• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ay bu şişler benimde durum vahim ateş oluyor ayaklarım da oğlumda da şişmeye başlamıştım 2 hafta geçmeden doğmuştu bunda da durum o gibi el parmak uçlarımda uyuşuyor..sıcaklar çok fena allah yardımcımız olsun..bende bugün girdim nstye bidaha cuma çağırdı sadece nst çekilecem bidaha perşembede hem nst hem muayne dedi allah nasip ederse de ağustosun 20 si 30 u arası bir gün sezeryanımız

Maşallah sanaa nasıl zayıfsın hamileyim demesen anlamazlar bile aah ahh ben yolda yürürken herkes benim göbüşüme bakıyo teyzeler acıyo Allah kurtasın kızım diyo :KK70:
Bunyeden bünyeye degisiyor sanirim. Şükür cok kilo almadim. Ama dikkat edip duzenli besleniyorum... Bol su içiyorum. Benim bu ay cikti karnim birden. Bu aya kadar yine hic belli degildi

Kızlar benim bebeğim dönmemiş daha :KK43: var mı benim gibi bebegi hala dönmeyen?
Eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da sezaryan olayım ne yapabilirim ki artık dönmez sanirim..
Günaydın ben de dönmedi bebeğim dönmeyen arkadaşlar var aramızda 37. Haftaya kadar dönebilirmiş belli olmaz normal istiyorsun sanırım inş döner bebeğin en kısa zamanda

Herkese gunaydin
yaaa ben cok fena grip oldum c.tesi biranda hasta oldum evin icinde :(
Ilac kullanmiyorum ihlamurla gecirmeye calisiyorum
dunde oglum hasta oldu bir yandan o biryandan ben hapsirip duruyoruz :(

Kızlar benim bebeğim dönmemiş daha :KK43: var mı benim gibi bebegi hala dönmeyen?
Eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da sezaryan olayım ne yapabilirim ki artık dönmez sanirim..
Doner canim daha merak etme. Bende gecen hafta ogrendim dondugunu. Son haftada donen bebekler bile oluyormus. Uzme hem kendini hem bebisini

Doner canim daha merak etme. Bende gecen hafta ogrendim dondugunu. Son haftada donen bebekler bile oluyormus. Uzme hem kendini hem bebisini
aaaa gerçekten geçen hafta mı döndü senin bebiş ? peki dönerken ağrı falan Hissettin mi ya da normal günden farklı birşeyler . sağlıkla kal canım

Günaydın ben de dönmedi bebeğim dönmeyen arkadaşlar var aramızda 37. Haftaya kadar dönebilirmiş belli olmaz normal istiyorsun sanırım inş döner bebeğin en kısa zamanda
Evet canım bir sorun olmayacaksa normal istiyorum ama ters gelen bebeğin normal yolla doğması riskli bir durummuş o yüzden hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar doğum şekli önemli değil artık

H happyseptember Drymlh Drymlh benimde dönmemiş 37 e ye kadar dönmesi lazım.sabaha kadar kabuslarla dolu gece geçirdim. umarım kendisi döner ya
Sen de benim gibi kafana takmış durumdasin anlaşılan canım :( ya bana da sağlıklı bebekler döner dönmüyorsa bi sorun vardır bebekte diyen boşboğaz insanlar oldu onların lafını sözünü taktım kafaya :/ ben de normal istiyordum ama Allah in izniyle sağlıklı sıhhatli doğsun da ne şekilde doğmuş önemi yok artık.

Evet canım bir sorun olmayacaksa normal istiyorum ama ters gelen bebeğin normal yolla doğması riskli bir durummuş o yüzden hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar doğum şekli önemli değil artık
Canim ben onu cok arastirdim riskli. Hic oyle bir riske girmeye degmez. Bende cok normal istiyorum. Hatta bana 37. Haftada elle disardan çevirmeyi teklif ettiler. Ona bile nasil cesaret edecem bilmiyorum.saglikla gelsinler yeter bize

Sen de benim gibi kafana takmış durumdasin anlaşılan canım :KK43: ya bana da sağlıklı bebekler döner dönmüyorsa bi sorun vardır bebekte diyen boşboğaz insanlar oldu onların lafını sözünü taktım kafaya :/ ben de normal istiyordum ama Allah in izniyle sağlıklı sıhhatli doğsun da ne şekilde doğmuş önemi yok artık.
Allahtan çevremde oyle konuşan yok. Ters durup sağlıklı dunyaya gelen bir suru bebek var.Bundan dolayı sıkıntılı dogan görmedim. Ama kafama takiyorum ister istemez. Sağlıklı olsunlar gerisi umurumda degil. Saglikla mutlu kal

Doğum sancısıyla dönüyormuş çoğu bebek. Normal istiyorsan sancın gelene kadar bekleyip, sezaryen olacaksan da o gün olursan bebeğin gelmeyi seçtiği günde gelmesini sağlamış olursun

günaydın hanımlar...
bende 3 hafta aradan sonra haftasonumu evimde geçirdim. antalya çok sıcak olduğu için evden dışarıya çıkamadım. 32+6 da dr. gittim ve çalışabilir raporumu aldım. dr. bana 6 günlük bir kıyak yaptı. doğum sonrasına aktarabilmem için iznimi. bebek 2170 gr. ilk defa nst çekildi bir sorun yok. dr. doğum şeklim ne zaman belli olur dedim. ben seni hep normal doğum diye düşünüyorum ona göre kontrol ediyorum çünkü ilk günden beri herşey olması gerektiği gibi ilerliyor en ideal hamilem sensin dedi :halay: çoook bekledim ben bu bebeği inşallah doğumda kolay olur hamileliğim gibi :KK71:
sonra ki kontrolüm 20 ağustos. bebek eşyalarını yıkama ütüleme faslını da o haftasonuna bıraktım. 3 hafta annemin yanında şımarabildiğim kadar şımaracağım. :KK36: sonra ben anne olacağım ve bu sultanlık son bulacak. son günlerin tadını çıkaracağım.

Back
X