Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Her yerden Aldın ben canım zaten hep yatıyorm serkajdan dolayı hiç kalkmıyorm geçen kardeşim geldi hastaneye kotrolm bebek nerde diyo belli değil hamile olduğum diyo

çok aldım canım ama ödem diye umuyorum bakalım. 15i gördüm bu aralar.
Ödem çok farkettiriyor, kilonun bir kısmıda ödem sonuçta doğumdan sonra ödemse hemen kendine gelirsin, bazı vucutlar daha çok ödem toplarmış seninde öyle galiba, benim ödem yok ben hala alyansımı takıp aynı numara ayakkabılarımı kullanabiliyorum, gerçi ayakkabı numaran 40dı daha da büyürse ne giyerdim kim bilir

Her yerden Aldın ben canım zaten hep yatıyorm serkajdan dolayı hiç kalkmıyorm geçen kardeşim geldi hastaneye kotrolm bebek nerde diyo belli değil hamile olduğum diyo
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu, sürekli yatmak çok zor iş, bakalım ne kadar daha bekleyecek bebişin zamanında sağlıkla doğsunlarda büyük küçük göbüşlü kilolu kilosuz önemli değil

Bugun ozeldeki dr umda kontrolum vardi. Oglusum 2 hafta buyuk cikiyor. 2921 g olmusuz 34+2 deyiz normalde. Bizimki yuzunu hic gostermemisti simdiye kadar. Bugun biraz gorebildik. Yine elini kapatti ama ara ara burnunu agzini gozunu gorduk sukurnst de de asiri hareketliydi. Dr bakar bakmaz cok mu hareket etti dedi. Zaten normalde de cok hareketliyiz masallah

Demekki vucut yapısıyla alakalı kız, erkek durumu değilmiş, benimde normalde hiç karnım olmazdı demekki iç karnım genişmiş amann sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil

35 e kadar 4 haftada bir gittim, şimdi 2 haftaya geriledi. 37 ve 39 da gideceğim sonra doğmazsa haftalık nst takipleri yapılacak sanırım.

Masallah. Baya sivriymissin sende

Maşallah göbüşlerinize kızlar ne tatlı ne güzel anneler varmış forumda

Az önce dr dan geldik 34+3 ( dr a göre 34+0) oğluşum 46 cm 2394 gr olmuş. Suyum iyi imiş ama yüzünü göremedik
Aynı hafta Benm de 2400 ölçülmüştü kilosu normal dedi doktorumuz bn az gibi düşünmüştüm ama sağlıklı olsunlar önemli olan o yüzünü bizde göremedik sadece açık ağzıyla bir fotoğraf var baska göstermedi :)

sorma canım artık shrek gibi hissediyorum kendimi, hele ki ayaklarım bi tuhaf oldu iyice, sadece zaten bol gelen spor ayakkabımı ya da terliklerimi giyebiliyorum. ayağım 36.5 numaraydı ama şimdi enden şiştiği için ayak denecek hal kalmadı ki kendileri tanımsız anlamsız bir kütle halindeler şuanda . ödemimim çok olduğu günlerde tartı en az iki üç kilo oynuyor zaten. umarım iner doğumdan sonra hemen.

Benim de ellerim ve ayaklarım çok şişiyor özellikle ayaklarım çok fazla.

Bu kaçıncı doktor bana direkt tüp bebek diye sezeryan diyen alıştım ben :):)
Ah canım keşke İzmir'de olsan da benim doktorumla tanışma fırsatı yakalasan. Bugün 40 yaşındaki tüp bebekli gebenin normal doğumunu gerçekleştirdi. Görünce direk sen aklıma geldin.

Ah canım keşke İzmir'de olsan da benim doktorumla tanışma fırsatı yakalasan. Bugün 40 yaşındaki tüp bebekli gebenin normal doğumunu gerçekleştirdi. Görünce direk sen aklıma geldin.
Ah ah keşke sakarya da ve izmitte bulamadım doğru düzgün bi doktor millet diyor ne çok doktor geziyorsun kimseye anlatamıyorum derdimi sağlık sorunu riskli bi durum yokken sezeryan demeleri sinirimi bozuyor Allah gönlüme göre verir inşallah ve sorunsuz normal doğum yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…