- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- Konu Sahibi deeplydisturbed
Merhaba arkadaşlar.Benimde beta hcg 2764 çıktı ve kese 0.821 cm doktor normal dedi haftaya tekrar gidicem ama kaç haftalık olduğunu söylemedi
hayırlı olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar.Benimde beta hcg 2764 çıktı ve kese 0.821 cm doktor normal dedi haftaya tekrar gidicem ama kaç haftalık olduğunu söylemedi
tatlişkom tuzlu çubuk kraker ve soda çok iyi gelmişti bana. ha bi de zencefil çayıkızlar hepinize günaydın bu arada.sabah ilk defa mide bulantısı yaşadım çok kötüydü yaklaşık 1 haftadır yumurtamı yiyip evden öyle çıkıyordum bugün yiyemedim 3 tane yeşil tuzlu zeytin yedim midemi bastırsın diye iyi de geldi 5 dakika içinde geçti.korktuğum başıma geldi belirtim yok diyip geziyordum al annecim sana belirti ben burdayım dedi
happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugünaydın hanımlarr, ben bugün 32 yaşına girdim yani doğumgünüm:)
2. bebeğim olacak inşallah, bende 3-4 gün süren lekelenmeler oldu ve şüphelenip evde test yaptım. pozitifi görüncede kan testi yaptırdım 285 çıktı değerim ama keseyi o gün göremedi dr, vajinal baktırmakta istemedim. pazartesi gidicem inşallah tekrar 56 kilo ile hamile kaldım, mimarım ve çalışıyorum. 10 yıllıkta evliyim
Bende gidiyorum doktra insallah keseyi gorurum cunku gormem lazm bugunlerde
günaydın kızlar nasılsınız
benim de çok uykum varben cok ıyıyım henuz hıcbır belırtım yok uyku durumu harıc
Bence hamilesin canim rahatla ve yarin sabah tekrar test ver.yarin sabah degerin 50 leri anca asmis olur.Simdiden hayirli olsun diyeyim ben
Teşekkürler.Sen de hoş geldin aramıza. Dinlenenelim aman birşey olmasın onlara
Folic asit hamile kalmak için kullanılmıyor ki bebeğin beyin gelişimi ve anormallikler olmasın diye kullanılıyor.Canım biliyorum doktorlar da öneriyor ama
Benim hamile kalamama sorunum yoktu
Kaldıktan sonra düşük oluyordu
Ama folik asit kullanıyorum kürtajımdan beri şubattan beri yani
Uzun süre hamile kalamayınca aklıma geldi birden
İlgisi yok belki
Ama burda biri de yazınca folik asit alıyorum hamile kalamamamın sebebi olabilir mi diye
Aa dedim benim gibi hisseden biri varmış.
Ben de son aylarda kullanmıyordum zaten
Şimdi hamilelik şüphesiyle 1 haftadır başladım
İnşallahh aminnn günler geçmiyor sanki :)Hadi hayırlısı ins pitpitlarida duyarsiniz
Tam iki kat olmuyo bazen dha fazla bazen bikac birim dusuk ama 2kat sinir mutlaka yukselmesi lazmArkadaşlar. İlk hcg değerinden iki gün sonra 2 katıba çıkması gerekiyor ya, sonraki 2. Günde 2 kat olarak mı gidiyor acaba
Teşekkürler. Benim dün 700 dü o zaman cuma 1400 lerde olursa cumartesi kese görünür mü acaba. Dün gözükmedi ama ilkine göre 2. Artış iki kattan fazlaydı. 281 e 696Tam iki kat olmuyo bazen dha fazla bazen bikac birim dusuk ama 2kat sinir mutlaka yukselmesi lazm
Arkadaşlar. İlk hcg değerinden iki gün sonra 2 katıba çıkması gerekiyor ya, sonraki 2. Günde 2 kat olarak mı gidiyor acaba
:)) ne güzel. Benim doktorum 6 haftaya kadar belirtiler hissedilmez. Ondan sonra bulantı vs. Oluşmaya başlar dedi. Bakalım biz de yaşarız inşallah. Benim de sırtım belim ağrıyor. Yatmaktan heralde. Aman susam tanedi tutunsundaGünaydın kızlarr. 12 saat uyuyorum yinede yetmiyoor :) gece bazen bulantıdan uyanıyorum bazen bel ağrısından bazende sıkıştığım için :) rüyamda yemekler görüyorum
Güzel bir gün olsun inşallah bugün herkes için. Doktora gidenler sonuç bekleyenler iyi sonuçlar alsın bu mutluluğu yaşasın inşallah.