• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Herkese gunaydin
yaaa ben cok fena grip oldum c.tesi biranda hasta oldum evin icinde :KK43:
Ilac kullanmiyorum ihlamurla gecirmeye calisiyorum
dunde oglum hasta oldu bir yandan o biryandan ben hapsirip duruyoruz :KK43:
Günaydın canım geçmiş olsunsana da oğluşuna da çok bitki çayı da çok içmemeye çalış canım sen bol bol su iç limon sık içine öyle iç atltırsın inşallah bizim bünyeler daha bi sağlam oluyo normale göre

Sen de benim gibi kafana takmış durumdasin anlaşılan canım :KK43: ya bana da sağlıklı bebekler döner dönmüyorsa bi sorun vardır bebekte diyen boşboğaz insanlar oldu onların lafını sözünü taktım kafaya :/ ben de normal istiyordum ama Allah in izniyle sağlıklı sıhhatli doğsun da ne şekilde doğmuş önemi yok artık.
Yaa canım sen takma onları kafana doğum yoluna olması gerektiği gibi gelip son anda ters dönen bebekler de oluyomuş sorunsuzdu da son anda mı sorunlu oldu boşver sen hiiç millete kafayı takma ikiniz için de en iyisi hangisi olucaksa o olsun

31+6 bugün dün karin catlagimi gördüm .1 günde oldu resmen.o sağlıklı olsun da cumartesi kontrolü var.çok merak ediyorum nerdeyse 1 aydır gitmiyorum.kan sulandirici kullandığım için büyük ihtimalle sezeryan olacak ama kesin de değil tabi.Allah yardımcımız olsun.acaba dönüşmüş mudur.yani doğum kanalına girse çok hareket edemez değil mi :KK17::KK17:

Yaa canım sen takma onları kafana doğum yoluna olması gerektiği gibi gelip son anda ters dönen bebekler de oluyomuş sorunsuzdu da son anda mı sorunlu oldu boşver sen hiiç millete kafayı takma ikiniz için de en iyisi hangisi olucaksa o olsun
Ablamin 2.cocugu tam doguma yakin acikligi 5cm ken bir anda ters donmus acil sezeryana almislardi
bu yuzden cok takilmamak lazim donmelerine sonucta bebek nasil isterse dogum oyle oluyor :))
Benim oglumda tam dogum pozisyonundaydi 9saat suni samci aldim ama hic acilmam.olmadi bebegin kalp atislari bozulunca acil sezeryana almislardi
yani hersey normal yolunda olsada bazen normal dogum olamiyor

aaaa gerçekten geçen hafta mı döndü senin bebiş ? peki dönerken ağrı falan Hissettin mi ya da normal günden farklı birşeyler . sağlıkla kal canım
Canım öncelikle ilginiz içinde hangisi sağlıklı ve kolay olacaksa o şekilde doğumun gerçekleşir insaallah. Benim başından beri bebegim baş asagi duruyordu. 27 haftamda bir gittim kafası yukarı doğru çıkmış bende sevindim hatta ben sezeryan istiyorum çünkü Dr erken sevinme dedi. Sonra kontrolümden birkaç gün önce gece uykularim bölünecek kadar garip hareketleri vardı bebegimin çok rahatsız edici ve agrili. İki gün sonra kontrole gittim tekrar bas asagi doğum pozisyonunu almis dedi. Yani biz ne kadar istersek isteyelim kendileri nasıl isterlerse öyle dünyaya geliyorlar. Hoş ben hala sezeryan istiyorum Dr umda biliyor asistanı sürekli kızıyor herşey yolunda normal doğum diye ama istemiyorum işte. Gecen hamileligimde çektiğim doğum sancisiyla bebek basasagi inmişti ve normal doğum yaptım. Yani son dk kadar herşey farklılaşabilir ama lütfen psikolojini sezeryana da alıştır. Belki bunyen sandığından daha kuvvetli çıkacak ve hemen toparlanacaksin.
Buarada normal doğum istememe sebebim acı sancin felen değil kimseyi korkutmak istemem ikingun doğum sancısı çekmiş ayakta gezinmis ve hala agrim dayanamayacak gibi değildi. Ama benim psikolojik olarak kötü etkiledi sonrası ondan istemiyorum.
Allah herkesin gönlüne gore versin. Sağlıkla kal.

Günaydın canım geçmiş olsunsana da oğluşuna da çok bitki çayı da çok içmemeye çalış canım sen bol bol su iç limon sık içine öyle iç atltırsın inşallah bizim bünyeler daha bi sağlam oluyo normale göre
Cok tesekkur ederim
Yaz gribide hic cekilmiyor hem hava sicak hem benim sanki icin yaniyor :(

aaaa gerçekten geçen hafta mı döndü senin bebiş ? peki dönerken ağrı falan Hissettin mi ya da normal günden farklı birşeyler . sağlıkla kal canım
Herhangi birsey hissetmedim canim ama 1haftadir filan kaburgalarimin altinda cok basmi hissediyorum. Ultrasonda gosterdi doktor. Sag kaburgamin altina totisini sol tarafada dizlerini dayamis o yuzden kaburgalarimda baski hissediyorum

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu, sürekli yatmak çok zor iş, bakalım ne kadar daha bekleyecek bebişin:KK200::KK200: zamanında sağlıkla doğsunlarda büyük küçük göbüşlü kilolu kilosuz önemli değil:nazar::nazar:
Allah razı olsun canım inş dayanır inşallah vaktinde doğumu nasip eder Allah biz tüm hamilelere

Teyzeler biz az önce kontrolden geldik tombik bi kız oluo sanırım kendisi 2300 gr 46 cm nst de bi sorun çıkmadı çok şükür,2 hafta sonra bi daha inşallah bakalım :halay: sonra 1 er haftaya düşcez dedi doktorumuz...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 141
tubisimben tubisimben sen samsunluydun değil mi canım? şimdi isim vermeden söyleyeyim kimsenin canı çekmesin de, benim yerime gidip baframızın meşhur balkaymak d.., ve pi..'esinden yer misin bol bol :KK70:, ay nasıl canım çekti anlatamam. ya ben bu günlere bırakmışım aşermeyi, hiç olmadı, yine tersliğim tuttu. şimdi bu halde nasıl geleyim samsuna ya :mad::mad:

Arkadaşlar uzun zamandir yazmıyorum ama takipteyim bizim bu sabah randevumuz vardı cumartesi günü nişanım gelmişti rahim ağzı yumuşamış ama sancılarım yok oglusum ilk defa yüzünü gösterdi. Yalnız plasenta aşağıya inmiş kısmen kapatıyormuş rahim ağzını bu zamana kadar yukarıdaydi normal doğuma engel değil şimdilik dedi çatı muayenesi yaptı o da güzel dedi. Bu da benim aylardır yüzünü göstermeyen inatçı oğlum babaya benzetti annemler :halay:ben kilo almamisim bu ay hamileliği galiba 12 kilo ile bitireceğim oglusum 2.750 gram olmuş 9 gün sonra da gene kontrolumuz var

Eklentiler

• IMG_20160802_131348.webp
    IMG_20160802_131348.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 106
Arkadaşlar uzun zamandir yazmıyorum ama takipteyim bizim bu sabah randevumuz vardı cumartesi günü nişanım gelmişti rahim ağzı yumuşamış ama sancılarım yok oglusum ilk defa yüzünü gösterdi. Yalnız plasenta aşağıya inmiş kısmen kapatıyormuş rahim ağzını bu zamana kadar yukarıdaydi normal doğuma engel değil şimdilik dedi çatı muayenesi yaptı o da güzel dedi. Bu da benim aylardır yüzünü göstermeyen inatçı oğlum babaya benzetti annemler :halay:ben kilo almamisim bu ay hamileliği galiba 12 kilo ile bitireceğim oglusum 2.750 gram olmuş 9 gün sonra da gene kontrolumuz var
Canım ben çatı muayenesi olmadim daha.. Nasıl yapıyor anlatabilir misin ? Ben gecen hafta gittim doktora 2.300 du oğlum.

Back
X