Benim de 3 ekim kontrol var şimdiye kadar iyiydi ama noldu anlamadim bi ara bayagi bi sismisti boşalttık ama 2 gündür elyaf meme gibi..sıkınca süt gelio ama dedigin gibi hic tasmiyo
Bir taraftan diyorum önemli olan bebeğin doymasi mama ya da anne sütü artık ne olursa diyorum..bir taraftan da toplumda o kadar baskilanmis ki "ilk 6 ay sadece anne sütü" terimi vicdan azabı cektiriyor insana..Mama varsa memeye bay bay diyen doktorlar cocugunun doymadigini bi hissetsin bakalim napiyolar! Valla öyle ya da böyle buyuyecekler canimizi sikmayalim mama aliyo diye canim napalım dimi ama:/
Kayinvalidem dedi terbiye olmustur memelerin dedi ama o an bebegim agladigi icin telefonu kapatmak zorunda kaldim ne demek istedigini anlamamistim canim hiç süt fiskirdigini görmedim ama kizim uyuyo ve bezi de iyi sanki bu iki durum yeterliyse icimi ferah tutayim o zaman dimi? Senin de pasaya beyaz seslerden dinletmeyi denedin mi hiç belki uyur o zaman?
Tomrisin kampindaydim ilk 2 gün ise yaradı ama son zamanlarda bos gibi geldi bi bakayim canım blogunda yer vermis demekki teşekkür ederim :*