Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İnşallah öyledir canim benim dr daha cevap yazmadi bekliyorum bakalim. Benimde 32+3 haftalik birde misafirlerim var tatile geldiler dinlenmek ne mümkün. Gorumcemler kocalari cocuklari ev dolu mecbur yemek temizlik bana bakiyor dusuncesiz insanlarla ugrasmak zor. Birde hastayim bademcik şiş burun akıntısı hepsi ust uste geldi.

Allah yardımcın olsun ben tek başıma zor iş yemek yapıyorum misafirler hamile insanlara neden anlayış göstermez ki biz yaparız deseler bile ev sahibi en cok yorulan oluyor malesef..

34+6 benim su an bebis birazcik onden gidiyor. Normalde 1hafta daha kullanmam lazim 36.hafta icin birakalim demisti ama bugun yeni bitti magnezyum ilacim.1hafta icin tekrar alayim mi diye sordum alma o zaman dedi canim.
Anladım canım. Cunku bana da 35 tamamlayalim dedi sen şimdi birde sezeryanda kanama çok oluyor diyince korktum valla. Dr bebeğin gelişimine gore mi yoksa son regl tarihine göre mi sezeryan tarihi veriyor buarada biliyormusun konuştunuz mu hiç?

Hamile insana yatili kalabalik misafir mi gelirmis ya ne kadar dusuncesizce. Coluk cocuk hem de Ben en son kimi yemege caya aldim hatirlamiyorum bile.
Kizlar bu lohusa serbeti hazir bulunur mu ,hazirlamadan hemen kullanmak icin?

Ayy sinir oluyorum su dusuncesiz insanlara. Zaten karnın burnunda hava çok sıcak ne tatile yanına gelirler anlamam yahu. Hayır yararlarından çok ta zararları dokunuyor yardım etse de peşinden gezinmek zorunda kalıyorsun yinede. Bence yorulmussundur ve stres olduysan onunda etkisi olabilir. Sen kusura bakmayın de uzan canım. Çok geçmiş olsun gribinde inşaallah çabucak gecer. Bu havada çok zor oluyor. Kendine çok dikkat et

Bence son regl tarihine gore canim cunku benim en basindan beri belliydi sezeryan olacagim ve o zaman bile 12eylule kadar seni doguma aliriz demisti.

Hayir geliyorlar da sanki bir faydalari dokunuyor. Ben sofra kuruyorum ben yemek yapiyorum. Evde yalniz basima olsam ne bulsam onu yer kendimi de yormam bari. Yatamiyorum da yanlarinda dogru duzgun. Oturmaktan zeynep hanim kaburgalarimin altina girdi resmen.

Şuan kendi adıma yıkıldim canim ya. Daha bugun elim vajina daydi ağrıyan ne neresi diye. ben ince bi yorgani bile bacagimin arasına parça parça zor sıkıştırıp koyuyorum. O kadar ki bacaklarimi açamıyorum. Ilerde ikinci düşünürsem kesinlikle aklimda .tskler saglikla kal

Senin kayınvalide sıcaktan bunalmış ne dediğini bilmiyor sanırım 20 günlük Bebek'le otobüs yolculuğu!!! Bi zahmet görmek isteyen buyursun gelsin.

Bence son regl tarihine gore canim cunku benim en basindan beri belliydi sezeryan olacagim ve o zaman bile 12eylule kadar seni doguma aliriz demisti.
Benim Dr da geçen gün sormustum kafası ve boyu uzun çıkınca hafta ileri atıyor otomatik bir avaraj alınıyor ya o zaman sormustum bunlar ölçüm dedi biz adet tarihine gore hareket edecegiz dedi takildim bende ilacı biraktirinca arkadaşa dr. Sağol canim

Yemek takımımdan 2 tabağım eksildi son 1 haftada ve ayrıca üstümdekilere bakarak bi önceki menümü anlarsın 1 yaşındaki oğlum bile bu kadar dökmüyor üzerine

Allah yardımcın olsun ben tek başıma zor iş yemek yapıyorum misafirler hamile insanlara neden anlayış göstermez ki biz yaparız deseler bile ev sahibi en cok yorulan oluyor malesef..
Sag ol canim anlayis olsa tatile gelmezlet sirf bedava tatil icin yapiyorlar birde agrim var dedigimde normal diyorlar. Allah insana vicdan versin diyorum baska da bisey demiyorum

Cok sağ ol canim onlar gelmeden basladi agrilarim. En azindan kendi esyalarini toplasalar baska bisey istemiyorum allahtan 2 gün daha sabredicem sonra gidecekler

ayyy canım heyecan yaptım şimdi . umarım herşey gönlünce olur. ama anlamadığım 5 cm açıkla eve gönderilmen doğru mu ? ben panik oldum şimdi. benim bildiğim 10 cm oldu mu zaten doğum oluyor. sen kendini sürekli takip et canım ya . bize de haber verr lütfen. sağlıkla kal

Aa geçmiş olsun canım. Neden sezeryanla alıyor? Çantan hazır mıydı? Stres olma bak kavuşuyorsun bebeğine.

Bende heyecanlandim simdi sanciyi da hissetmemissin kac kilo bebek acaba. 4 kilo uzeri olunca sezeryan oluyor da haftan da geri biraz inşallah sag salim kucagina alirsin

Gerçekten doğumlar başlıyor :) cok şükür sıkıntılı zamanları atlattık bebeğini sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum stres olma büyüdü artık o yaşamaya hazır annesi :) açılma oldukça sancı gelir mi acaba belli daha erken gelir risk görse eve göndermezdi doktor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…