- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Ya aynı gün ya da 1 gün sonra canım. Bence bugun git yarin gittiginde sonuc pazartesiye kalabilir.Bugun sağlık ocağına gitsemmi diye düşünüyorum sonucu ne kadar zamanda veriyorlar bilginiz varmı
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap canım iyi haberler ver bize insallahCanım ben idrali pazartesi yaptım negatif çıktı ... normalde benım pazartesi yada salı günü adet olmam gerekirdi; adette olmadım... idrar testi yapmak istemiyorum eğer cumartesi gününe kadar adet olmazsam direk kan vereceğimmkanda çıkarsa idrar testi yapıcagım, sırf hatıra kalsın diye ( saklamayı düşünüyorumda) benımkısı biraz ters olacak ama aklımdakı plan bu şekılde canım
Canım bende 4 ocakta idral testi yaptım negatif cıktı... dahada yapmadım ... biraz ümidim azaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum,... ama hala adette olmadım beklemedeyim... vallahı hiç farketmez yeterki sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez... ama benım içime eğer birgün hamile kalırsam erkek olur diye doğuyorEee... senin adet tarihin geçmiş zaten...Ayın 19 unda gitmişsin 21 inde çatlasa artı 14 gün ocak 4 yapar bu durumda geçmiş oluyor 23üde iyi bitarih spermlerin erkek olanları kısa ama dişiler 72 saat yaşadığına göre hadi İnşaallah....
inş cnmmmGönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap canım iyi haberler ver bize insallah
Kıyamam sana çok heyecanlı kendimi hiç düşünemiyorum çok korkuyorum her wc ye gidince kırmızıları görecegım diye daha yenı geldım wc den ve şükürler olsun kırmızılar yok
Evet o benimde aklıma geldi bugün gidiyim yarına kadar alırım sonucu teşekkürlerYa aynı gün ya da 1 gün sonra canım. Bence bugun git yarin gittiginde sonuc pazartesiye kalabilir.
Gunaydn cnm ben 5+3 de pazartesi günü karindan gördüm, inşallah hayirlisiyla sende karindan görürsün..Günaydıın keseyi gören arkadaşlar ne zaman gördüler? Bana dr Cuma gel dedi ve ben yarın 4+5 oluyorum. Çok erken değil mi?
Ayrıca dr alttan muayene etmek isterse vajinal ultrasonla baktırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Siz nasıl yaptınız?
Midem bulanmıyor ama hep yorgun hep uykuya teslimim akşam 9 dedin mi horluyorum resmen. yarın doktor randevum bi ultrason fotosu verir belki dr yoksa inanmıyorum hala hamileliğime bulantı olmayınca moda giremiyorum pekTeşekkurler canım arkadasım birbirimize destek olmamız çok güzel birsey :) Rabbim beklentilerimizi boşa çıkartmasın inşsende durumlar nasıl mide bulantısı başladımı :)
İnşallah canım. Yarın göremezsem haftaya giderim vajinal baktırmamGunaydn cnm ben 5+3 de pazartesi günü karindan gördüm, inşallah hayirlisiyla sende karindan görürsün..
Allah yavrularımızı korusun canım. Keseyi de bebegide gorursun Allahın izniyle sonrada kalp atışı inşallah. İdrar testi neden yapiliyo canım enfeksiyon icin mi?S sinkar canım benim inşallah uzunca bir süre gelmez o kırmızılar :)
friendlyfriendly canım bugün 6+0. sanırım sadece keseyi görüp gelirim ama en azından bir kan idrar verim diye düşünüyorum. İnşallah tabi Allah korktugumuza ugratmasın
Bende bir gün geçince evde yaptım test hafifte olsa çizgi çıktı hatta belki yanlıştır dedim sonraki gün bidaha yaptım onda da çıkınca öyle kan vermeye gittim. Verdiğin tarihlere göre hesaplayınca senin 3 gün geçmiş oluyor canım ondan dedim ama ben sabırla beklerim diyorsan tebrik ederim gerçekten ben o kadar sabırlı değilim...Canım bende 4 ocakta idral testi yaptım negatif cıktı... dahada yapmadım ... biraz ümidim azaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum,... ama hala adette olmadım beklemedeyim... vallahı hiç farketmez yeterki sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez... ama benım içime eğer birgün hamile kalırsam erkek olur diye doğuyor
Ajinal baktirmak sakincali mi acaba cnm ben pazartesi kalp atisi için gitcem karindan duyulmazsa vajinal dinler diyordum zarari varsa bende baktirmayimİnşallah canım. Yarın göremezsem haftaya giderim vajinal baktırmam
Öyle net bişey yok bildiğim ama baktırmamanın daha iyi olduğunu duydum. Eşimin kuzeni doçent kadın doğum dr u ilk 3 ay ilişki yok dedi. Ayrica bol su dedi. Tüm gün yatmak yok arada dolaşmak gerek sürekli yatmak pihtilasmaya sebep olabiliyo dedi. Bildiklerim bunlar canım paylaşayım istedim.Ajinal baktirmak sakincali mi acaba cnm ben pazartesi kalp atisi için gitcem karindan duyulmazsa vajinal dinler diyordum zarari varsa bende baktirmayim