- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
- 333
kizlar hastaneye yatisimiz yapuldi kizimizi bekliyoruz normal dogum olacak :) dualarinizi esirgemeyin
Canim ben mi goremedim yazmaya firsatin mi olmadi. Saglikla gelmistir insallah kuzucuk. Hayirli haberlerini bekliyoruz :)
Arkadaşlar son 2 güne bakamadım; inşallah herkes iyidir
Ben pazar sabahı epidural destekli normal doğumla kızım Alya'yı kucağıma aldım; şimdi eve dönüyoruz! Doğum ilkine göre çok hızlıydı; açılma tamamlandığında dahi hala yukarda olan kızım son yarım saatte aşağı indi ve doğumun doğumhane aşaması 5 dakikada bitti Öncesinde var tabi sancılar falan ama çok şükür sağlıkla bitirdik
Yeni macera başlıyor... Şimdi biraz melankoli de hissettim hamileliğin ardından ama bebişin kendisi o kadar şirin ki bunu kolayca atlatacağımı sanırım
Masallah canim ne kadar hizli olmus. Saglikla buyusun insallah :)
Buda benim mucizem Dilara
bugun5.gunumuz sarilik riskimiz vardi bugun kontrole gittik sukurler olsun cikmadi
250gr vermisti bugun sabit cikti ne almis ne vermis
insallah hersey duzene girecek bende tekrar araniza donucem :))suan emzirmeye programlanmis gibiyim :)))
kisa bilgiler yazayim firsat bulmusken
kizim 3510gr 50cm epidural sezeryanla dunyaya merhaba dedi
iyiki epidural yapmisim coook rahatti hatta dikis sirasinda biraz uyudum :)) kizimi gormek zaten tarif edilemez
Sezeryan sonrasi agri digerinden farkli degildi
@sinemnur aklima sen geldin resmen saat saydim aglaya aglaya yurudum hep sukurler olsun bugun cok daha iyiyim
hepinizi opuyorum yavrulari kokluyorum saglikla kalin
Gozun aydin canim rahat bir dogum olmasina cok sevindim. Saglikla buyusun insallah.
Egemen Yigit geldiiiiii
Hosgelmis Egemen Yigit. Saglikla buyusun insallah :)
Merhaba teyzeleri ilhan arasimiz 24 eylulle normal dogumla dunyaya geldi sukurler olsun ama 2 gun gecmesine ragmen adepte.olamadim pisik basladi siz ne.kullaniyraunuz popoya.bir de bir gogusten emerken digerinden sut geliyrsa ne yapiyrsnz bosa akmasin diyrm
Ilhan Aras da hosgelmis. Ne guzel olmus ismi :)) saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah