2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba arkadaşlar oğluma inek sütü alerjisi teşhisi kondu. Ben süt ürünleri diyeti yapıyorum. Kakası yeşil ve mukusluydu. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?Sizin kaka renkleriniz nasıl?Oğlum üç aylık kaka takip etmekten kafayı yemek üzereyim.

Beni
Merhaba arkadaşlar oğluma inek sütü alerjisi teşhisi kondu. Ben süt ürünleri diyeti yapıyorum. Kakası yeşil ve mukusluydu. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?Sizin kaka renkleriniz nasıl?Oğlum üç aylık kaka takip etmekten kafayı yemek üzereyim.
Benim oglumunda son bikac gundur oyle dr soyledim hazimsizlik olunca olur dedi zaten surekli gaz sancimiz var ben sadece peynir yoyordum 2 gundur onuda kestim bakalim bebisde degisiklik olacakmi zaten 3 gun yemeyince fark ediliyomus siz alerjisi oldugunu nasil yada hangi testleri yaptirup ogrendiniz

Merhaba, bizim bebeğimiz 3,5 aylık. Kolik değildi ama özellikle akşamları sizin bahsettiğiniz gibi huysuzluk seanslarımız vardı. Gazını çıkartabiliyordu ama yine de çok sancı çekiyorlar, huysuzlukları ağlamaları bu yüzden. Bizim 3 aylık olduğumuzda kesildi. Özellikle o sıkıntılı dönemlerde zeytinyağı ile o meşhur gaz masajını çok sık yapıyordum ayrıca da topuklarını ovuyordum, baya rahatlatıyordu bizimkini, ağlama krizlerinde de bir tek saç kurutma makinasının sesi susturuyordu bizimkini, kısa süreli çalıştırıyordum, o sıkıntılı moddan çıkıyordu en azından. 3 aya yaklaşırken çok zorlanmıştık, doktorumuz günde 50 ml yi geçmeyecek şekilde öğün aralarında rezene verebilirsiniz demişti, o da çok rahatlaşmıştı bizi. 3 aylık olunca iletişimleri de ilerliyor, sakinleştirmek daha kolay oluyor. Bizimki yalnızca mama ile besleniyor maalesef, mama da çok gaz yapıyor, halen gazı devam ediyor ama artık krizlerle değil daha kolay atabiliyor, sindirim sistemi ve bağırsaklar geliştikçe sistem daha iyi çalışıyor tabi. Ama ben halen her alt açmada tpuklarını ovuyorum, pırtlar dökülüveriyor :) Siz de gaz sancılarının hafiflediği günlere en yakın zamanda kavuşursunuz umarım.
Azalır gibi oluyor bazı akşamlar yine çok ağlıyor yine de bizimki de eskiye göre çok daha iyi uç aylik olmadı henüz belki daha da düzelir ben de kundak yapıp kucagimda pispislarsam sakinlesiyor sakinken gaz masajı yapıyorum da yağ kullanmıyorum her tarafı kirlenir yağ olur diye ama akşam onu da yaptirmiyor çünkü yatinca daha beter ağlıyor ben rezene iciyorum ona verdim bir iki defa zararlı diyen oldu kafam karıştı benim de

İyi günler herkese bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz kimisi usur usur deyip kat kat giydirmemi istiyor da ama ben biraz artirsam kizariyor yüzü sivilceler çıkıyor hatta kuru bir cildi var zaten nasıl giydirsem ne ortsem kararsız kalıyorum su an kolsuz çıtçıtli badi üzerine iki kat pamuklu takım var pantolonun biri patikli diğeri patiksiz çorap var ayağında uyurken kundak istiyor hastane çıkışı battaniyesine kundaklıyorum üzerini örtmeye gerek var mı

biz kızımız çok sıcağa alışmasın diye ilk doğduğu günden itibaren çok kalın giydirmedik. çıtçıtlı atlet üstünde body altında kendinden patikli pijaması var. uyurken üstüne sadece penye örtü örtüyorum sanırım sizin hastane çıkışı dediğiniz örtüyle aynı kalınlıktadır. doğalgazıda en düşük ısıda tutuyoruz. ama evin sobalı olup olmadığına ve sizin içinizin rahat edip etmemesine göre değişir sanırım. bir de biz hergün en az yarım saat hava ne kadar soğuk olursa olsun dışarı çıkarıyoruz.

İyi günler herkese bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz kimisi usur usur deyip kat kat giydirmemi istiyor da ama ben biraz artirsam kizariyor yüzü sivilceler çıkıyor hatta kuru bir cildi var zaten nasıl giydirsem ne ortsem kararsız kalıyorum su an kolsuz çıtçıtli badi üzerine iki kat pamuklu takım var pantolonun biri patikli diğeri patiksiz çorap var ayağında uyurken kundak istiyor hastane çıkışı battaniyesine kundaklıyorum üzerini örtmeye gerek var mı
Odanin isisi ne kadar?
Bizimki 23-24 arasi. Ben bir body ve pamuklu takim var. Bir corap giydiriyorum. Eger giydigi takim ayakliysa corapta yok. Sadece ayagi soguk ise corap giydiriyorum. Uyurken yorganla örtüyorum üstünü.

Kizlar rota virusu asisini yaptirio musunuz. bi de 2.ay da olunan verem asisinin yeri yara gibi oldu mu yoksa daa erkn mi onun icin

Ben bebisime uzun kollu citcitli badi altina ince pijama bunlarin ustune ince esofman takimi ve 2 corap giydiriyorum yatarken ince yorgan ortuyorum ve kollarini hareket ettirince uyaniyo sadece kollarina yarim kundak yapiyorum

Odanin isisi ne kadar?
Bizimki 23-24 arasi. Ben bir body ve pamuklu takim var. Bir corap giydiriyorum. Eger giydigi takim ayakliysa corapta yok. Sadece ayagi soguk ise corap giydiriyorum. Uyurken yorganla örtüyorum üstünü.
Termometre edinmem lazım bir an önce çünkü oda ısısından emin değilim soğuk değil hatta birileri gelince bunaltıcı oluyor bazen peki yorganin malzemesi ne kalınlığı nasıl

Biz yaptirali 1 ay oldu tam. anca oluro zmn ins . tutmazsa verem savas a gidin fln diolarmis sanirim
Ben onu da sordum canım öyle tutmama olayı çok çok nadir dedi hemşire ve izi eski aşılar kadar belirgin olmuyor dedi yine de üçüncü ay kontrolünde ve dördüncü ay aşısında bakarız yerine dedi sen de bekle biraz daha kontrolde de sor yine de

X