Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol sivi tuketip lifli gidalar aliyorum. Yarin doktor kontrolum var ona soracağım. Cok sıkıntılı bir durumbennn canım benim hala da devam ediyor hamilelikte olmadım diye seviniyordum
. ne yesem kâr etmiyor sende durum nasıl
Dün o olayı yaşadım birebir. Tomris okurken henüz son sütü çeken pompa yeryüzünde üretilmedi demişti. Sadece bebeğin sağabildiğini iddia ediyor. Dün tam sağım işlemim bitti derken bıdık uyandı. Emzirsem kupkuru meme, biberonu mu versem acaba dedim direk. Sonra emzirmeye karar verdim baktım lıkır lıkır bir şeyler geliyor. Dediği gibi son sütü sağıyormuş.Bi de ya onsut sonsut yazisindaydi ya da emziren anneler grubundaki bi tomris postunda deginilmisti. Dolu memedeki sutler beklerken yag su ayrismasindan dolayi esit yogunluklu gelmediginden ilk sut susuzlugu gideren on sut son kisim bebegin beslenmesini yrayan son sut olarak ayrisirmis.
Ama bos memeden ceken bebek beklememis bir sutu aldigindan bu ayrisma olmaksizin yagli bir sut alirmis ilk dakikalardan itibaren. O yuzden bos memedeki sutun ilk dakikalrdan itibaren daha besleyici oldugu dusunuluyor. Dolu memede o sute ulasmak zaman gerektiriyor.
Göbegi sanci yapmaz canım gitgide kuruyodur bezi çok üstüne getirmemeye çalış.Ben göbek bakim seti almıştım eczanelerde satılıyor onun özel mendillerini kapatıyodum üstüne öyle kiyafetini giydiriyodum eğer rahatsiz olduğunu düşünürsen öyle yap.Ama simdiye kadar bizde aglamaya en etki eden yöntem çıplak sarilmakti.Hem kendini güvende hissediyo hem de ozledigi vücut ısına kavuşuyo.Insallah en kisa zamanda bu zorlu günleri atlatir bebislerimizTesekkurler canim evet.bizimkide usuyrmus galiba bir de gobek bagi sanci yapar mi ki zar zor biraz uyudu.ben de rahatladim
Ben veriyorum bazen sadece aksam bazen sabah aksam veriyorumKızlar bebeklerinize mama veriyor musunuz
Bu msj in sabah sabah nasil iyi geldi8. ya da 10.nottu yanilmiyosam didmcim. Elif beren hanim bu ara tum bebekler gibi cildirmid durumda. Geceden beri ilk kez uyucam sanirim 2 saat babanneye teslim ettim simdi :)
Notta ozetle diyo ki dolu meme siz bol sutlu sanarsiniz ama beyne sut uret mesaji vermez. Aksine anneyi rahatsiz etmemek icin sut var uretime ara ver der. Bos meme ise buraya sut lazim mesaji verir beyin sut uretimini memeler bosken arttirir. Ozetle bos memeden korkmana sutum bitti mi cekildi mi vs gibi seylere bebege donuk gostergeler de olumluysa hic gerek yok.
Bebek memeden ayrilinca huzurluysa, memede uyuyabiliyorsa, cisli kakali bez sayisi yeterliyse sutun vardi. Memen bos oldugu icin de uretim hala aktif sekilde devam etmektedir. Bol sivi al dinlenmeye calis bol bol en guzeli o.
Panik yapma canım nişandır inşallah.haberdar et güzel haberlerle dönKızlar günaydın sabah sabah koca bir kanlı siyah pihtiyla Dr. Gidiyoruz kıpkırmızı olduğu için panik oldum dua edin inş nisandir
Dr. ameliyattan çıkınca açılma var mı bakacak kalp atışları iyi ağrı cihazına girmedim henüzPanik yapma canım nişandır inşallah.haberdar et güzel haberlerle dön
Yaza kadar geçeceğini ümit ediyorum ben:) peki bu gevşek karın için ne yapacağız:)Maalesef öyleymiş canım, güneşten de korumak lazımmış, şimdiden seneye yaz tatili planları yapıyorum, mayo modelleri baksam iyi olacak diyorum kendi kendime, daha uzun bir süre bizimle anlaşılan bu İzler çatlaklar
Allah bagislasin cnm rabbim uzun ömürler versinkizlar 27 eylulde sabah 8.25 te prensesim normal dogumla dogdu birbirimize alismaya calisiyoruz :) cok agri cektim ama gecti gitti
sabret canım sona yaklaştn allah yardımcın olsun,keşke bende artk oralara gelebilsem bebişe son saatlersık dişini ..Bende eve geldim kızlar nisan gelmiş 48 saat icinde doğum olcak dedi Dr. İstersen yatış yapalım yada evde bekle dedi sancilarla evde dolaniyorum dua edin bana ne olur çok şiddetli oluyo kasılmalar
İnşallah geçecektir canım, kilolar gidince, biraz da kendimi toparlayınca, birkaç ay sonra pilatese başlayacağım artık, göbek, karın kasları için en iyisi o bence.Yaza kadar geçeceğini ümit ediyorum ben:) peki bu gevşek karın için ne yapacağız:)
Canım bizim de çıkıyor geçiyor, doktora sorduğumda normal demişti, mustela yağ ile masaj yapın, bebek içşn başka bir şeye gerek yok demişti.Bebisin yuzunde kucuk ortasi beyaz kirmiziliklar cikti minicik sivilce gibi neden olabilir ki ? Var mi boyle olan
Hayırlısıyla, kolaylıkla Allah kavuştursun inşallah, o mutlu kavuşma anını düşünüp sabrınızı artırın,çünkü dünyalara bedel.Bende eve geldim kızlar nisan gelmiş 48 saat icinde doğum olcak dedi Dr. İstersen yatış yapalım yada evde bekle dedi sancilarla evde dolaniyorum dua edin bana ne olur çok şiddetli oluyo kasılmalar
Maşallahhç canım, Allah analı babalı büyütsün, prensesinin fotosunu bekliyoruz, sevgiler...kizlar 27 eylulde sabah 8.25 te prensesim normal dogumla dogdu birbirimize alismaya calisiyoruz :) cok agri cektim ama gecti gitti