başlıyor doğumlaaaarrr çok heyecanlı yaaa,sıra hepimize gelecek.Canım sen yinede temkinli ol 5 cm açıkla,hatta haftasonu acilde bi baktır açklğına bence.sağlıkla gelsin kuzucuk hiç stres yapma kavuşuyosun bebişine ne güzelSlm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Alttan baktı 5 cm açıklık var bebek iri olduğu için pazartesi sezeryan ile alacak
Ama sanki iki gün beklemeyeceksin gibi hissediyorum
Stres oldum
Magnezyum krampları, kas ağrılarını azaltıyor diye biliyorum. Öyle bir sorunun yoksa önermemiş olabilirya ben hiç magnezyum içmedim. doktorumda bişey demedi. sorun olur mu acaba? onun dışında demir,kalsiyum, vitamin ve balık yağı alıyorum
Allah sağlıkla kavuştursun bebegini canım. Anlayamadım nasıl 5 cm açıklıkla p.tesiye bırakır anlayamadim. Bana pek doğru gelmedi seni korkutmak istemiyorum ama başka bir yere daha gorun mutlaka. Sancin var mı? Hiç ağrı hissetmedin mi? Bebeğinin kilosu nasil? Çok sordum kusura bakma. Bizleri haberdar et canimSlm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Alttan baktı 5 cm açıklık var bebek iri olduğu için pazartesi sezeryan ile alacak
Stres oldum
Allah yardimciniz olsun tatlim+Slm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Stres oldum
5 cm ciddi bir açıklık. İnşallah iki gün bekleyebilir bebisin Sağlıkla kavuş bebeğineSlm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Stres oldum
Esime kalsa 1 aydir annesi bizde olacak. Zar zor ikna ettim. Rahate demiyorum yanlarinda yatip uzanamiyorum diyorum anlamiyor. Yat sen diyor. Bide onlara hizmetlenmesi yok mu daha cok canim sikiliyor. En sonunda dedim son kontrolden sonra annem gelecek yanima seninkinin gelmesine gerek yok zaten 10dk mesafedeler. Arasak hastneye gidiyoruz diye biz evden cikana kadar kapida biterlerBu aradaBeyazmelek16 ve R rhyildiz Allah sabır versin kızlar. Benim de eşim 2 günde bir istersen annemle babamı çağırayım, yardım etsinler deyip duruyor. En son açık açık rahat edemem, faydadan çok zararları olur dedim ama ikna edebildiğimi sanmıyorum. Bir atlatsaydık şu süreci. Doğumdan çok şu birilerinin gelip kalma olayından korkmaya başladım ya.
Canim,benimde 32 haftalikken 2200 du.dr bebisimiz onden gidiyo biraz demisti .bide ben hamur isi ve tatliyi cok az tukettigim halde.icini ferah tut bişiycik olmaz insallahMerhaba arkadaşlar
Ben 33. Haftamdayım. Bebeğin kilosu geçen ay 2.70 gr dedi. Cumartesi günü tekrar gidicem ama 2.500 olmuştur diye düşünüyorum. Yani biraz iriymiş. Daha öncede şeker yüklemesinde şekerim biraz yüksek çıkmıştı. Doktor bişey demedi ama bebeğin iri olmasını ben buna bağlıyorum. Tatlı kavun karpuz dondurma hamur işi gibi şeyleri yasakladı dr. Sizde de boyle bi durumla karşılaşan var mı?
Ayy ben bile heycanlandim cnm ya.bebegin kac kilo olmuski.35. Haftada ne ksdar iri olur bi bebek.taş catlasa 3 kilodurSlm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Stres oldum
Ay saka gibi yaaa ne guzellhttp://www.hurriyet.com.tr/bir-dakikada-cocuk-dogurdu-kimse-gozlerine-inanamadi-40182635
1 dakikada doğum yapması ne güzel ama hastane kapısında ayakta doğurmak da ne kadar zordur.
Peki agrin falan var mi ya da kasilman canim. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bebisini:)Slm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Stres oldum
Ben de dogumdan sonra sadece ya annemi ya ablami istiyorum ama kv dogumuma gelecegini soyledi. Ve gelirlerse 5 kisi gelcekler. En azindan biraz toparlansam ama sanmam kurbana bendeler yani. Onlar geldigi zaman mutfaktan hic cikamiyorum. Nasil olcak bakalimEsime kalsa 1 aydir annesi bizde olacak. Zar zor ikna ettim. Rahate demiyorum yanlarinda yatip uzanamiyorum diyorum anlamiyor. Yat sen diyor. Bide onlara hizmetlenmesi yok mu daha cok canim sikiliyor. En sonunda dedim son kontrolden sonra annem gelecek yanima seninkinin gelmesine gerek yok zaten 10dk mesafedeler. Arasak hastneye gidiyoruz diye biz evden cikana kadar kapida biterler
Slm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Stres oldum
Çok sasırdım 56cm boy ilk defa duyuyorumKızlar bebek 39+4 gözüküyor 3900 kilo 56 cm boyu var
Sandım varmış bende yoruluyorum felan o yüzden belim kasığım ağrıyor sanıyordum
Ahhh canim ahh ne dertliyiz ama. Benim annem baska sehirde dogal olarak dogumdan sonra bir vakit bende. Kv eve 15-20 dk mesafede ve israrla dogumdan sonra o da bende kalacakmis. Esime babamda gelecek evde yeterli yer yok kalmak icin diyorum. Baban bizimkilere gider diyor. Ay delirecegim valla. Kizinin evi barken sirf kaynanasi kalcak diye dunurunun evine mi gidip kalacak adam. Hayatta kalmaz. Bende bile kalacagi 1 gecedir zaten cok sik gelmiyor ben bide git dunurunde kal mi dicem. Ne yapcam ben ya .ne kadar anlayissiz insanlarBen de dogumdan sonra sadece ya annemi ya ablami istiyorum ama kv dogumuma gelecegini soyledi. Ve gelirlerse 5 kisi gelcekler. En azindan biraz toparlansam ama sanmam kurbana bendeler yani. Onlar geldigi zaman mutfaktan hic cikamiyorum. Nasil olcak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?