• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim canım:KK200: önceden hazırlanmasaydım, bu günlerde hazırlanamazdım galiba,sürekli bir iş yoğunluğu var ve her gün bir yerim ağrıyor, ağustos ayında da iş temposu böyle olacak, bakalım ufaklık bekleyecek mi içeride.:halay:lansinoh çalıştırdım canım, sesi çok az geldi bana, dediğin gibi gece sessizliğinde rahatsız edici olur mu bilemedim ama oldukça az sesi.
Ayy canm bende senin gibi temmuz ayım çok yoğun geçti ağustosta da yoğunluk devam edecek, iyiki erkenden hazırlıklarımı bitirmişim diyorum, sanırım bende yollarda doğuracağım:halay: son anda tezim için çalışmam gerekti çok ayakta kalıyorum bakalım ne kadar dayanacağız:nazar:

Ayy canm bende senin gibi temmuz ayım çok yoğun geçti ağustosta da yoğunluk devam edecek, iyiki erkenden hazırlıklarımı bitirmişim diyorum, sanırım bende yollarda doğuracağım:halay: son anda tezim için çalışmam gerekti çok ayakta kalıyorum bakalım ne kadar dayanacağız:nazar:
Ayy o tez derdi bende de var ya nasil olcak bebek okul tez hadi hayirlisi

Ayy o tez derdi bende de var ya nasil olcak bebek okul tez hadi hayirlisi
Senin hangisi yüksek lisans mı doktora mı? Benim doktora ve her 6 ayda bir hocalara yaptığım çalışmaları sunmam lazım, bebek doğduğunda bişey yapamayacağım için öncesinde herşeyi hazır etmem lazım, hadi hayırlısı diyelim, kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş:KK200: annelerde iki kaç güç olurmuş, buna güveniyorum:nazar::halay:

Senin hangisi yüksek lisans mı doktora mı? Benim doktora ve her 6 ayda bir hocalara yaptığım çalışmaları sunmam lazım, bebek doğduğunda bişey yapamayacağım için öncesinde herşeyi hazır etmem lazım, hadi hayırlısı diyelim, kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş:KK200: annelerde iki kaç güç olurmuş, buna güveniyorum:nazar::halay:

Yuksek lisans canim benimki tez donemi uzatmali ve bu donem bitirmek zorundayim

Kizlar kacinci haftada 8 aylik hamile olmus oluyoruzo_O

Canım bende bu tür hesaplama var şöyle;

image.webp

kızlar arada sizleride takip ediyorum herkese hayırlı dogumlar diliyorum , heyecan dorukta emiinim bebşler sagiılka gelsin :KK200::KK200: sizlere bi sorum olucak cünkü sizler alışverislerinizi baya bi tamamladınızbiberon dr borwns dusunuoyurm dogal akış standartmı almak gerek yoksa dar agızlı mı almak gerek ? bunda avent gibi yenidoganı ayırt edemedim

canim biberon degil ucu belirliyor akis miktarini. normalde kucuk ml biberonlarin uzerinde 1 numara emzik bulunur. 200 mlliklerde 2 numara bulunur. ama benim tavsiyem avent icin 0 numara dr browns icin de p (premature) emzikle baslaman. 1 bile kucuk bebek icin fazla hizli gelebiliyor. zaten o cekme konusunda zorlanmazsa memeyi istemeyebilir. ayina gore diil talebine gore arttirmak gerekiyor surekli kullanilacaksa.

İkinci bebeğini kucağına alacak arkadaşlar sizde de bende ki gibi korku başladı mı
İlkinde birsey bilmediğim için sorun yoktu şimdi bile bile aynı seyleri beklemek ürkütücü geliyor

korkunun ecele faydasi yok :)) yeniden mi basliyoruz diye arada aklima geldikce 20 yil sonra yapayalniz olacagimizi aklima getiriyorum. iyi ki varlar iyi ki allah nasib etti de boyle guzel mesgaleler baslayacak yeniden. allah saglik versin zaman cok cabuk geciyor zaten :(

İkinci bebeğini kucağına alacak arkadaşlar sizde de bende ki gibi korku başladı mı
İlkinde birsey bilmediğim için sorun yoktu şimdi bile bile aynı seyleri beklemek ürkütücü geliyor
Canim haklisin ilk cocuk tecrubesizligi var ve insan daha rahat oluyor daha rahat oldugumuz icinde daha kolay geciyor ama buda varki nekadar cekskde bebegi gordugumuz an hersey unutuluyor yeterki saglikla kucagimiza alalim onlar saglikli olsun yeter

Back
X