- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna üzme kendini. ikiz annelerini düşün. Tek göğsün de yeterli olur, pes etme sen. Ameliyatlı göğsünü de ver sürekli. İnş ondan da gelir.Offf canim cik skkin yaaaa
ameliyatli gogsumden elektrikli pompa ile sagiyorum ama damla sut gelmiyor (
Icmedigim fenemedigim sey kalmadi tek gogusle nereye kadar gidecekki ://
suan hem buraya yazip hem sagip hem agliyorum :"(
Sabahtan beri sancı cekiyorum artık çok sıklaştı 10dk.da 2ye düştü muayeneden korkuma suyum gelsin diye sabrediyorum acilma varsa alttan edilen muayene acitmaz artık dmi sabah 1cm dedi açıklık için Allah herkesin yardımcısı olsun
Kuzum yaa ah bu loğusalık hem sütüm yok diyorsun hem sütünü azaltacak şekilde kendini üzüp yıpratıyorsun tek göğüs yetmez diye düşünme bol su iç tok olmaya çalış kaliteli beslen ki az da olsa nitelikli olsun sütün yeter bebeğine Allahın izniyle...Offf canim cik skkin yaaaa
canım 100 kadından ikisi senin rahmin gibi olur hamile oldugun bile anlasilmiyor dedi 41. Haftayi istersen bekleriz ama risk almak istemem dedi.. cmtsi bekliyoruz bakalımÇok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Bebeğin olmuştur herhalde canım Allah kolaylıklar versin sagsalim kucağına alda paylasirsin bizimle
Canım açıklık olması içinde birşeyler varmış ilaç falan Dr. Sorsana bi bazı Dr.lar okadar sezeryanci oluyo ki başka yol sunmuyor hamilelere çok gıcık ben 8. Ayda Dr. Degistirdim guvenmedigim icin buralarda özelde 41. Haftayı bekleyen Dr. Bulursan kaçırma çünkü pek yok bnm Dr.da 41e kalmani istemiyorum ama herşey yolunda gerekirse bekleriz dedi çok mutlu oldum
canım benim sakın öyle düşünme tek göğsüyle emziren bir sürü kadın var. moralini yüksek tutarsan diğerinden gelecek olan süt bebeğine yeter artar bile.ben emzirdikten sonra sağdığımda bike telinden 100 ml geliyor. yani tek göğüslw bile bebek rahat doyar. ılık duş al duşta masaj yap bol bol su iç ve uyumaya çalış. nasıl artacak göreceksin.sağlıkla kalOfff canim cik skkin yaaaa
Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin kizceni insallah omru uzun bahti sansi acik olsun ...Offf canim cik skkin yaaaa
Offf canim cik skkin yaaaa
sen tedavi oldun mu peki kicukken ... benim cevremde hic yok hic karsilasmadim ..ben baktigimda bise goremedim bogumlarda sadece bir bacaginda bir bogum daha belirgin gibi...bebegin kakasi icin de sevindim bebekler ikinip sklinca biz daha cok uzuluyoruz...benim kiz cok sk kaka yapio ama az az her bezinde az da olsa minik kaka oluo bazen silme seklinde bu arada senin kalca cikigin oraninda baya fark varmis..nasil bir tedavi uygulandi .. su an bir belirti kaldi mi masallh normal dogum da yaotinHiçbir kaka bu kadar hasretle beklenmemişti.
Kızımın rekoru bugün 18 saat. Evet 18 saatlik kesintisiz uykusuzluğun ardından henüz uykuya dalabildi. Ikındı pıkındı en son kakasını yaptı ve tüm aile rahat bir nefes aldık. Günde bir kereye mahsus kakayı alışkanlık haline getirdi. Ama abartısız 6-7 bezlik kakayı tek beze boşaltıyor. Minicik karnında çektiği ağrıları da siz hesap edin.
Yarın bizim de kalça usg miz var. Yazarım geldiğimde. ASSELL87 uykusunda diz boğumlarını karşılaştırarak bakabilirsin. Çıkıklık olsa gözle kesinlikle fark edilir. Milimetrik hesaplar olmuyor kalça çıkığında. Ben de kalça çıkıklıyım. Bir bacak diğerinden 6 cm kısaymış. 41 cm de boyum varmış. Sen hesap et aradaki farkı. İçini ferah tut yarın güzel haberler alacağız inşallah.
Hastanedeyiz cnm 8 den sonra geldikGit git hastaneye git canım açılman artmıştır bence evde kontrolsüz doğurmak istemiyorsan biran önce git canım
Geldiğimde 3cm idi saat 10da yine 3 dedilerkesinlikle acilma oldugunda acimiyor canim ama dua et suyu gelmesin dogum esnasinda gelirse rahat dogum oluyor
canım 100 kadından ikisi senin rahmin gibi olur hamile oldugun bile anlasilmiyor dedi 41. Haftayi istersen bekleriz ama risk almak istemem dedi.. cmtsi bekliyoruz bakalım
Ben 91 yılında çocukken ameliyat oldum sağ bacağımdan. Demir takılıp çıkarıldı kalçamdan. Benim zamanımda ameliyatla düzeliyordu şimdiki gibi hazır bezler yoktu. Kardeşim iki bacağı çıkık doğdu mesela o 6 ay çift bez takarak düzeldi. Şuan da aynı teknikle tedavisi oluyor. Hiçbir belirti yok bende çok şükür sağlıklıyım.sen tedavi oldun mu peki kicukken ... benim cevremde hic yok hic karsilasmadim ..ben baktigimda bise goremedim bogumlarda sadece bir bacaginda bir bogum daha belirgin gibi...bebegin kakasi icin de sevindim bebekler ikinip sklinca biz daha cok uzuluyoruz...benim kiz cok sk kaka yapio ama az az her bezinde az da olsa minik kaka oluo bazen silme seklinde bu arada senin kalca cikigin oraninda baya fark varmis..nasil bir tedavi uygulandi .. su an bir belirti kaldi mi masallh normal dogum da yaotin
masallh cnm saglikli olmaniza sevindim..sizde genetik sanirim..Allah dermansiz dert vermesin bakalim yarin sonuclar ne cikacak sen de bilgi ver olur mu ins zeynepte iyi sonuclar alir arya daBen 91 yılında çocukken ameliyat oldum sağ bacağımdan. Demir takılıp çıkarıldı kalçamdan. Benim zamanımda ameliyatla düzeliyordu şimdiki gibi hazır bezler yoktu. Kardeşim iki bacağı çıkık doğdu mesela o 6 ay çift bez takarak düzeldi. Şuan da aynı teknikle tedavisi oluyor. Hiçbir belirti yok bende çok şükür sağlıklıyım.
canım merak ediyorum seniHastanedeyiz cnm 8 den sonra geldik
Geldiğimde 3cm idi saat 10da yine 3 dediler
Allah analı babalı büyütsün canım emmediği göğsü bi sağ boşalt bakalım uyku sersemiyken vermeyi dene ama teki de yeter yani üzülme hiçMerhaba güzel Anneler bende 28 eylülde kızımı aldım kucağıma çok güzel yüce bir duyguymuş darısı bekleyen annelere benim kız tek gögsü emiyo diğerine alıştırmaya çalışıyorum ağlıyor ama sütde yetiyormu bilemiyorum mamayıda annem eşim falan verdirmiyo gizli alıp vercem bu gidişle