İnşallah öyledir canim benim dr daha cevap yazmadi bekliyorum bakalim. Benimde 32+3 haftalik birde misafirlerim var tatile geldiler dinlenmek ne mümkün. Gorumcemler kocalari cocuklari ev dolu mecbur yemek temizlik bana bakiyor dusuncesiz insanlarla ugrasmak zor. Birde hastayim bademcik şiş burun akıntısı hepsi ust uste geldi.Canım benim de oluyor. Yan tarafları ayni bende daha 33 u bitirmedim p.tesi bitecek. Dr bana dinlenmemi önerdi. Çok yorma kendini dedi bana da yuruyus yapma dedi. Belli ki zorlamamizi istemediler. Kötü birşey olacağını zannetmiyorum. Yarın kontrolum var soracagim yine.
Allah yardımcın olsun ben tek başıma zor iş yemek yapıyorum misafirler hamile insanlara neden anlayış göstermez ki biz yaparız deseler bile ev sahibi en cok yorulan oluyor malesef..İnşallah öyledir canim benim dr daha cevap yazmadi bekliyorum bakalim. Benimde 32+3 haftalik birde misafirlerim var tatile geldiler dinlenmek ne mümkün. Gorumcemler kocalari cocuklari ev dolu mecbur yemek temizlik bana bakiyor dusuncesiz insanlarla ugrasmak zor. Birde hastayim bademcik şiş burun akıntısı hepsi ust uste geldi.
Anladım canım. Cunku bana da 35 tamamlayalim dedi sen şimdi birde sezeryanda kanama çok oluyor diyince korktum valla. Dr bebeğin gelişimine gore mi yoksa son regl tarihine göre mi sezeryan tarihi veriyor buarada biliyormusun konuştunuz mu hiç?34+6 benim su an bebis birazcik onden gidiyor. Normalde 1hafta daha kullanmam lazim 36.hafta icin birakalim demisti ama bugun yeni bitti magnezyum ilacim.1hafta icin tekrar alayim mi diye sordum alma o zaman dedi canim.
İnşallah öyledir canim benim dr daha cevap yazmadi bekliyorum bakalim. Benimde 32+3 haftalik birde misafirlerim var tatile geldiler dinlenmek ne mümkün. Gorumcemler kocalari cocuklari ev dolu mecbur yemek temizlik bana bakiyor dusuncesiz insanlarla ugrasmak zor. Birde hastayim bademcik şiş burun akıntısı hepsi ust uste geldi.
Ayy sinir oluyorum su dusuncesiz insanlara. Zaten karnın burnunda hava çok sıcak ne tatile yanına gelirler anlamam yahu. Hayır yararlarından çok ta zararları dokunuyor yardım etse de peşinden gezinmek zorunda kalıyorsun yinede. Bence yorulmussundur ve stres olduysan onunda etkisi olabilir. Sen kusura bakmayın de uzan canım. Çok geçmiş olsun gribinde inşaallah çabucak gecer. Bu havada çok zor oluyor. Kendine çok dikkat etİnşallah öyledir canim benim dr daha cevap yazmadi bekliyorum bakalim. Benimde 32+3 haftalik birde misafirlerim var tatile geldiler dinlenmek ne mümkün. Gorumcemler kocalari cocuklari ev dolu mecbur yemek temizlik bana bakiyor dusuncesiz insanlarla ugrasmak zor. Birde hastayim bademcik şiş burun akıntısı hepsi ust uste geldi.
Bence son regl tarihine gore canim cunku benim en basindan beri belliydi sezeryan olacagim ve o zaman bile 12eylule kadar seni doguma aliriz demisti.Anladım canım. Cunku bana da 35 tamamlayalim dedi sen şimdi birde sezeryanda kanama çok oluyor diyince korktum valla. Dr bebeğin gelişimine gore mi yoksa son regl tarihine göre mi sezeryan tarihi veriyor buarada biliyormusun konuştunuz mu hiç?
Benimki aksine bugun hic durmuyor. Kaburgalarimi kirip disari cikacak sankimerhaba hanimlar bir iki gundur bebegimin hareketleri sanki azaldi sizdede ayni durum varmi
Hayir geliyorlar da sanki bir faydalari dokunuyor. Ben sofra kuruyorum ben yemek yapiyorum. Evde yalniz basima olsam ne bulsam onu yer kendimi de yormam bari. Yatamiyorum da yanlarinda dogru duzgun. Oturmaktan zeynep hanim kaburgalarimin altina girdi resmen.Ayyy çok iyi anlıyorum seniiiAllah kolaylık versin canım, gerçekten zor oluyor, ben de diyorum, yardıma gelen belki yemeğimi yapacak ama bana temizlik açısından dünya iş çıkartacak, 2 kişi yaz günü zaten bir şey yemiyoruz, onun için ben de kimseyi istemiyorum, ne olacak bu halimiz bilmiyorum Artık koltukları bir daha silersin sıkma canını, bu halde nasıl silinecekse artık, ben de halıları 2.kez yıkattım, sermedim bazılarını, maalesef düşüncesiz insanlar hep oluyor.
Şuan kendi adıma yıkıldim canim ya. Daha bugun elim vajina daydi ağrıyan ne neresi diye.Bel ve sırt ağrılarıma iyi gelmedi canım, benim oğlan kendi egemenliğini ilan etti, göbek karşıya doğru gidiyor, o da sırtıma belime inanılmaz yük bindiriyor, tüm gün de sandalye tepesinde olunca dinlendiremiyorum, magnezyum ona fayda etmedi anlayacağın ama içmesem daha mı kötü olurdu bilmiyorum. Ama seninle 15. haftalardan beri çektiğimiz vajina ağrısı yok artık, ağrılarla yaşamaya alıştığımdan ilk önce yokluğunu da anlamamıştım ama yanılmıyorsam 1-1, 5 aydır o ağrı yok, eskiden biliyorsun bacaklarımı ayıramıyordum, elimle kemik mi ne ağrıyor diye ağrının yerini filan bulmaya çalışıyordum, şimdi yatakta bacağımın teki eşimin sırtında diğeri bir tarafta.
Kızlar benim eşim yanımda değil ailemde kalıyorum maalesefhatta eşim doğumda da yanımda olamayacak doğumdan 1-2 gün sonra ancak gelebilecek. O süreç şimdiden gözümde büyüyor sonrasında da 10 gün kalıp gidecek biz 40i çıkana kadar burada kalacağız mevlud okutup öyle döneceğim evime. Bu arada kv tutturdu bursaya da getir akrabalar bebeği gorsun yarı kırkı çıkınca diye. Sizce 20 günlük bebekle otobüs yolculugu olur mu ? Hiç gitmek istemiyorum ufacık bebekle zor olacak gibi geliyor. Sanki doğumdan sonra ne kadar az insani görürsem o kadar iyi gibi geliyor.
Benim Dr da geçen gün sormustum kafası ve boyu uzun çıkınca hafta ileri atıyor otomatik bir avaraj alınıyor ya o zaman sormustum bunlar ölçüm dedi biz adet tarihine gore hareket edecegiz dedi takildim bende ilacı biraktirinca arkadaşa dr. Sağol canimBence son regl tarihine gore canim cunku benim en basindan beri belliydi sezeryan olacagim ve o zaman bile 12eylule kadar seni doguma aliriz demisti.
Aynen yaa bende soracaktım benim gibi sakarlaşan var mı diye, son zamanlarda bardakları devirip kırıyorum, hiç aklıma gelmeyecek şeyleri yapıyorum, sizler de de var mu kızlar? Ay kendimi kötü hissetmeye başladım hiç böyle değildimbu arada benimde sola yatmaktan sol kolum elimde dahil uyuşuyor bir süre masaj yapıyorum geçiyor
Sag ol canim anlayis olsa tatile gelmezlet sirf bedava tatil icin yapiyorlar birde agrim var dedigimde normal diyorlar. Allah insana vicdan versin diyorum baska da bisey demiyorumAllah yardımcın olsun ben tek başıma zor iş yemek yapıyorum misafirler hamile insanlara neden anlayış göstermez ki biz yaparız deseler bile ev sahibi en cok yorulan oluyor malesef..
Cok sağ ol canim onlar gelmeden basladi agrilarim. En azindan kendi esyalarini toplasalar baska bisey istemiyorum allahtan 2 gün daha sabredicem sonra gideceklerAyy sinir oluyorum su dusuncesiz insanlara. Zaten karnın burnunda hava çok sıcak ne tatile yanına gelirler anlamam yahu. Hayır yararlarından çok ta zararları dokunuyor yardım etse de peşinden gezinmek zorunda kalıyorsun yinede. Bence yorulmussundur ve stres olduysan onunda etkisi olabilir. Sen kusura bakmayın de uzan canım. Çok geçmiş olsun gribinde inşaallah çabucak gecer. Bu havada çok zor oluyor. Kendine çok dikkat et
ayyy canım heyecan yaptım şimdi . umarım herşey gönlünce olur. ama anlamadığım 5 cm açıkla eve gönderilmen doğru mu ? ben panik oldum şimdi. benim bildiğim 10 cm oldu mu zaten doğum oluyor. sen kendini sürekli takip et canım ya . bize de haber verr lütfen. sağlıkla kalSlm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Alttan baktı 5 cm açıklık var bebek iri olduğu için pazartesi sezeryan ile alacak
Ama sanki iki gün beklemeyeceksin gibi hissediyorum
Stres oldum
Aa geçmiş olsun canım. Neden sezeryanla alıyor? Çantan hazır mıydı? Stres olma bak kavuşuyorsun bebeğine.Slm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Alttan baktı 5 cm açıklık var bebek iri olduğu için pazartesi sezeryan ile alacak
Stres oldum
Bende heyecanlandim simdi sanciyi da hissetmemissin kac kilo bebek acaba. 4 kilo uzeri olunca sezeryan oluyor da haftan da geri biraz inşallah sag salim kucagina alirsinSlm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Stres oldum
Gerçekten doğumlar başlıyor :) cok şükür sıkıntılı zamanları atlattık bebeğini sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum stres olma büyüdü artık o yaşamaya hazır annesi :) açılma oldukça sancı gelir mi acaba belli daha erken gelir risk görse eve göndermezdi doktor heraldeSlm kızlar bugün 35+0 dayım hem muayene için hemde çalışamaz rapor için Dr A gittim ilk kez de nst ye girdim Dr sancı gördü
Stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?