Canim hani azimsanicak bi süre değil ki spermler rahim de 72 saat yaşayabiliyor ki presed la daha da artmıştır belki bu süre :)Günaydın canım adet olmadım hala ben geç yumurtlamadan korkuyorum çünkü ben sadece yumurtlama günümü değerlendirdim... en son ilişkim 23.12 da oldu... sonra annemlere gittim eşim mesaide kaldı derken ilişki olmadı... hadi spermler 48 saat yaşasa 24.12 ve 25.12 de yumurta çatlasa şansım var ama daha geç olursa şansım yok gibiben yumurtlama takibinide gittim 19.12 de tarihinde... doktor 2 gün sonra çatlar dedi, yumurtalığın büyüklüğü çok iyi dedi ... ama sanırım öyle olmadı... neyse kısmet
S sinkar inşallah hamilesindir canım rabbim büyük. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımızı kabul etsin. Ne zaman idrar testi yapacaksın?Vallahi tatlım bilmiyorum içim içime sığmıyor ama idrar testi yapmak istemiyorum kanıda ancak cumartesi verebilirim. Çokta umutlanmak istemiyorum umarım hamileyimdir
Hayırlı olsun bebeğin canım. Ben de Ankaradayım hangi hastaneye gideceksin?Ankara'da yasiyorum, ozel saglik sigortam var ama dogum teminati yok.
Ayy ne guzl haber.. Hayirli olsun canim, hosgeldin aramiza.. Saglicakla al insallah bebeigini kucaginaMerhaba arkadaşlar baştan beri sizi hep takip ettim arada yazdım belki hatırlarsanız bugün dayanamayıp 3gün önceden test yaptım allahın izniyle bende hamileyim allahım isteyen tüm arkadaşlara tez zamanda nasip etsin inşallah.
Canim benim hayirlisi olsun.. Allah tez zamanda gonlune gore versingünaydın kızlar
ben dun reglı oldum
eylülü kacırdık
darısı ekımın basına.
hayırlı dogumlar dılıyorum hepınıze
Amin inşallah hepimiz ,artık sık sık yazıcam 9ayımızı hep birlikte geçiririz inşallahAyy ne guzl haber.. Hayirli olsun canim, hosgeldin aramiza.. Saglicakla al insallah bebeigini kucagina
Insallah canimmAmin inşallah hepimiz ,artık sık sık yazıcam 9ayımızı hep birlikte geçiririz inşallah
Hayırlı olsun bebişin canım. Kana ne zaman gideceksin?Merhaba arkadaşlar baştan beri sizi hep takip ettim arada yazdım belki hatırlarsanız bugün dayanamayıp 3gün önceden test yaptım allahın izniyle bende hamileyim allahım isteyen tüm arkadaşlara tez zamanda nasip etsin inşallah.
Günaydın canım inş dediğin gibi olur ... sabah kalktım işe geldim yine hersey normal kırmızılar yok... galiba tahmin ettiğimden daha geç yumurtladım doktorum yanıldı ... bugünü ve yarınıda atlatsam başka birsey istemiyorum... kendime çok müdahale ettim galiba hiçbir sıkıntım yokken femara ve presed jel kullandım... ne bileyim yumurtlamayı onlarmı etkiledi ?? bekleyip göreceğiz...Canim hani azimsanicak bi süre değil ki spermler rahim de 72 saat yaşayabiliyor ki presed la daha da artmıştır belki bu süre :)
Bugun sağlık ocağına gitsemmi diye düşünüyorum sonucu ne kadar zamanda veriyorlar bilginiz varmıHayırlı olsun bebişin canım. Kana ne zaman gideceksin?
Canım ben idrali pazartesi yaptım negatif çıktı ... normalde benım pazartesi yada salı günü adet olmam gerekirdi; adette olmadım... idrar testi yapmak istemiyorum eğer cumartesi gününe kadar adet olmazsam direk kan vereceğimm
Teşekkur ederim tatlım amin hepimizin inşI
ınsallah canim :) rabbim senin ogüzel gönlüne göre versin inşallah :)
Teşekkurler canım arkadasım birbirimize destek olmamız çok güzel birsey :) Rabbim beklentilerimizi boşa çıkartmasın inş
Eee... senin adet tarihin geçmiş zaten...Günaydın canım adet olmadım hala ben geç yumurtlamadan korkuyorum çünkü ben sadece yumurtlama günümü değerlendirdim... en son ilişkim 23.12 da oldu... sonra annemlere gittim eşim mesaide kaldı derken ilişki olmadı... hadi spermler 48 saat yaşasa 24.12 ve 25.12 de yumurta çatlasa şansım var ama daha geç olursa şansım yok gibiben yumurtlama takibinide gittim 19.12 de tarihinde... doktor 2 gün sonra çatlar dedi, yumurtalığın büyüklüğü çok iyi dedi ... ama sanırım öyle olmadı... neyse kısmet