2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun oğlunada canım. Progestan çok iyi geliyor ama sende dikkat et dinlenmeye çalış. Oğlunu kaldırma ilk 3 ay önemli. Eşinden yardım iste bu konuda. Görüceksin lekelenmen geçmiş. Hayırlısı herşeyin canım üzülme artık bişey yokmuş bak.
 
Kizlar hpiniz dr a gittiniz mi gitmeyen var mi? Ben randevu aldigim gun 6+2 olacagim cok erken gitmek istemedim bisey gorunmez diye insalah gec kalmis sayilmam
 
bende adet gunun ertesi bile kanda cikmisken idrar testinde cikmadi erken ve normal kullandim
Aaaa bende evde ucuz testlerden vardı 3 geçmişti adetim 2 kalın çizgi çıktı :) en garanti kan ama benim kan testine gerek kalmadı. İyi ki negatif olmasına rağmen kan vermişsin. Ben olsam adet düzenim bozuldu derdim hamile olma ihtimalini düşünmezdim zaten hiç sallamadığım bi zamanda olduğu için şoka girmiştim :)
 

oh iyikide olmus :)
 
ben de çorapsız terliksiz gezmem, bugün patik giymedim ayaklarım ısınmıyor bi türlü
Gunaydin kizlar bende calismadigi halde sabah erken kalkarim kendimi bildigmden beri:) kocaman bardak balli sut yaptim iciyorum:)
ben calısırken boyle erken kalkmıyordum:) esımle beraber saat 5.30 ta alarm kurmus gıbı uyanıyoeuz 1 haftadır:):) tabı benım gunduz uyumamla alakası da var:)
 
Kızlar ya şu5+4,4+2 gibi ifadeler nasıl hesaplanıyor. adet gününüz mü başlangıç alınıyor. Ben keseyi gördüm ama 2 hafta sonraya tekrar gidin dedi. Tüp bebeği yaptırdığımız doktor. Ama beni korku aldı . çok geç 2 hafta ya. Nasıl beklerim
 

cnm internette gebelik hesaplama yaz.. oraya en son adetin ilk gununu yaz.. orda otomatik hesaplanir.. ben suan 5+3 oldum 6ci hafta olarak hesaplaniyor 5+0 gecince.. sende örnek 4+3 cikiyorsa gebelik haftan 5 oluyor..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…