• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cnm memenin kahverengi kismini bebegin tutmasini sagla..eger bebek tutamiyorsa emmesinde sknti varsa dil alti bagi var mi ona bak...internetten emzirme pozisyonlarina bak..masallh sutun de bol bosa gitmesin yazik
meme ucum küçük canım ağzına girene kadar dökülüyor. zaten 5 6 yastıkla destek alıyorum pozisyon olsun diye

Buda benim mucizem Dilara
bugun5.gunumuz sarilik riskimiz vardi bugun kontrole gittik sukurler olsun cikmadi
250gr vermisti bugun sabit cikti ne almis ne vermis
insallah hersey duzene girecek bende tekrar araniza donucem :))suan emzirmeye programlanmis gibiyim :)))
kisa bilgiler yazayim firsat bulmusken
kizim 3510gr 50cm epidural sezeryanla dunyaya merhaba dedi
iyiki epidural yapmisim coook rahatti hatta dikis sirasinda biraz uyudum :)) kizimi gormek zaten tarif edilemez
Sezeryan sonrasi agri digerinden farkli degildi
@sinemnur aklima sen geldin resmen saat saydim aglaya aglaya yurudum hep sukurler olsun bugun cok daha iyiyim
hepinizi opuyorum yavrulari kokluyorum saglikla kalin
Maşallah canım gözünüz aydın :) Bu senenin kızları hep saçlı doğdu galiba. :))

valla canım yakalayana kadar dökülüyor. yüzüne her tarafına sıçrıyor. iyi emiyorsa dökülmüyor. ama bazen ağzı doluyor dinlenmeye geçince de dökülüyor . yani her halükarda dökülüyor :KK66:
Bizde de bu aralar memeyle kavga halleri var. Çekiyor bir hışımla, 30 sn sonra bırakıyor sonra ağlamaya başlıyor. Tekrar tekrar yaşıyoruz bu durumu.
Bir de sanırım biz bu hafta büyüme atağı haftasındaydık. Benim gibi olan var mı bilmiyorum, 4. Haftamız çok çetin geçti. Saatte bir acıkmalar, memeyle kavgalı haller, memeyi bırakınca ağlama, tekrar tutunca ilk kez tutmuş gibi heyecanlanma ve derin olmayan uykular. Koliğimiz de allah vergisi zaten saati dakikası şaşmıyor. Sakinleştirmek için girmediğimiz kılık yok. En son sabaha karşı eşimin bebekle halay çektiğini gördüm evin içinde. :KK70:
Bir de haftaya İstanbul' a taşınıyoruz, onun telaşesi de üstüne eklenince saatler gün, günler aylar bize. :))

ASM (johns hopkins) hastanesine gidiyoruz. Namik Kemal Akpinar doktorumuz. Oglumun doktoru yurtdisina yerelestiginden beri doktor arayisindaydim. Ilk randevuda icime sindi diyebilirim. Biraz gelenekci bir doktor bence ama temel konulara ayni bakiyoruz :)
Bana da İstanbul' da çocuk doktoru lazım. Memnunsan bir düşünelim. Her sıkıntısında ilaca dadanmayan bir doktor olması lazım. Hastaneyi bilmiyorum ama Avrupa yakasında olursa daha iyi olacak sanırım.

bizimde dr 1 ekim diye söylüyo son günü.hadi sizinki erkek gününü bekliyo benimkine noluyo kız benim:KK12::KK12:
sağlıkla gelsinler annesi napalım bu onların tercihi... 35.haftada işi bıraktım hiç hazırlık yapmamistim.. yetismeyecek diye üzülürken herşeyi hallettim hala gelmedi:)

Bana da İstanbul' da çocuk doktoru lazım. Memnunsan bir düşünelim. Her sıkıntısında ilaca dadanmayan bir doktor olması lazım. Hastaneyi bilmiyorum ama Avrupa yakasında olursa daha iyi olacak sanırım.
Özel Çapa Hastanesi'nde doktor Deniz Hanım var çok ilgili ve ilac vermeyi sevmiyor canım istersen bir dene ben cok memnun kaldım herşeyi detaylı anlatıyor

Bizde de bu aralar memeyle kavga halleri var. Çekiyor bir hışımla, 30 sn sonra bırakıyor sonra ağlamaya başlıyor. Tekrar tekrar yaşıyoruz bu durumu.
Bir de sanırım biz bu hafta büyüme atağı haftasındaydık. Benim gibi olan var mı bilmiyorum, 4. Haftamız çok çetin geçti. Saatte bir acıkmalar, memeyle kavgalı haller, memeyi bırakınca ağlama, tekrar tutunca ilk kez tutmuş gibi heyecanlanma ve derin olmayan uykular. Koliğimiz de allah vergisi zaten saati dakikası şaşmıyor. Sakinleştirmek için girmediğimiz kılık yok. En son sabaha karşı eşimin bebekle halay çektiğini gördüm evin içinde. :KK70:
Bir de haftaya İstanbul' a taşınıyoruz, onun telaşesi de üstüne eklenince saatler gün, günler aylar bize. :))
aynen canım benim bebek hala öyle. sanki hiç meme vermemişim savaş panik heycan halinde. meme ağızdan çıkınca bir ses sanki bir yeri kırıldı. ağzına koyunca gene panik. diyorum ek gıdaya geçince nasıl ağzını denk getirip verecem bilmiyorum ;)

Hayirli olsun canim istanbulda nereye yerleseceksin? Bizim doktorumuz istanbul anadolu yakasinin cikisinda :) gebzede asm size hayli ters kaliyordur mutlaka. Avrupa tarafinda oturan arkadaslarima sorabilirim hangi semtte oturacaksan yakin birilerini oneren cikar illa ki

Iki gundur bahsettigin durumlar bizde de mevcut. Engec 3 saatte bir emmek istiyo. Sikayetci degilim sut artar iste diyorum ama arada evham yoklamiyo degil yetmiyormu acaba diye :)

Kac gun surdu sizin atak bu haftalarda bi tane olmasi lazim. Pesinden ilk gulucukler gelecek muhtemelen..

İyi dilrkleriniz için hepinize cook teşekkür ederim. Evdeki yabanciyla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Küçük bey çok inatçı. Doktorların ve hemsirelerın ortak kanaati bu yönde. Hepsi bize bebekten cekeceginiz var kolay gelsin dileklerinde bulundu.
R rootstock cnm desteğin için çooook teşekkür ederim. Seni sorularimla bogarken meğer sancilar başlamış. Belden hiç sancim gelmedi ve sancıların arası ve süresi düzenli olmadı. Ben belden sancı ve sancilar arasi düzen beklerken neredeyse evde doğum olacakmış. Saat 22:45de hastaneye gittık ve gece 1:40 de doğum oldu.

İyi dilrkleriniz için hepinize cook teşekkür ederim. Evdeki yabanciyla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Küçük bey çok inatçı. Doktorların ve hemsirelerın ortak kanaati bu yönde. Hepsi bize bebekten cekeceginiz var kolay gelsin dileklerinde bulundu.
R rootstock cnm desteğin için çooook teşekkür ederim. Seni sorularimla bogarken meğer sancilar başlamış. Belden hiç sancim gelmedi ve sancıların arası ve süresi düzenli olmadı. Ben belden sancı ve sancilar arasi düzen beklerken neredeyse evde doğum olacakmış. Saat 22:45de hastaneye gittık ve gece 1:40 de doğum oldu.
Oy cnm bnm ya şimdiden inadını göstermş demekki:)) cnm peki sancılarının şiddeti nasıldı biraz detay berebilirmsn

Severiz biz o kucuk inatciyi :))) allah bagislasin tekrar bir omur ayirmasin tatli kuzudan

Günaydın Anneler herkes iyidir umarım yarın doğum yapcam inş.sezeryanla ilgili merak ettiğim birşey varda danışmak istedim sonda diye birşey varmış :oops:her sezeryanda yapılıyormu size yaptılarmı

Back