- 20 Ocak 2016
- 451
- 607
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide salı günü 1875 gramdıKızlaar kontrolden geldim 31+4üm 1895gr 42-43cm falanmış benim kızdaha internetten bakamadım bu haftalardaki kilo durumlarına normal heralde hemen yazayım dedim
![]()
Kızlaar kontrolden geldim 31+4üm 1895gr 42-43cm falanmış benim kızdaha internetten bakamadım bu haftalardaki kilo durumlarına normal heralde hemen yazayım dedim
![]()
ben 1 aydır kullanıyorum vallahi doktora danışarak başladım kullanmaya :)
lansinoh lanolin kullanıyorum benNe kullaniyorsunuz?
Ayy canm bende senin gibi temmuz ayım çok yoğun geçti ağustosta da yoğunluk devam edecek, iyiki erkenden hazırlıklarımı bitirmişim diyorum, sanırım bende yollarda doğuracağımTeşekkür ederim canımönceden hazırlanmasaydım, bu günlerde hazırlanamazdım galiba,sürekli bir iş yoğunluğu var ve her gün bir yerim ağrıyor, ağustos ayında da iş temposu böyle olacak, bakalım ufaklık bekleyecek mi içeride.
lansinoh çalıştırdım canım, sesi çok az geldi bana, dediğin gibi gece sessizliğinde rahatsız edici olur mu bilemedim ama oldukça az sesi.
Ayy o tez derdi bende de var ya nasil olcak bebek okul tez hadi hayirlisiAyy canm bende senin gibi temmuz ayım çok yoğun geçti ağustosta da yoğunluk devam edecek, iyiki erkenden hazırlıklarımı bitirmişim diyorum, sanırım bende yollarda doğuracağımson anda tezim için çalışmam gerekti çok ayakta kalıyorum bakalım ne kadar dayanacağız
![]()
Senin hangisi yüksek lisans mı doktora mı? Benim doktora ve her 6 ayda bir hocalara yaptığım çalışmaları sunmam lazım, bebek doğduğunda bişey yapamayacağım için öncesinde herşeyi hazır etmem lazım, hadi hayırlısı diyelim, kul sıkışmayınca hızır yetişmezmişAyy o tez derdi bende de var ya nasil olcak bebek okul tez hadi hayirlisi
Senin hangisi yüksek lisans mı doktora mı? Benim doktora ve her 6 ayda bir hocalara yaptığım çalışmaları sunmam lazım, bebek doğduğunda bişey yapamayacağım için öncesinde herşeyi hazır etmem lazım, hadi hayırlısı diyelim, kul sıkışmayınca hızır yetişmezmişannelerde iki kaç güç olurmuş, buna güveniyorum
![]()
Allah kolaylık versin bebeğinle beraber tez yazarsınız artıkYuksek lisans canim benimki tez donemi uzatmali ve bu donem bitirmek zorundayim
Canim ben adet tarihime gore hesapliyorum. Benim 5 aralik onun icin 5 agustos diye hesapliyorum 8. AyiKizlar kacinci haftada 8 aylik hamile olmus oluyoruz![]()
Kizlar kacinci haftada 8 aylik hamile olmus oluyoruz![]()
kızlar arada sizleride takip ediyorum herkese hayırlı dogumlar diliyorum , heyecan dorukta emiinim bebşler sagiılka gelsinsizlere bi sorum olucak cünkü sizler alışverislerinizi baya bi tamamladınızbiberon dr borwns dusunuoyurm dogal akış standartmı almak gerek yoksa dar agızlı mı almak gerek ? bunda avent gibi yenidoganı ayırt edemedim
İkinci bebeğini kucağına alacak arkadaşlar sizde de bende ki gibi korku başladı mı
İlkinde birsey bilmediğim için sorun yoktu şimdi bile bile aynı seyleri beklemek ürkütücü geliyor
Canim ben adet tarihime gore hesapliyorum. Benim 5 aralik onun icin 5 agustos diye hesapliyorum 8. Ayi
Tesekkurler kizlar
Tesekkurler kizlardaha 8 aylik olmamiza 1 hafta var yani
![]()
Canim haklisin ilk cocuk tecrubesizligi var ve insan daha rahat oluyor daha rahat oldugumuz icinde daha kolay geciyor ama buda varki nekadar cekskde bebegi gordugumuz an hersey unutuluyor yeterki saglikla kucagimiza alalim onlar saglikli olsun yeterİkinci bebeğini kucağına alacak arkadaşlar sizde de bende ki gibi korku başladı mı
İlkinde birsey bilmediğim için sorun yoktu şimdi bile bile aynı seyleri beklemek ürkütücü geliyor