• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
35 e kadar 4 haftada bir gittim, şimdi 2 haftaya geriledi. 37 ve 39 da gideceğim sonra doğmazsa haftalık nst takipleri yapılacak sanırım.

2 haftada bir gidiyorum canım,bi çoğumuzda öle gidio die biliorum N Neshve
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben de daha ileri bir tarihte gideyim olmazsa. Devlette randevuları ayarlamak biraz zor ama imkansız değil
ya işte canım benim nette okuduğum kadarıyla bebeğin ani kalp yavaşlaması olursa sezeryana alıyorlarmış. bidaha gittiğimde daha detaylı konuşacaklar. keşke o zamana kendisi dönse ya
Benim de yeni döndü bebeğim. 35. Haftadayım. Çok endişeleniyordum. Son gittiğimde dönmüştü şükür. Zaten bebeklerin sadece yüzde 3-4 ü doğum tarihlerine kadar dönmemiş oluyormuş

yurt dışında yım canım burada önce çevirmeyi deniyolarmış olmazsa sezeryana alıyorlar. evet o videoları kaç gündür izlyorım. izlerken kolay kendi karnıma bakıyorum zor geliyor. bu saatten sonra zor pozisyon değiştirir canım endişelenme. sağlıkla kal
:) bende şaşırdım zaten döndürmeyi teklif eden doktoru okuyunca ama yurt dışındaymışsın bunu teklif etmesi çok normal o zaman bizim burda hemen sezeryan diyorlar da :) cuma kontroldeydim tüp bebek benim ki pozisyonu güzel çatı muayenesi de iyi geçerse normal istiyorum adam direkt benimle pazarlık yapma normal doğum yaptirmam sezeryan dedi direkt çok normal istiyorsan başka doktor bul bana gelme dedi :):) çokta açık sözlüler burdakiler :halay::halay::rolleyes:

:) bende şaşırdım zaten döndürmeyi teklif eden doktoru okuyunca ama yurt dışındaymışsın bunu teklif etmesi çok normal o zaman bizim burda hemen sezeryan diyorlar da :) cuma kontroldeydim tüp bebek benimsenen ki pozisyonu güzel çatı muayenesi de iyi geçerse normal istiyorum adam direkt benimle pazarlık yapma normal doğum yaptirmam sezeryan dedi direkt çok normal istiyorsan başka doktor bul bana gelme dedi :):) çokta açık sözlüler burdakiler :halay::halay::rolleyes:
Türkiye dekii Dr lar tuhaf canım ya. hayır anlamadığım tüp bebek olunca niye illa sezeryan diyor böyle bir kural mı var. sanki tüp bebek normal gebelik değil. hepsi rahatlık ve para peşinde canım. normal düşünüp normal doğumu istemek anormal karşılanıyor. sen normalin üstünde dur canım ya. umarım herşey gönlünce olur. sağlıkla mutlu kal

Masallah. Baya sivriymissin sende
evet canım hatta cumartesi bi düğüne gitmiştim, herkes senin ne işin var burada dedi, orada doğuracam sandılar herhalde :KK70:. bi de yüzüm kolum bacaklarım ve ayaklarım çok fena ödem topladı benim, iyice topalak oldum çıktım, zaten kısa boyluyum :KK35:

Arkadaşlar utanarak sizlere bişey sorucam geçen gün farkettim bikini bölgemde minik minik 3 tane et çıkıntısı var hamilelikte olabiliyormuş nette baktım ama kafam karıştı çünkü birsürü çeşidi varmış anladığım kadarıyla cildiyeye görünmem gerekiyor diğer canımı sıkansa böyle şeylerde normal doğum yaptırmıyorlarmış
Sizlerinde başına geldimi acaba böyle bir durum nasıl geçti bilgi verirseniz sevinirim
Canim o et cikintisi bende de var :110: beyaz bi renkte önce sivilce mi ki dedim ama sivilce degil bu haftasonu randevum var doktora bi sorcam benim üç hafta oldu hala geçmedi nasil geçer bilmiyorum da :cry:

Canim o et cikintisi bende de var :110: beyaz bi renkte önce sivilce mi ki dedim ama sivilce degil bu haftasonu randevum var doktora bi sorcam benim üç hafta oldu hala geçmedi nasil geçer bilmiyorum da :cry:
Benim de öyle yoktu 2 3 hafta öncesine kadar geçen farkettim 2 tane vardı bugün 3 olmuş inşallah geçer sinir bozucu bir durum gerçekten Allahım şifa versin inşallah

evet çok tatlı göbişin canım, çok şişmemesi daha iyi bence, insan böyle hiçbir yere sığmıyor artık.
Kendimi bazen çok iyi hissediyorum herşey yapabilecek kadar bazende mesela bugün ki gibi yerimden kalkamıyorum bacaklarımın ağrısından, her türlü insan ağırlaşıyor, gitgide günler daha zor geçiyor sanki

Senin yine var maşallah benim o kadar da yok 12 küsür kilo almama rağmen
Doğrudur canm benim iş arkadaşım vardı doğum zamanı bile benimki kadar değildi, bazılarının iç karnı çok daha geniş oluyor galiba, ben hep doğumdan 1 hafta sonra 10 kilo gidecek diye hesap ediyorum :halay:geri kalanda sonra verilir galiba, bende şimdilik +11 kilo basenlerimde genişleme var sanırım benimkiler oralara gitti:rolleyes:

Back
X