Canım biraz youtube da bakındım link olarak bunları paylaşayım size.
Ayrıca hamile yogası olarak yazarsan da nefes egzersizlerini bulabilirsin.
Kitabımın nefesle ilgili sayfalarını da fotoğraf olarak ekliyorum canım.
Çok teşekkür ederim, gözlerim doldu sayfaları okurken. Ne kadar çok müdahaleli doğum yapılıyor Türkiye'de

Bilmiyorum ben hiç ameliyata girmedim diye belki hiç istemiyorum ama kısmet herşey. Hiçbirşey elimizde değil. Sırf doğum konusunda iki doktorun görüşü olsun diye son aylarda hastane hastane dolaşıyorum her hamileliğimde. Çünkü beni kandıracaklar. Sezaryane alacaklar gibi geliyor. Kesinlikle hayırlısı sağlıklısı neyse onu istiyorum ama doğal doğumdan yanayımSonuna kadar katılıyorum yazdıklarına Normal doğum yaradılışımızda var bizim acil bir durumda zaten hemen sezeryana dönüyorlar ama onun dışında yapılan sezeryan tamamen doktorun tembelliğinden ve bi çok bayanın korkmasından dolayı yapılıyor
Bi yerde okumuştum normal doğumda rahim 6 ay sonra ilk günkü haline dönüyormuş ama sezeryanda hiç bir zaman eski haline dönmüyormuş bu bile normal doğum yapmanın ne kadar doğru bişey olduğunun bi kanıtı bence
Ben adana civarındaydım. Aynen, ne iyi olurmuş, klimasız durulmuyor burdakızlar dünden beri burda bir yağmur yağıyor anlatamam. şuan yorgana sarılmışım. aklıma sizler geldiniz keşke sizlere şuan ki serinliği yollayabilsem.
Benim son ana kadar ters oluyor bebeklerim. Hep yurtdışında olsam yaptırırım bu döndürme işini derdim. Elhamdülillah normale döndü ama nasıl riskleri var, merak ettimbu konu da haklısın canım benim. kesinlikle bende herşeyin normalinden doğalından yanayım
. benim bebeğim makat gelişli olduğu için eğer dönmezse mecbur sezeryan olacağım. dışardan el manevrasıyla burada çevirme işlemi yapıyorlar ama riskleri var diye kabul edemiyorum. yoksa kendi isteğinle bile olsa burada sezeryan yapmazlar. en fazla normal doğumda epidural yapıyorlar. herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. sağlıkla kal