatsapptan yazıp hemen cevap alabileceğin, bol ilgili, bilgili, deneyimli, sormadan herşeyi anlatan mutluluğunu seninle daha çok yaşayan, güler yüzlü tedbirci bir doktor arıyorsan direk git canım. Yeşim yerçok. Kadıköyde. Her alanda uzman zaten. Sadece doğum değil her türlü ameliyatı yapıyor estetik bile :KK66: hayatımda gördüğüm en tatlı doktor çok seviyorum. bir kere gitsen bi daha başkasına gidemezsin :)
Bana biraz uzak kalıyo canım ama çok şanslısın böyle ilgili doktor bulmak çok zor..

Bende anlamadım seninkini canım. Sanki büyük yuvarlak kafası gibi. Bana doktorum gösterdi tek tek ayaklarını kollarını minicik ayakları kolları vardı :) evdede izledim bol bol :)bir dahaki gittiğimizde çok büyümüş olacaklar zaten inşallah daha iyi görürüz pıtırcıkları :KK200:
Peki karindanmi yoksa vajinalmi bakti cnm ben kendi doktruma bu hafta gitcem bu goruntu devlette cok kisa bi muayeneden

Evet kesinlikle öyle canım. Gidebilsen aslında bi daha vazgeçemezdin. Sen nerde oturuyosun.
Cnm oncelikle gozun aydin. Ben de drumu degistiriyorum esim ozel goztepe hastanesinden randevu aldi orda bi doktoru cok methetmisler. Ama simdi sen oyle diyince yesim hanima mi gitsek acaba dedim. Dogumu hangi hastanede yaptiriyor?

iyi aksamlar kizlar. nasilsiniz ? bugun kesinlesti 1 ay sonra tasiniyoruz.. yarindan baslicam az az hergun evi toplamaya.. aklim benimhalaumudumvar da kldi.. haber varmi iyi mi?

[QUOTE="-Limon-, post: 43240862, member: 63]benimde düşük genelde canım[/QUOTE]
Aynen cnm benim bazen 8e bile dusuyor tansiyonum ztn arada basim da donuyor ama cok rahatsizlik vermediginden onemsemedim

[QUOTE="-Limon-, post: 43240862, member: 63]benimde düşük genelde canım
Aynen cnm benim bazen 8e bile dusuyor tansiyonum ztn arada basim da donuyor ama cok rahatsizlik vermediginden onemsemedim[/QUOTE]
Benim bugün 9 a 5 ti ya benim baş dönmem oluyır ve kalp atışlarımı duyuyorum her fırsatta.

Cnm oncelikle gozun aydin. Ben de drumu degistiriyorum esim ozel goztepe hastanesinden randevu aldi orda bi doktoru cok methetmisler. Ama simdi sen oyle diyince yesim hanima mi gitsek acaba dedim. Dogumu hangi hastanede yaptiriyor?
Doğumu nerde istersen oraya geliyor canım. Bence bi dene zaten gidince vazgeçemeyeceksin :) Benim doğum teminatım var sigortamın, doğumda kullanıcam. Bi kaç hastane var aklımda. Yeşim hanım indirim de alırız dedi o zaman gelsinde yeter ki güzel bi yerde doğururuz inşallah :)

Peki karindanmi yoksa vajinalmi bakti cnm ben kendi doktruma bu hafta gitcem bu goruntu devlette cok kisa bi muayeneden
Ben çok zayıf olmama rağmen karından gözükmüyor doktor rahmin ters galiba o yüzden karından gözükmüyor hala dedi. Hep vajinal bakılıyor bi sonrakinde karından görünür heralde. 11. haftada gidicem 14 kasımda. Devletin cihazı iyi değildir o yüzden net değildir canım.

X