• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla büyüsün, bu sabah mr çekilmeye gitti karnındaki kist için, inşallah ameliyat demezler daha minicik, dua edermisiniz berilime:dua: kilo olarak 3070 gr boyu 50 cm doğdu, ama yanaklar aynı ultrasondaki gibi pofidik pofidik, iştahıda yerinde dünden bugüne 100 gr almış:KK200::nazar: benim berilim de işte bu:KK200::KK200:
Allah bağışlasın güzel Beril'i! Ne kadar güzel canım daha hastahaneden çıkmadan kilo vereceğine kilo almış. İnş
Kısa sürede kist olayınıda atlatırsınız. Dualarımız sizinle.

cnm benimki haftaya buraya yazarim...ilk kizimda az cok hatirliyorum bir aletle bakmisti doktor yaklasik 5 dk falan surmustu ama tam emin degilim 28 inde detayli anlatrim :KK66:
şu kalça riskini de atlatsaydım stres yapıyorum. bide bebişim makat gelişliydi onlarda risk daha fazla olurmuş umarım birşey çıkmaz :(

merhaba sağlıkla büyütün ,nşallah

aslında çok kısa bi işlem iki kalçaya da ultrasonla bakıyor o kadar... ama bebeğin hareketsiz durması gerekiyor doğru ölçüm yapabilmeleri için eğer hareketsiz durursa 2 dakikada bile sürmez
Hareketsiz durmak ve benim bebeğim?:KK46:Şimdiden başıma gelecekleri tayin etmek zor değil. :110:
O kadar hareketli bir kızım var ki, sürüne sürüne bizim yatağın ucuna kadar ilerliyor. Uyutup öyle çektireceğiz artık. :KK45:

yok canım ya katı yüreklilik değil de biraz daha soğuk kanlı olmak diyelim. emin ol o daha iyi bebek için .
Burada da 3. Günü topuk kanı almaya sağlık ocağına gitmiştik. Annem ben dayanamam diye benimle geldi. İğneyi görür görmez fena oldu dışarı çıktı. :D çocuk elimde kalakaldım. Ama bizimki toraman çıktı maşallah ciyak ciyak ötmedi pek fazla. Hemen hoppidi hoppidi diyerek sakinleşti. Pazartesi bizim de aşı var bakalım ne olacak.

Bize 3400-3500 demişti ama yanılma olabilir demişti kistten dolayı karın çapı yüksekti o kilosunu yüksek gösteriyor demişti daha az bekliyorduk ama bu kadar az değil en az 3200-3300 olur demişti ama sağlıklı olsunda kilosuna çok takılmadım zaten
Hiç takılma kilosuna canım. Sanırım gruptaki en küçük bebek benimkiydi. 2550 gram doğdu, 4 kiloya dayandı 1 ayda. Günden güne tombikleşmelerini görmek daha güzel :)

kızlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz. ben kafasını bi sağa bi sola yatırıyorum.ama dik şekilde tam sırtı yatmıyor. uyanıkken duruyor arada ama uyurken illa ya sağa ya sola atıyor. sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Bende o sekil yatiriyorum uyanikken yada yanimdayken duz yatiriyorum kusupta bogulmasin diye.

Günaydın güzel anneler, dün doğum yapan herkese bebişleriyle sağlıklı günler dilerim. Ben hala doğumu beklemekyeyim. Bir sorum olacaktı ben emzik almadım, kullanmayı düşünmüyorum ama çevredekiler al diye ısrarcı.hastane çantanda olsun diyorlar. Siz doğar doğmaz emzik kullandınız mı? Kullanmayan var mı?

Ben kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum.hastanedeki dr ve hemşirelerde kullanmanızı tavsiye etmiyoruz dediler.

20160923_121035.jpg
Oğlum oyuncaklarını kardeşiyle paylaşmaya başladı bile:KK74:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla büyüsün, bu sabah mr çekilmeye gitti karnındaki kist için, inşallah ameliyat demezler daha minicik, dua edermisiniz berilime:dua: kilo olarak 3070 gr boyu 50 cm doğdu, ama yanaklar aynı ultrasondaki gibi pofidik pofidik, iştahıda yerinde dünden bugüne 100 gr almış:KK200::nazar: benim berilim de işte bu:KK200::KK200:

Maşallah Beril e çoook tatlı :) inşallah ameliyata gerek kalmaz Can'ım

burda iki aylıkken ilk aşı oluyor daha 20 gün var beni de stres basıyor. her türlü iğne canımı sıkıyor.biz geçen hafta kan vermeye gitik ben nerdeyse hastane dışına çıktım ağlamasına dayanamadım eşim mecburen durdu yanında. çok zor durumda kalmadıkça kan falan verdirmicem yoksa buraya kalsa sürekli tahlil. sana kolay gelsin nasıl yapacaksın tek bize de haber ver kıyamam onlara ya diyorum keşke hiç Dr a hastaneye gitmek zorunda olmasak :KK43:
Benim oglumda topuk kanı alınırken eşim çıkarttı iğne daha girmeden ağlamaya başladım bakalım aşıda ne gelecek başımıza annemle gideceğim o da ateş olmasından korkuyor doktora soracagim ateş olursa ne ilaç vereyim diye. Gerçe şimdiki asılar ateş yapıyor mu onu da merak ediyorum. Bir yandan hasta olmasınlar da aşı için gidelim doktora buna da sukur diyorum

Back