- 25 Eylül 2013
- 247
- 416
- 103
ya ben hiç magnezyum içmedim. doktorumda bişey demedi. sorun olur mu acaba? onun dışında demir,kalsiyum, vitamin ve balık yağı alıyorum35.hafta civari birakmak gerekiyormus ben sezeryan olacagim icin cunku dogum esnasinda cok kanama olabiliyormus magnezyumdan dolayi
ya ben hiç magnezyum içmedim. doktorumda bişey demedi. sorun olur mu acaba? onun dışında demir,kalsiyum, vitamin ve balık yağı alıyorum
Cok erken kasilmalarim baslamasin diye 3aydir kullaniyordum ben ,kullanmaya basladigim zaman 2mm gibi minik bir acikligim vardi onun icin vermisti doktor hemen gecti neyse ki. Onun disinda omega 3 ve demir kullaniyorum. Bugun de idrar ve kan tahlili yaptirdim bakalim ne durumdayim. Enfeksiyon vs varsa tedavi etmemiz lazim cunku dedi doktorum.ya ben hiç magnezyum içmedim. doktorumda bişey demedi. sorun olur mu acaba? onun dışında demir,kalsiyum, vitamin ve balık yağı alıyorum
merhaba hanimlar bir iki gundur bebegimin hareketleri sanki azaldi sizdede ayni durum varmi
tam vajinanın üstündeki kemikler benimde ağrıyordu. dr sorduğumda iki kemiğin birleşme yeri bebek baskı yaptıkça açılıyor normal dedi. ben düzenli yürüş yapmaya başladım şu an için ağrım çok azaldı. yürüyüş dene istersen.Arkadaslar 1 haftadır vajinanin yan kemiklerim agriyor cati agrisi yaziyor nette biraz arastirdim ama cok erken degil mi hareket ettikce daha da agriyor. Randevu gününe daha var mesaj attim dr aramadi suan. Ilk gebeligimde böyle bir agrim yoktu sizlerde varmi böyle bir agri. Agrisi olanlar ne yapuyorsunuz doktorunuz ne dedi
ağrı benim işim canım. başından beri benim ağrıyor. yapabilcek birşey yok. Dr um her defasında normal dedi. bu aralar daha da arttı dediği rahim kendini hazırlıyor muş. ani haretlerden dönüşlerden ayağa kalkarken dikkat ediyorum. ve günler bitsin diye bekliyorumArkadaslar 1 haftadır vajinanin yan kemiklerim agriyor cati agrisi yaziyor nette biraz arastirdim ama cok erken degil mi hareket ettikce daha da agriyor. Randevu gününe daha var mesaj attim dr aramadi suan. Ilk gebeligimde böyle bir agrim yoktu sizlerde varmi böyle bir agri. Agrisi olanlar ne yapuyorsunuz doktorunuz ne dedi
Uzerindeki degil canim yan tarafindaki kemikler agriyor hareket ettikce yurudukce daha cok agriyor doktorum fazla yürüyüş yapmami istemedi 20 gün onceydi muayenem 10 ar dakikadan fazla hareket etme dedi. Hareket ettikce yurudukce agrilarim çoğalıyor sastim kaldim ilk gebelikte böyle bir durumum yoktu. Dr acaba bisey gordu de soylemedi mi acabatam vajinanın üstündeki kemikler benimde ağrıyordu. dr sorduğumda iki kemiğin birleşme yeri bebek baskı yaptıkça açılıyor normal dedi. ben düzenli yürüş yapmaya başladım şu an için ağrım çok azaldı. yürüyüş dene istersen.
Allah yardimcimiz olsun inşallah kizimi mart ayinda dogurmustum kis donemiydi cok rahatmis bu yaz gebeligi bitirdağrı benim işim canım. başından beri benim ağrıyor. yapabilcek birşey yok. Dr um her defasında normal dedi. bu aralar daha da arttı dediği rahim kendini hazırlıyor muş. ani haretlerden dönüşlerden ayağa kalkarken dikkat ediyorum. ve günler bitsin diye bekliyorum
valla canım benim ilk ama kış nasıl bilmiyorum. ağrım çok dönemiyorum kalkamıyorum yatamıyorum gece . bu ay bitirdi beni. sağlıkla biteydi. hoşçakalAllah yardimcimiz olsun inşallah kizimi mart ayinda dogurmustum kis donemiydi cok rahatmis bu yaz gebeligi bitird
Benmki de en ufak seyde annemi çağırayım diyor yorulmasın diyerek geçiştiriyorum yardımı dokundu saolsun ama olmuyor işte sana hak veriyorum. Koltuk olayında çıldırmamak mümkün değil düşünemiyorum yaşadığımı aman sen bebeğini düşün strese sokma kendini koltuklara da yıknabilir örtü al ben öyle yaptım kafam cok rahatYaa ben evimde yalniz olmak istiyorummmmm. Esin sehir disina ciktigi icin yalniz birakmak istemedi ve kayinvalidemi cagirdi. Aramizda cok az mesafe var aslinda yurume 20dk. Delirmek uzereyim. Haftasonu koltuklari yikattik. Ob mis gibi tertemiz. Halilarda yikamada. Ee malum yazher yer acik. Yerler ne kadar silsende toz oluyor. Gorumceme terlik giy ayagina tozlu yerler diyorum olsun farketmez diyor. Tozlu yerlerde gezinip sonra koltugun ustune ayaklarini cikariyor. Gitti guzelim tertemiz koltuklar. Sinirden delirmek uzereyim. Esimi kendi duzenime alistirdim bunlari alistiramiyorum yaa. Koltugun ustune ayaklarini koydukca nasil icim gidiyor anlatamam. Birsey de diyemiyorum terlik giy demekten baska. O da israrla giymiyor. Kafayi yiyecegim neredeyse. Onlar gidince yine is cikti bana koltugu silmem gerekecek. Ne dusuncesiz insanlar yaaa
Benim kardesim basak. Cok duzenli temiz ve titiz olurlarmis aynı zamanda evcimen :) biz basak oluyor diye sevinmistikkizlar gunaydin ya cok alakasiz bise soracam size hic ilgim yok ama burclarla muhtemelen dogack olan cocuklarimiz basak burcu olacak..cogu kisi Allah yardim etsin zor bir burc diyorlar...ben yetistirme tarzina ya da karaktere gore degerlendiriyorum ama bu burc cidden zor mu ya...hic te anlamam burclardan
Ayyy çok iyi anlıyorum seniiiYaa ben evimde yalniz olmak istiyorummmmm. Esin sehir disina ciktigi icin yalniz birakmak istemedi ve kayinvalidemi cagirdi. Aramizda cok az mesafe var aslinda yurume 20dk. Delirmek uzereyim. Haftasonu koltuklari yikattik. Ob mis gibi tertemiz. Halilarda yikamada. Ee malum yazher yer acik. Yerler ne kadar silsende toz oluyor. Gorumceme terlik giy ayagina tozlu yerler diyorum olsun farketmez diyor. Tozlu yerlerde gezinip sonra koltugun ustune ayaklarini cikariyor. Gitti guzelim tertemiz koltuklar. Sinirden delirmek uzereyim. Esimi kendi duzenime alistirdim bunlari alistiramiyorum yaa. Koltugun ustune ayaklarini koydukca nasil icim gidiyor anlatamam. Birsey de diyemiyorum terlik giy demekten baska. O da israrla giymiyor. Kafayi yiyecegim neredeyse. Onlar gidince yine is cikti bana koltugu silmem gerekecek. Ne dusuncesiz insanlar yaaa
Teşekkür ederim, benim de gelişimi önde diye sezaryen ihtimalinden bahsetti doktorum, bugün 35. haftaya giriyorum ben de, haftaya kontrolüm var, bana da bıraktırır muhtemelen o zaman.35.hafta civari birakmak gerekiyormus ben sezeryan olacagim icin cunku dogum esnasinda cok kanama olabiliyormus magnezyumdan dolayi
Hadi canım bende bilmiyorum bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum magnezyum. Benimde kasılmalar olmasın diye erken doğum geçmişimden kaynaklı. Dr en azından kuvez haftasını geçene kadar kullanalım dedi. Sen tam 35 e yeni mi girdin doldurdun mu canım. Benimde sezeryan gözüküyor buarada.35.hafta civari birakmak gerekiyormus ben sezeryan olacagim icin cunku dogum esnasinda cok kanama olabiliyormus magnezyumdan dolayi
Ben de vitamin ve magnezyum içiyorum sadece, ne demir ne kalsiyum ne omega hiçbir şey vermedi doktorum, kan değerlerime de her ay bakıldı, gerek görmedi, düzenli kan testi yaptırdıysan herkesin bünyesi farklı, gerek görmemiştir, en iyisini doktorun bilir, benim sabahları ağlatan kramplarım vardı o zaman başlamıştım magnezyuma, haftada 2-3 kez içiyordum, şiddeti artınca her güne çıkartmıştık.ya ben hiç magnezyum içmedim. doktorumda bişey demedi. sorun olur mu acaba? onun dışında demir,kalsiyum, vitamin ve balık yağı alıyorum
Canım benim de oluyor. Yan tarafları ayni bende daha 33 u bitirmedim p.tesi bitecek. Dr bana dinlenmemi önerdi. Çok yorma kendini dedi bana da yuruyus yapma dedi. Belli ki zorlamamizi istemediler. Kötü birşey olacağını zannetmiyorum. Yarın kontrolum var soracagim yine.Uzerindeki degil canim yan tarafindaki kemikler agriyor hareket ettikce yurudukce daha cok agriyor doktorum fazla yürüyüş yapmami istemedi 20 gün onceydi muayenem 10 ar dakikadan fazla hareket etme dedi. Hareket ettikce yurudukce agrilarim çoğalıyor sastim kaldim ilk gebelikte böyle bir durumum yoktu. Dr acaba bisey gordu de soylemedi mi acaba
Canim ya magnezyum peki ağrılarina iyi geldi mi .burdakilere o kadar söyledim reçete yazmadilar recetesiz de alamıyorsun. Tek bir vitamin bile vermediler bana. Kan degerlerim hep iyiydi zaten. Ağrılarına iyi geldiyse aklımda bulunsun diye sorayim dedim.Ben de vitamin ve magnezyum içiyorum sadece, ne demir ne kalsiyum ne omega hiçbir şey vermedi doktorum, kan değerlerime de her ay bakıldı, gerek görmedi, düzenli kan testi yaptırdıysan herkesin bünyesi farklı, gerek görmemiştir, en iyisini doktorun bilir, benim sabahları ağlatan kramplarım vardı o zaman başlamıştım magnezyuma, haftada 2-3 kez içiyordum, şiddeti artınca her güne çıkartmıştık.
34+6 benim su an bebis birazcik onden gidiyor. Normalde 1hafta daha kullanmam lazim 36.hafta icin birakalim demisti ama bugun yeni bitti magnezyum ilacim.1hafta icin tekrar alayim mi diye sordum alma o zaman dedi canim.Hadi canım bende bilmiyorum bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum magnezyum. Benimde kasılmalar olmasın diye erken doğum geçmişimden kaynaklı. Dr en azından kuvez haftasını geçene kadar kullanalım dedi. Sen tam 35 e yeni mi girdin doldurdun mu canım. Benimde sezeryan gözüküyor buarada.
Bel ve sırt ağrılarıma iyi gelmedi canım, benim oğlan kendi egemenliğini ilan etti, göbek karşıya doğru gidiyor, o da sırtıma belime inanılmaz yük bindiriyor, tüm gün de sandalye tepesinde olunca dinlendiremiyorum, magnezyum ona fayda etmedi anlayacağın ama içmesem daha mı kötü olurdu bilmiyorum. Ama seninle 15. haftalardan beri çektiğimiz vajina ağrısı yok artık, ağrılarla yaşamaya alıştığımdan ilk önce yokluğunu da anlamamıştım ama yanılmıyorsam 1-1, 5 aydır o ağrı yok, eskiden biliyorsun bacaklarımı ayıramıyordum, elimle kemik mi ne ağrıyor diye ağrının yerini filan bulmaya çalışıyordum, şimdi yatakta bacağımın teki eşimin sırtında diğeri bir tarafta.Canim ya magnezyum peki ağrılarina iyi geldi mi .burdakilere o kadar söyledim reçete yazmadilar recetesiz de alamıyorsun. Tek bir vitamin bile vermediler bana. Kan degerlerim hep iyiydi zaten. Ağrılarına iyi geldiyse aklımda bulunsun diye sorayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?