• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz. ben kafasını bi sağa bi sola yatırıyorum.ama dik şekilde tam sırtı yatmıyor. uyanıkken duruyor arada ama uyurken illa ya sağa ya sola atıyor. sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Bizde yan yatırıyoruz,bir sağa bir sola.bazende sırt üstü ama başı yan duruyor. Gözümün önündeyken bazen yüzüstü de yatırıyorum yastık üzerine, rahat ediyor.ama mutlaka gözüm üzerinde oluyor.

Günaydın güzel anneler, dün doğum yapan herkese bebişleriyle sağlıklı günler dilerim. Ben hala doğumu beklemekyeyim. Bir sorum olacaktı ben emzik almadım, kullanmayı düşünmüyorum ama çevredekiler al diye ısrarcı.hastane çantanda olsun diyorlar. Siz doğar doğmaz emzik kullandınız mı? Kullanmayan var mı?
6.günüydü ben emzik verdim canım.göğsümden ayrılmadı,uyumadı.göğüsler zaten yara içindeydi.şimdi kendi belirliyor emzik olayını.ben vermek istediğimde almıyor zaten.ama emme ihtiyacı oldığunda gayet güzel alıyor.çok sıpalar ya.

Peki niçin anne kokusu ile uyumazmis
Fikriniz var mı hani hep deriz ya anne kokusu ile sakinleşir diye
Daha öğrenecek ne çok şey varmis
merhaba sağlıkla büyütün ,nşallah
Arkadaşlar anca girebildim Emir Hamza yeni uyudu alintilayamadim evet kilosu gayet iyiymis:nazar: doktor bugün 3 Ekim e kalça muayenesi verdi yaptıran var mı ne kadar sürüyor ?

aslında çok kısa bi işlem iki kalçaya da ultrasonla bakıyor o kadar... ama bebeğin hareketsiz durması gerekiyor doğru ölçüm yapabilmeleri için eğer hareketsiz durursa 2 dakikada bile sürmez

Maşallah çok tatlı hayırlı olsun :nazar:Allah analı babalı büyütsün kilosu hamilelikte doktor kontrolündeki giyimiydi yanılma payı olmuşmu
Bize 3400-3500 demişti ama yanılma olabilir demişti kistten dolayı karın çapı yüksekti o kilosunu yüksek gösteriyor demişti daha az bekliyorduk ama bu kadar az değil en az 3200-3300 olur demişti ama sağlıklı olsunda kilosuna çok takılmadım zaten

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun
merhaba
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben erol mobilyadan aldım çok memnunum komple oda takımı aldım . kalitesine göre fiyatı çok uygun .internet satışı mevcut

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla büyüsün, bu sabah mr çekilmeye gitti karnındaki kist için, inşallah ameliyat demezler daha minicik, dua edermisiniz berilime:dua: kilo olarak 3070 gr boyu 50 cm doğdu, ama yanaklar aynı ultrasondaki gibi pofidik pofidik, iştahıda yerinde dünden bugüne 100 gr almış:KK200::nazar: benim berilim de işte bu:KK200::KK200:
inşallah öyle bi durum olmaz dualarım minik berille . Maşallah minik meleğe allah sağlıklı mutlu huzurla büyütmek nasip etsin

kızlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz. ben kafasını bi sağa bi sola yatırıyorum.ama dik şekilde tam sırtı yatmıyor. uyanıkken duruyor arada ama uyurken illa ya sağa ya sola atıyor. sizler nasıl yapıyorsunuz ?
bende aynen senin gibi yapıyorum 2. ayı dolana kadar öyle yatırmıştım ilk kızımı bunda da öyle yapacağım.

İnşallah canlar:KK200::KK200: sabah damar yolu açtılar nasıl ağladı bende dayanamayıp ağlamaya başladım şimdi benden önceki annişleri daha iyi anlıyorum:cry:
oy kıyamam sana o damar yolu açılana kadar hemşireyi parçalayasım geliyor . iyi olur umarım sen canını sıkmaa bol sütlü günler diliyorum

Alttan koyulan rahim ağzı olgunlaştırıcı fitil gibi bir ilaç. Yavaş yavaş hormon salgılıyor.
Hmm hic duymamistim. Bi arastirayim netten

Göğsünü boşaltmak için pompa yapan arkadaşlar, boşaldığını nasıl anlıyorsunuz?süre tutarak mı pompa yapıyorsunuz.
Genelde sure de tutuyorum ortalama bir vakit var doldugu pompanin calisma hizina bagli ama asil gelmemeye baslayinca birakiyorum. Sureye takilmiyorum

Bize 3400-3500 demişti ama yanılma olabilir demişti kistten dolayı karın çapı yüksekti o kilosunu yüksek gösteriyor demişti daha az bekliyorduk ama bu kadar az değil en az 3200-3300 olur demişti ama sağlıklı olsunda kilosuna çok takılmadım zaten
Insallah ameliyata gerek kalmadan tedavi olur .

Bizim dr en son kilosuna 3650 -3700 demisti. Annemler de onlar genelde tutmuyo asagi yukari cok oynuyor fln diyordu hep. Bebis 3624 dogdu
Dr baya bi isabet ettirdi yani

Kızlar benim kızçe dün gelmeye karar verince sezeryanla kucagimiza aldik
Allah anali babali buyutsun :))

oy kıyamam sana o damar yolu açılana kadar hemşireyi parçalayasım geliyor . iyi olur umarım sen canını sıkmaa bol sütlü günler diliyorum
Benimkinin de elleri ayaklari delik desik. Bir eli de baya morarmis. Gorunce icim ciz etti ama iyilessin de bu kadar olsun diyorum. Bi de ben daha kati yurekli miyim ne o_O

Doğum yapan annelere hayırlı olsun, ne güzel haberler aldık :nazar::nazar:

Benim 40+0 bugün
Nst de hiç sancı çıkmadı; birara 3 ü gördük :işsiz: benim kızın geleceği yok artık sabırsızlanmaya başladım ben de :KK12:
Evde de annem; kayınvalidem; teyzem :halay::halay: nerede bebek deyip duruyor herkes. Meşguliyet yaratalım diye habire börekler, tatlılar yapılıyor. 100 kilo olacam bu gidişle
Artık ben de doğurayım :mad: hayırlısıyla tabi inşallah

Doğum yapan annelere hayırlı olsun, ne güzel haberler aldık :nazar::nazar:

Benim 40+0 bugün
Nst de hiç sancı çıkmadı; birara 3 ü gördük :işsiz: benim kızın geleceği yok artık sabırsızlanmaya başladım ben de :KK12:
Evde de annem; kayınvalidem; teyzem :halay::halay: nerede bebek deyip duruyor herkes. Meşguliyet yaratalım diye habire börekler, tatlılar yapılıyor. 100 kilo olacam bu gidişle
Artık ben de doğurayım :mad: hayırlısıyla tabi inşallah
al bende de o kadar,duygularıma tercüman olmuşssun.tam olarak bende böyleyim:işsiz::işsiz:

Back