Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen bi hemşireye danış tatlım ya oturuşunda ya bebeği tutuşunda ya da kavrayışında bi problem varkolllarım çok güçsüz şimdiden bebeği zor kaldırıyom yok sırtım yok belim yok sağ kolum sol kolum derken bak beşi buldu bile
Bende doguramadim hala buralardayim...günaydın kızlar bu gecede dogum olmadi yarın kontrole gideceğim ınş.
Yaptılar canım hepsinde yapılıyor diye biliyorum kendini sikmazsan hic anlamiyorsun ben sıktım ilk takamadilar sonra rahat bıraktım takıldıGünaydın Anneler herkes iyidir umarım yarın doğum yapcam inş.sezeryanla ilgili merak ettiğim birşey varda danışmak istedim sonda diye birşey varmış her sezeryanda yapılıyormu size yaptılarmı
gözünaydın canım hoşgeldi egemen yiğitEgemen Yigit geldiiiiii
onun devamı gelir bence çok güzel bi belirti hadi inşallah keşke bendede olsaBizde de tık yok dün belimden ağrı girmeye başladı akşam sevinmiştim. Bugün dr a gideceğiz bakalım ne diyecek
Ben de haftasonundan beri kasiklarimda ağrı özellikle akşam saatlerinde ama sabah kalktigimda devamı gelmiyor benim de bugun randevum var inş gelsin artikBizde de tık yok dün belimden ağrı girmeye başladı akşam sevinmiştim. Bugün dr a gideceğiz bakalım ne diyecek
Evet var :)) ve her sezeryanda yapiliyor uzun sure ayaga kalkamayacagin icin yapiliyorGünaydın Anneler herkes iyidir umarım yarın doğum yapcam inş.sezeryanla ilgili merak ettiğim birşey varda danışmak istedim sonda diye birşey varmış her sezeryanda yapılıyormu size yaptılarmı
Hosgeldin egemen yigit saglikla buyu insallahEgemen Yigit geldiiiiii
Benim de önce azar azar çıktı, şimdi nerdeyse tüm yüzünü kapladıKızlar bebişlerinizin yüzünde isilik gibi sivilce çıkıyor mu? Bir kaç tane yüzünde çıktı dün gece. Bir iki tanesinin ucu beyaz. Sıcak mı tuttum acaba çocuğu?
Ay bu kız benim kızıma benziyor sanki:)Buda benim mucizem Dilara
bugun5.gunumuz sarilik riskimiz vardi bugun kontrole gittik sukurler olsun cikmadi
250gr vermisti bugun sabit cikti ne almis ne vermis
insallah hersey duzene girecek bende tekrar araniza donucem :))suan emzirmeye programlanmis gibiyim :)))
kisa bilgiler yazayim firsat bulmusken
kizim 3510gr 50cm epidural sezeryanla dunyaya merhaba dedi
iyiki epidural yapmisim coook rahatti hatta dikis sirasinda biraz uyudum :)) kizimi gormek zaten tarif edilemez
Sezeryan sonrasi agri digerinden farkli degildi
sinemnur aklima sen geldin resmen saat saydim aglaya aglaya yurudum hep sukurler olsun bugun cok daha iyiyim
hepinizi opuyorum yavrulari kokluyorum saglikla kalin
Ne yapmak lazım canım. Benimde dün azdı şimdi alnında çok çıktı. Doktora gittiniz mi bu durum için?Benim de önce azar azar çıktı, şimdi nerdeyse tüm yüzünü kapladı
Bugün resmini çekip doktora attım. Şimdilik bekleyelim artarsa mustela atopik cilt ürünü yazarım dediNe yapmak lazım canım. Benimde dün azdı şimdi alnında çok çıktı. Doktora gittiniz mi bu durum için?
Ayy ben yerim ki bu minnak prensesi, maşallah canım çok güzelll, Rabbim analı babalı büyütsünBuda benim mucizem Dilara
bugun5.gunumuz sarilik riskimiz vardi bugun kontrole gittik sukurler olsun cikmadi
250gr vermisti bugun sabit cikti ne almis ne vermis
insallah hersey duzene girecek bende tekrar araniza donucem :))suan emzirmeye programlanmis gibiyim :)))
kisa bilgiler yazayim firsat bulmusken
kizim 3510gr 50cm epidural sezeryanla dunyaya merhaba dedi
iyiki epidural yapmisim coook rahatti hatta dikis sirasinda biraz uyudum :)) kizimi gormek zaten tarif edilemez
Sezeryan sonrasi agri digerinden farkli degildi
sinemnur aklima sen geldin resmen saat saydim aglaya aglaya yurudum hep sukurler olsun bugun cok daha iyiyim
hepinizi opuyorum yavrulari kokluyorum saglikla kalin
Bende de durum eşitlendi şimdi canım, 2 göğüsten de eşit geliyor, belki ben de ilk günlerde dediğin gibi sağ göğüse yüklendim, soldan onun için az gelmişti. Bebeği emzirmek kadar güzel bir his yoktur sanırım, bol bol emsin kuzucuklar, arkadaşımın kardeşi modellik yapıyordu, göğüsleri sarkmasın diye emzirmemişti, insan nasıl dayanabilir kicanım benim de ilk iki hafta sağdığımda sol göğsüm sağın üçte biri kadardı . ben hatanın bende olduğunu düşündüm çünkü ameliyatlı olunca rahat hareket edemiyordum normalde de güçsüz bir insanım.bebeği sol kolumla tutup solda emzirmek zor geliyordu sağ daha kolaydı biraz daha sağa yüklendim. ameliyat ağrım azalınca ikisini eşit verdim şimdi eşit miktarda süt geliyor. çünkü tek memeyle emziren çok duydum korktum açıkçası ikisi dururken bol bol emsin ama demi . birde işine karışmak gibi olmasın ama bebeğin aldığı kilo gayet iyiymiş bence manaya hiç gerek yoktu. zaten ilk 15 gün az alıyorlar. biz 15 günde 300 gr aldık düşün. sen babalara bakma benim eşime kalsa bi saniye ağlamasına izin vermicek. sen sütüne güvenn canım
Doktorunuzdan memnun musunuz? Bizde o hastaneye gidiyoruz. Başka bir doktora gidiyoruz.Hayirli olsun canim istanbulda nereye yerleseceksin? Bizim doktorumuz istanbul anadolu yakasinin cikisinda :) gebzede asm size hayli ters kaliyordur mutlaka. Avrupa tarafinda oturan arkadaslarima sorabilirim hangi semtte oturacaksan yakin birilerini oneren cikar illa ki