2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
S sinkar işe geldim hemen baktım adet oldun mu diye :) çok iyi hadi bakalım bekliyoruz sabırla ve heyecanla :) ben de bugun doktora gidicem 16.30 da randevum var.

Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap canım iyi haberler ver bize insallah

Canım bende 4 ocakta idral testi yaptım negatif cıktı... dahada yapmadım ... biraz ümidim azaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum,... ama hala adette olmadım beklemedeyim... vallahı hiç farketmez yeterki sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez... ama benım içime eğer birgün hamile kalırsam erkek olur diye doğuyor

S sinkar işe geldim hemen baktım adet oldun mu diye :) çok iyi hadi bakalım bekliyoruz sabırla ve heyecanla :) ben de bugun doktora gidicem 16.30 da randevum var.
Kıyamam sana çok heyecanlı kendimi hiç düşünemiyorum çok korkuyorum her wc ye gidince kırmızıları görecegım diye daha yenı geldım wc den ve şükürler olsun kırmızılar yok senınde randevun iyi gecer inş Rabbim gönlüne göre versin tatlımmm

Gunaydn cnm ben 5+3 de pazartesi günü karindan gördüm, inşallah hayirlisiyla sende karindan görürsün..

Teşekkurler canım arkadasım birbirimize destek olmamız çok güzel birsey :) Rabbim beklentilerimizi boşa çıkartmasın inş sende durumlar nasıl mide bulantısı başladımı :)
Midem bulanmıyor ama hep yorgun hep uykuya teslimim akşam 9 dedin mi horluyorum resmen. yarın doktor randevum bi ultrason fotosu verir belki dr yoksa inanmıyorum hala hamileliğime bulantı olmayınca moda giremiyorum pek

S sinkar canım benim inşallah uzunca bir süre gelmez o kırmızılar :)
friendlyfriendly canım bugün 6+0. sanırım sadece keseyi görüp gelirim ama en azından bir kan idrar verim diye düşünüyorum. İnşallah tabi Allah korktugumuza ugratmasın

Allah yavrularımızı korusun canım. Keseyi de bebegide gorursun Allahın izniyle sonrada kalp atışı inşallah. İdrar testi neden yapiliyo canım enfeksiyon icin mi?

Bende bir gün geçince evde yaptım test hafifte olsa çizgi çıktı hatta belki yanlıştır dedim sonraki gün bidaha yaptım onda da çıkınca öyle kan vermeye gittim. Verdiğin tarihlere göre hesaplayınca senin 3 gün geçmiş oluyor canım ondan dedim ama ben sabırla beklerim diyorsan tebrik ederim gerçekten ben o kadar sabırlı değilim...

Ajinal baktirmak sakincali mi acaba cnm ben pazartesi kalp atisi için gitcem karindan duyulmazsa vajinal dinler diyordum zarari varsa bende baktirmayim
Öyle net bişey yok bildiğim ama baktırmamanın daha iyi olduğunu duydum. Eşimin kuzeni doçent kadın doğum dr u ilk 3 ay ilişki yok dedi. Ayrica bol su dedi. Tüm gün yatmak yok arada dolaşmak gerek sürekli yatmak pihtilasmaya sebep olabiliyo dedi. Bildiklerim bunlar canım paylaşayım istedim.

bak bana da doktorum ilişki serbest ama zorlama olmadan sakin sakin demişti :)

Bana da doktorum hamileliğin 7 ayi boyunca bebe asprini kullanacaksn pihtilasma olmasin diye dedi, ama kan tahlili sonuclarimda pihtilasma oranim normal bi sikintim yok niye 7 ay kullaniyorum anlamadim, sizler kullaniyor musunuz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…