- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
Normal gebeligi pek anlamam ama deger 1500 olunca kese gorunuyo tup bebekte seninki gecmis bileGorunur mu kese. Acildeki doktora sordum hemen deger iyi dedi ama kadin dogumcu baksin dedi
Haftaya gorunur galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal gebeligi pek anlamam ama deger 1500 olunca kese gorunuyo tup bebekte seninki gecmis bileGorunur mu kese. Acildeki doktora sordum hemen deger iyi dedi ama kadin dogumcu baksin dedi
Gecenseferki hamileligimde de soylemisti doktor cok canin cekerse iyice pisir öyle ye demisti bana ama genel anlamda islenmis gıdalar yasak diye biliyorum benKızlar ben keseye gormeyi bittiği gün doktorum la gorusucem çok kilom var gebelik diyetisyeneine gitmeyi teklif edicem ama sucuk neden yenmio daha erken degilmi
Pazartesi gidecegim insallahNormal gebeligi pek anlamam ama deger 1500 olunca kese gorunuyo tup bebekte seninki gecmis bile
Haftaya gorunur galiba
Ankara'da yasiyorum, ozel saglik sigortam var ama dogum teminati yok.Merhaba, hoşgeldin
Nerde ikamet ediyorsun? Ve özel sağlık sigortan var mı?
Hayirli olsunHcg 1899 cikti Kizlarrr
Bana 5+2de gobekten bakti cnmKizlar 5 + hamilelere gobekten bakiyormu doktorlar
Tamam canim bende cumartesi 5+2 oluyorum insallah gorunurQUOTE="Minnagim, post: 44488500, member: 727744"]Bana 5+2de gobekten bakti cnm
Siddetli deil ama arada sizlama yada batma seklinde agrim oluyo uzanip ayaklarmi yüksege uzatnca geciyor[/QUOTE]Tamam canim bende cumartesi 5+2 oluyorum insallah gorunur
bu arada arada kasiklariniz agriyormu
Süper ya. Ctesiye kadar nasıl dayanacaksın? Biz burda dayanamıyoruz:)Canım ben hala adet olmadımm
Vallahi tatlım bilmiyorum içim içime sığmıyor ama idrar testi yapmak istemiyorum kanıda ancak cumartesi verebilirim. Çokta umutlanmak istemiyorum umarım hamileyimdirSüper ya. Ctesiye kadar nasıl dayanacaksın? Biz burda dayanamıyoruz:)
İyi geceler arkadaşlar benim 2013 eylül doğumlu oğluşum var allah nasip ederse yine hamileyim eylül bebeği olacak.bugün keseyi gördüm 4 hafta 5 günlük ama son adete göre 5 hafta 4 günlük inşallah her şey yolundadır bebisi de kalp atışını da görürüz
Evet cnm allah nasip ederse tam 3 yas olacak oğlum 2 eylül de doğdu bende korkuyorum cnm zor olacak ama bence 3 u 5 i yok her turlu zor olacak hakkımızda hayırlısı inşallah allah tasiyabilecegimiz yükü verir düşünme fazla :)hayırlı olsun arkadaşım oglun 2.bucuk yaşındamı ozaman kardeşi doğduğunda tam 3 yaşında olacak.benim oğlum 1.buçuk yaşında kardeşi doğduğunda 2 yaş 2ay olacak ve ben inanılmaz korkuyorum.cünkü sıradışı hareketli bi oğlum var
İnşaallah canımmmBu hafta işyerinde öğle arası hep yasin okudum dua ettim anna olmak isteyen tüm kadınlara. Rabbim ümitlerimizi boşa çıkartmasın. Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim buraya :)
ınsallah canim :) rabbim senin ogüzel gönlüne göre versin inşallah :)Kızlar ben hala adet olmadım mutluyum, umutluyum inş sabah süprizle karşılaşmam ben dakikaları sayıyorum zaman hiç geçmiyor inş hayırlı haberi vermek nasip olur canlarım tembelanne A Aryya @ozlemokanefe