- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki doğum kontrol hapı değildi ertesi gün hapıydi yaa çok fena onlar bi kerede yüklü bi hormon giriyor yaa vücuduna yoksa doğum kontrol hapları hele de yasmin adet düzenleyici zararlı değil zaten bildiğim kadarıyla
Ewt canım bende öyle düşünüyorum... ama işte insanız muhakkak olur olmaz birşeylere bağlıyoruz olumsuz bir durumla karşılaşınca ... ilk defa bu ay yorulduğumu hissettim daha yolun başındayım , ümitliyim ama yoruldum ; her ay aynı döngüyü yaşamaktan acaba hamilemiyim yoksa değilmiyim diye... zihnimi tam boşaltamıyorum... eğer Rabbim kısmet eder de ilk gebeliğim gerçekleşirse ikinci için hiç korunmayacagım, beklemeyecegım de Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman hamile kalayım.... hemen hamile kalınmayacagını acı bir sekılde öğrendim... gerek çevrem de gerekse topikler de görüyorum ... korunupta daha sonra korunmayı bırakıp ikinci çocuk için uğraşanları... bir daha o stresi yaşamak istemiyorum... o yüzden oluruna bırakacagım
İnşallah canım kısmeti varsa hiç bi kanama bebisine yeterki rabbim rızkını versin dua et canını sikmaÖnceki düşüğüm de böyle lekelenme ile başladı. Çok endişelenmiştim. İnş bu öyle bir lekelenme değildir.
Zarar vermezİnşallah canım kısmeti varsa hiç bi kanama bebisine yeterki rabbim rızkını versin dua et canını sikma
Benimki doğum kontrol hapı değildi ertesi gün hapıydi yaa çok fena onlar bi kerede yüklü bi hormon giriyor yaa vücuduna yoksa doğum kontrol hapları hele de yasmin adet düzenleyici zararlı değil zaten bildiğim kadarıyla
En güzelini düşünmüşsün evet korunmayı bişey sanıyoruz istersek hemen olabiliyormuş gibi ben spiralli 4 yıl geçirdim.Ewt canım bende öyle düşünüyorum... ama işte insanız muhakkak olur olmaz birşeylere bağlıyoruz olumsuz bir durumla karşılaşınca ... ilk defa bu ay yorulduğumu hissettim daha yolun başındayım , ümitliyim ama yoruldum ; her ay aynı döngüyü yaşamaktan acaba hamilemiyim yoksa değilmiyim diye... zihnimi tam boşaltamıyorum... eğer Rabbim kısmet eder de ilk gebeliğim gerçekleşirse ikinci için hiç korunmayacagım, beklemeyecegım de Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman hamile kalayım.... hemen hamile kalınmayacagını acı bir sekılde öğrendim... gerek çevrem de gerekse topikler de görüyorum ... korunupta daha sonra korunmayı bırakıp ikinci çocuk için uğraşanları... bir daha o stresi yaşamak istemiyorum... o yüzden oluruna bırakacagım
Gebelik hep başka başka oluyor diyorlar birinde lekelenme olur diğerinde olmaz birinde bulantı olur olmaz. Sen hep pozitif düşün Allah nasibine yazdıysa zaten gelir. Ben de ilk gebeliğimde hep kanama geçirmiştim. 8 haftalık falanken gece hastaneye kaldırıldım kanamam pijama yatak döşek batana kadardı. Herkes teselli etti kvaldem o kadar emindikki düştüğünden bebeğin. Ben hep ağlıyordum korkumdan wc ye gidemez olmuştum. Doktora gidiyorduk Bebek sapa sağlam. Adet gününün ilk günü gibi yoğun kanamalar geçirdim. Doktora acilde ağlamaktan halimi anlatamazdım. Ultrasonu bi koyardı karnıma Hilal şeklinde kanama var rahimde ama bebeğin olduğu kısımda yok düşün ki Rahmi'n 4/3 ü kanama halinde. Günde 6 doz progestan aldım ve iğne vuruldum hormon iğneleri yerimden kalkmadım ilk üç ay. Diyeceğim o ki üzülme Hakkı'nda hayırlısı olsun ama pozitif düşün. Ben şimdi kızıma her baktığımdA o acile gidişlerimi kanamalarla uyanıp ağladığımı hatırlarım.Önceki düşüğüm de böyle lekelenme ile başladı. Çok endişelenmiştim. İnş bu öyle bir lekelenme değildir.
Ben evlenir evlenmez istiyordum ama daha 3 sınıftan ders alabilmistim şimdi çok dersim yok diye 14 aydır karar verdim :)onda da sipam inatçı işte gelmiyor :) babası kilikli :) ne olacak :)En güzelini düşünmüşsün evet korunmayı bişey sanıyoruz istersek hemen olabiliyormuş gibi ben spiralli 4 yıl geçirdim.
2 yıl doğum kontrol hapı şimdi diyorum ne gerek vardı aşırı kendine güven bu. Halbuki Allah'ın takdiri. Borç vardı okul bitmedi yeni eve taşınayım bilmem ne o dertler hiç bitmiyor ki hele kendimi hazır hissetmiyorum diyenlere daha çok kızıyorum. Kendini hazır hissetmemek şımarıklık gibi geliyor Bebek ana Rahmi'ne düşünce o seni hazır hissettiriyordu zaten.
O biraz annenin tavrıyla ilgili S sinkar . Misal biz 3 kardeşiz bir abla bir abi var bende aramız 1 er yaş. Benim çocukluk anılarım çok berbat. Yani annem çalışırken 3 çocuk 2si Bebek hep ihmal hep kırgınlık düşünüyorum annem bu işi idare edememiş çünkü üçümüzde okuduk iş sahibi olduk evlendik anne baba olduk ama çok yaralıyız çocukluktan kalma yaralar. Bu sebeple yaşları yakın olmasın istedim ben. Her çocuğum anne ilgisine sevgisine doysun istedim. Şimdi anne olunca annemin yaptığı hatalarla sekillendiruyorum anneligimi. Ben her gun zaman ayiriyorun kizima sohbet Ediyirum fikrini soruyorum duygusal anlamda tamamlanmış olsun eksik kalmasın anne baba Sevgisine doymuş olsun istiyorum.Haklısın canım dertler hiç bitmiyor... en azından iki çoçuğa kadar korunmamak lazım , sonra istediğin kadar korun... hem ne var yane çocukların yaşları birbirine yakın olsun daha iyi destekci olurlar birbirine ... benım kardeşimle aramda 1,5 yaş var ve iyikide yaşlarımız birbirine çok yakın... birbirimizi daha iyi anlıyor ve destekci oluyoruz... bende annemım yolundan gitmek istiyorum hayırlısı tembelanne
Haklısın aslında. Kısmeti varsa yaşar biliyorum. Mantıken rahatım. Bakalım hayırlısı.Gebelik hep başka başka oluyor diyorlar birinde lekelenme olur diğerinde olmaz birinde bulantı olur olmaz. Sen hep pozitif düşün Allah nasibine yazdıysa zaten gelir. Ben de ilk gebeliğimde hep kanama geçirmiştim. 8 haftalık falanken gece hastaneye kaldırıldım kanamam pijama yatak döşek batana kadardı. Herkes teselli etti kvaldem o kadar emindikki düştüğünden bebeğin. Ben hep ağlıyordum korkumdan wc ye gidemez olmuştum. Doktora gidiyorduk Bebek sapa sağlam. Adet gününün ilk günü gibi yoğun kanamalar geçirdim. Doktora acilde ağlamaktan halimi anlatamazdım. Ultrasonu bi koyardı karnıma Hilal şeklinde kanama var rahimde ama bebeğin olduğu kısımda yok düşün ki Rahmi'n 4/3 ü kanama halinde. Günde 6 doz progestan aldım ve iğne vuruldum hormon iğneleri yerimden kalkmadım ilk üç ay. Diyeceğim o ki üzülme Hakkı'nda hayırlısı olsun ama pozitif düşün. Ben şimdi kızıma her baktığımdA o acile gidişlerimi kanamalarla uyanıp ağladığımı hatırlarım.
Her hikayenin sonu aynı bitmiyor. Kötü başlasa da iyiye gidebilir yeter ki Rabbim nasip etsin
Evet geçmiyor malesefEvet canım güzel haberlerimiz geldi darısı başımıza benımde yumurtlama günüm çarşamba bitti... şimdi bekleme zamanı ... yumurtlamadan sonra son 10gün hiç geçmiyor zaten
Kızlar sonucum çıktı. 254 olmuş.
İnş lekelenme de tehlikeli bişey değildir.
İnşallah canım hemen Dr git ilaclara başlasın belki progesteron verir :) gözün aydın ayy çok sevindim birden :)Kızlar sonucum çıktı. 254 olmuş.
canım baba değerlerini günlerine göre yazarmısın mesela benim sat 25 kasımKızlar sonucum çıktı. 254 olmuş.