• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
mutlaka geçecektir,belli bir tepe noktasından sonra azalarak bitiyo.sindirim ve boşaltım sistemi geliştikçe geçecektir,zamanı bebekten bebeğe değişir.pek bişey fayda etmiyo zaman herşeyin ilacı.maalesef bu gaz herkesin başında
Tepe noktasi 4-6 hafta oluyormus o haftalarida gectik sukur ama hala ayni cok zor gece gunduz perisaniz o gaz yapar bu gaz yapar hicbiseyde yemiyorum ayin 9 unda 3 ay olucak umudumuzu onabagladik insallah gecer Allah herkesin yardimcisi olsun

Kızlar bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz ? Bizim ev 22- 23 derece oluyor donunun altından külotlu çorap guydiriyordum normalde ama sanırım sıkıyor ve rahatsız oluyor bende onun yerine ince ayaklı tulum şeklindeki donlardan giydiriyorum ama o da fazla sıcak mi oluyor bilemedim. Erkek bebeğe külotlu çorap olmaz dediler etrafimdakiler tek giydirirsende usur diyorlar. Bir gün tek giydirdim tam sıcak olmadı bacakları .. yani ne yapsam bilemedim siz ne yapıyorsunuz

Kızlar bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz ? Bizim ev 22- 23 derece oluyor donunun altından külotlu çorap guydiriyordum normalde ama sanırım sıkıyor ve rahatsız oluyor bende onun yerine ince ayaklı tulum şeklindeki donlardan giydiriyorum ama o da fazla sıcak mi oluyor bilemedim. Erkek bebeğe külotlu çorap olmaz dediler etrafimdakiler tek giydirirsende usur diyorlar. Bir gün tek giydirdim tam sıcak olmadı bacakları .. yani ne yapsam bilemedim siz ne yapıyorsunuz
Ben penye don ve corap giydiriyorum. Icindede kisa kollu body var

Benim oğlum da dönmüyor bence de dönmesi için erken diye düşünüyorum. Yüzüstü yatınca başlıyor ağlamaya sevmiyor hiç. Dün sunnet oldu yavrum

Benim oğlum da dönmüyor bence de dönmesi için erken diye düşünüyorum. Yüzüstü yatınca başlıyor ağlamaya sevmiyor hiç. Dün sunnet oldu yavrum
Ooo masallah hayirli olsun bende bu aylarda istiyorum sunnet ettirmeyi ama gaz sancisi cok yavrumun zaten perisaniz bide sunnet olmasin dedij

85 günlük iken sunnet ettirdim. Eğer gaz sancısı yoksa erteleme çünkü eller durmamaya başladı pipisine zarar vermesin yavru yanlışlıkla.7 eylülde doğdu bebeğim.bide pişmanlığım var onu da dile getirmek isterim ürologa ye değil çocuk cerrahina yaptırın annelere tavsiyem.

85 günlük iken sunnet ettirdim. Eğer gaz sancısı yoksa erteleme çünkü eller durmamaya başladı pipisine zarar vermesin yavru yanlışlıkla.7 eylülde doğdu bebeğim.bide pişmanlığım var onu da dile getirmek isterim ürologa ye değil çocuk cerrahina yaptırın annelere tavsiyem.
Ben zaten cocuk cerrahi yapiyor diye biliyorum neden urolog yaptiki zaten?

bizde 72 gunluguz gaz sancimiz yok.cok sukur. ocakta yaptrmayi dusunuyoz sunneti.korkuyorum huylari cok degisiyomu kac gun de iyilesiyo siz kac gun oldu. bizde urolaga gidecegiz ama simdi aklim.karisti cocuk cerrahi mi daha iyi ?

bizde 72 gunluguz gaz sancimiz yok.cok sukur. ocakta yaptrmayi dusunuyoz sunneti.korkuyorum huylari cok degisiyomu kac gun de iyilesiyo siz kac gun oldu. bizde urolaga gidecegiz ama simdi aklim.karisti cocuk cerrahi mi daha iyi ?
Küçük olduğu için büyük bi değişikliğe uğramaz huy olarak diye düşünüyorum.en azından bizde yok bu değişiklik. Tanıdık bi doktorumuz gelişmesinde de faydası olacağını söyledi . Cerrah ameliyat yapar urolog da teşhis koyar diye biliyorum. Yine de araştırmalisin.elbette urolag da sünnet ediyo fakat cerrahi bi müdahale.

Back