• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Keşke şu aşılar bacaktan koldan iğneyle değilde damlayla falan olsa :KK61: asabım bozuldu resmen :KK61:2. ay aşısını düşünmek bile yüreğime öküz oturmasına sebep oluyor. 1 değil 3 aşı birden yapacaklarmış, 2si bacak 1i koldanmış:mad:
İğneden sonra ağlayamayıp morardı sıkmaktan. Aklımı aldı :cry: yarında kalça ultrasonu var:KK34: sağlığı söz konusu olmasa dr yüzü göstermem kuzuma:KK42:

Keşke şu aşılar bacaktan koldan iğneyle değilde damlayla falan olsa :KK61: asabım bozuldu resmen :KK61:2. ay aşısını düşünmek bile yüreğime öküz oturmasına sebep oluyor. 1 değil 3 aşı birden yapacaklarmış, 2si bacak 1i koldanmış:mad:
İğneden sonra ağlayamayıp morardı sıkmaktan. Aklımı aldı :cry: yarında kalça ultrasonu var:KK34: sağlığı söz konusu olmasa dr yüzü göstermem kuzuma:KK42:
oyy kıyamam ya ben nasıl yapacam bilmiyorum :(

oyy kıyamam ya ben nasıl yapacam bilmiyorum :KK43:

Mümkünse odanın dışında duymayacağın bir yerde kal. Topuk kanında bile bu kadar çığlık atmamıştı:KK61:saf saf bacağını ben tutarım dedim. Keşke anneme verseydim.

Kızlarrr yaa ben bu aşıdan çok korkuyorum 1.ayda yapılan aşı ateş yapiyo muu DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS çok mu zor geçiyor :110:

Ateş yapmayacağını söyledi ebe ama mor calpol 1 çay kaşığı verilebilirmiş ateş olursa. Aşıdan sonra sakinleşince genel olarak uyudu emdi uyudu emdi. Şuanlık ateşi yok gibi ama stresten benim yüzüm gözüm yanıyor:KK61:

Evet canım aynı gün doğmuş kuzular:KK200: böyle duyunca moralim düzeldi, her ne kadar takmıyorum desem de insan az mı diye düşünmeden edemiyor, siz mama takviyesi yapıyor musunuz tatlım?

Canim ilk 12 gun yaptim sonra biraktim. Gece sagdigim sutleri takviye ediyorum. Gece cok emmiyor kuzum iki kez sagiyorum genelde

Göbegi sanci yapmaz canım gitgide kuruyodur bezi çok üstüne getirmemeye çalış.Ben göbek bakim seti almıştım eczanelerde satılıyor onun özel mendillerini kapatıyodum üstüne öyle kiyafetini giydiriyodum eğer rahatsiz olduğunu düşünürsen öyle yap.Ama simdiye kadar bizde aglamaya en etki eden yöntem çıplak sarilmakti.Hem kendini güvende hissediyo hem de ozledigi vücut ısına kavuşuyo.Insallah en kisa zamanda bu zorlu günleri atlatir bebislerimiz:anne:
Insaallah tatlim cok tesm8ekkur ederim

yarin kalca usg miz var...baya stres oldum bu stresle sutum kesilmezse iyi :( internetten biseyler okuyup okuyup agliyorum :( kizin kalcasi cikik olmasa bile ben evde kendim ölce ölce saglam kalcayi cikarmista olabilirim :( offfff ins yarin iyi haber alirim asiri stres yaptim

aynen ya ben duramiyorum yaninda ya esim ya annem duruyor...1 yasa kadar boyle devam edecek asilar...asi neyse de kan alma beni benden aliyor :( bebekler cocuklar hic hasta olmasalar keske

Mümkünse odanın dışında duymayacağın bir yerde kal. Topuk kanında bile bu kadar çığlık atmamıştı:KK61:saf saf bacağını ben tutarım dedim. Keşke anneme verseydim.

Ateş yapmayacağını söyledi ebe ama mor calpol 1 çay kaşığı verilebilirmiş ateş olursa. Aşıdan sonra sakinleşince genel olarak uyudu emdi uyudu emdi. Şuanlık ateşi yok gibi ama stresten benim yüzüm gözüm yanıyor:KK61:

Bizimde pazartesi günü aşımız. Cumartesi kalça usg si ve dr 1 ay olunca gelin demişti bir şeyler yapacağız. Sarılık telaşından dinleyememiştim.

Kizlar oglumun sarilik degeri 12.6 cikti sizce nasil yuksek mi ne yapmaliyim

Bizim 15,6 ya çıktı dr bol bol emzir yoksa ışık tedavisi yapacağız dedi o gece sürekli uyandırarak emzirdim ertesi gün 13 E düştü. Düşünce bir daha çıkmaz dedi bizde bir daha test yaptırmadık.

sabret canım sona yaklaştn allah yardımcın olsun,keşke bende artk oralara gelebilsem bebişe son saatler:anne:sık dişini ..

Hayırlısıyla, kolaylıkla Allah kavuştursun inşallah, o mutlu kavuşma anını düşünüp sabrınızı artırın,çünkü dünyalara bedel.
Sabahtan beri sancı cekiyorum artık çok sıklaştı 10dk.da 2ye düştü muayeneden korkuma suyum gelsin diye sabrediyorum acilma varsa alttan edilen muayene acitmaz artık dmi sabah 1cm dedi açıklık için Allah herkesin yardımcısı olsun

Sabahtan beri sancı cekiyorum artık çok sıklaştı 10dk.da 2ye düştü muayeneden korkuma suyum gelsin diye sabrediyorum acilma varsa alttan edilen muayene acitmaz artık dmi sabah 1cm dedi açıklık için Allah herkesin yardımcısı olsun
Git git hastaneye git canım açılman artmıştır bence evde kontrolsüz doğurmak istemiyorsan biran önce git canım

kizlar sut hemen geldimi sizlerin benim kizim masallah memeyi aliyo fakat az geliyo bende bugun 20 cc mama verdim sarilik olmain diye fakat sut artirmak icin napiosunuz

ben humana cayi iciyorum baska meler olabilir

kizlar 27 eylulde sabah 8.25 te prensesim normal dogumla dogdu birbirimize alismaya calisiyoruz :) cok agri cektim ama gecti gitti

Hayirli olsun canim masallah ne guzel normal dogumla gelmis kuzun. Saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah :)

Bende eve geldim kızlar nisan gelmiş 48 saat icinde doğum olcak dedi Dr. İstersen yatış yapalım yada evde bekle dedi sancilarla evde dolaniyorum dua edin bana ne olur çok şiddetli oluyo kasılmalar

Canim sancilar siklasmisti sanirim. Gittin mi hastaneye nasilsin?

Kızlarrr yaa ben bu aşıdan çok korkuyorum 1.ayda yapılan aşı ateş yapiyo muu DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS çok mu zor geçiyor :110:

Bu asi genelde ates yapmaz canim. Daha once oldugu asinin pekistirmesi. 2.ay asilarindan iki tanesi ates yapan cinsten. Yine de bebekten bebege degisiyor. Korkma hic sagliklari icin bunlar.

yarin kalca usg miz var...baya stres oldum bu stresle sutum kesilmezse iyi :KK43: internetten biseyler okuyup okuyup agliyorum :KK43: kizin kalcasi cikik olmasa bile ben evde kendim ölce ölce saglam kalcayi cikarmista olabilirim :KK43: offfff ins yarin iyi haber alirim asiri stres yaptim

Canim yarin guzel haberler alirsin insallah. Simdiden bosuna evham yapma bebeginin senin sakinligine ve sutune ihtiyaci var. Aklimdasiniz dua ediyorum hersey yolunda gitsin diye :)

kizlar sut hemen geldimi sizlerin benim kizim masallah memeyi aliyo fakat az geliyo bende bugun 20 cc mama verdim sarilik olmain diye fakat sut artirmak icin napiosunuz

ben humana cayi iciyorum baska meler olabilir

Su ic bol bol bi de dinlen firsat buldukca uyu. Ilik dus alabilirsin bir de. Ilk gunlerde aman aman sut olmuyor. Kolostrum bebek cektikce gelen bi sut. Bol bol emsin kuzucuk.

bizde dr dan geldik kızlar doğamıyoruz,çatım dar ve bebek kanala yerleşemiyor,sanırım sezeryana doğru yol aldık salı günü karar vereceğiz artık o gün 40+6 olcaz.bende kabullendim yoksa bebeğin başına zarar gelecek.artk hayırlısı olsun ve gelsin bebeğim:anne:

Cok bekledin canim sen de nehir kuzu da. Saglikli olun da dogumun nasil oldugu hic muhim degil. Bu duruma gore ekim kizi olacak minik prenses :)

Back