2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim hani azimsanicak bi süre değil ki spermler rahim de 72 saat yaşayabiliyor ki presed la daha da artmıştır belki bu süre :)

İyi akşamlar kzlar bende eylül annesi olucam inşallah benimki çok plansz bir gebelik oldu çünkü daha 6 aylık bir kzım var kızımda zor hamile kaldm ama bu kez nasl oldu anlamadm ama oldu kızın için çok üzülsemde tabiki doğurcam miniğimi Rabbim yardımcım olsun

Vallahi tatlım bilmiyorum içim içime sığmıyor ama idrar testi yapmak istemiyorum kanıda ancak cumartesi verebilirim. Çokta umutlanmak istemiyorum umarım hamileyimdir
S sinkar inşallah hamilesindir canım rabbim büyük. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımızı kabul etsin. Ne zaman idrar testi yapacaksın?

günaydın kızlar
ben dun reglı oldum
eylülü kacırdık
darısı ekımın basına.
hayırlı dogumlar dılıyorum hepınıze

Ayy ne guzl haber.. Hayirli olsun canim, hosgeldin aramiza.. Saglicakla al insallah bebeigini kucagina

Günaydıın keseyi gören arkadaşlar ne zaman gördüler? Bana dr Cuma gel dedi ve ben yarın 4+5 oluyorum. Çok erken değil mi?

Ayrıca dr alttan muayene etmek isterse vajinal ultrasonla baktırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Siz nasıl yaptınız?

Hayırlı olsun bebişin canım. Kana ne zaman gideceksin?

Canim hani azimsanicak bi süre değil ki spermler rahim de 72 saat yaşayabiliyor ki presed la daha da artmıştır belki bu süre :)
Günaydın canım inş dediğin gibi olur ... sabah kalktım işe geldim yine hersey normal kırmızılar yok... galiba tahmin ettiğimden daha geç yumurtladım doktorum yanıldı ... bugünü ve yarınıda atlatsam başka birsey istemiyorum... kendime çok müdahale ettim galiba hiçbir sıkıntım yokken femara ve presed jel kullandım... ne bileyim yumurtlamayı onlarmı etkiledi ?? bekleyip göreceğiz...

S sinkar inşallah hamilesindir canım rabbim büyük. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımızı kabul etsin. Ne zaman idrar testi yapacaksın?
Canım ben idrali pazartesi yaptım negatif çıktı ... normalde benım pazartesi yada salı günü adet olmam gerekirdi; adette olmadım... idrar testi yapmak istemiyorum eğer cumartesi gününe kadar adet olmazsam direk kan vereceğimm kanda çıkarsa idrar testi yapıcagım, sırf hatıra kalsın diye ( saklamayı düşünüyorumda) benımkısı biraz ters olacak ama aklımdakı plan bu şekılde canım

S sinkar çok heyecanlı hadi inşallah hayırlısıyla al haberini. Şimdi seni böyle takip ettikçe aralıkta bat 3 ocak dedin doğum günü geçti kırmızılar gelmedi ortak olduk sürece:) merakla heyecanla duayla iyi Dilek'lerle bekliyoruz haberlerini

Teşekkurler canım arkadasım birbirimize destek olmamız çok güzel birsey :) Rabbim beklentilerimizi boşa çıkartmasın inş sende durumlar nasıl mide bulantısı başladımı :)

Eee... senin adet tarihin geçmiş zaten... Ayın 19 unda gitmişsin 21 inde çatlasa artı 14 gün ocak 4 yapar bu durumda geçmiş oluyor 23üde iyi bitarih spermlerin erkek olanları kısa ama dişiler 72 saat yaşadığına göre hadi İnşaallah....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…