- 28 Mart 2013
- 301
- 565
- 103
Ben ogretmenim dogum oncesi iznimi aktaramiyorum yaz tatili oldugu icin. Yani dogumdan 8 sonra isbasi ve bebegim de bakiciya mecburen
Kizlaaaar benim mide bulantilarim geri geldiÇok fenayım sabahlari zaten hic geçmedi gibiydi arada hafifleyip sonra siddetleniyordu şimdi gun icinde de bulanıyor sabahlari da kahvaltida hic bisey yiyesim gelmiyor. Cuma günü gideceğim kontrole bakalim bebek kilo almis mi o kilo aldiysa sorun yok ben dayanirim 1 ay daha napalim
Geçmiş olsun bende de enfeksiyon vardı fitil ve kremle atlattım şükür daha önce de olmuştu bıktım bu durumdan inşllhh tez Zaman'da kurtulursunBiz de bugun kontroldeydik. 2377 gr olmuşuz. Herşeyi normal çok şükür ama ben de cok yoğun şrkilde enfeksiyon çıktı. Antibiyotik,fitil ve krem verdi. Kanım düşük ve idrarda kan çıktı :))) nstyede girdim sancım yokmuş ama bel ağrım çok fazla. bu bebişler bizdeki tüm dengeleri bozuyorlar. Ama olsun iyi ki varlar2 hafta sonrasına çağırıldım. İnşallah düzelir o zamana kadar çünkü enfeksiyon erken doğuma neden oluyormuş. Kendim de dahil tüm hamişlere sağlıklı doğumlar diliyorum. En güzel ve sağlıklı bebişler bizimkiler olsun
Aynı durumdayım ama ben ücretsiz almayı düşünüyorum tüm seneyi kapatmak istiyorum hatta izinlerde sorun çıkarmazlar umarımBen ogretmenim dogum oncesi iznimi aktaramiyorum yaz tatili oldugu icin. Yani dogumdan 8 sonra isbasi ve bebegim de bakiciya mecburen
Ben ucretsiz izin alamam kredi borcumuz var. Pasa pasa gidicem okulaAynı durumdayiz canım ama ben ucretsiz izinle ilk donemi kapatma karari aldim bebek cok ufak olacak bakici hemen bulamam diye böyle düşünüyorum
Sanırım onun sebebi bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyor, ya da idrar enfeksiyonun varsa ondan olabilir korkma canm bebek kilosunu almıştır.
Benimde 1 haftadır oluyor mide bulantılarım şimdilik kusma yok
Ben ucretsiz izin alamam kredi borcumuz var. Pasa pasa gidicem okula
Apartmandan bakici bulmaya caliscam var aslinda birisi kabul ederse bakalim. Yoksa eve gelecek birini bulurum ilcedeyim ben o avantajim var guvenilir birilerini bulabilirimCanım aynı durumdayız ahh bu borçlarbebeğe kim bakacak peki ?
Apartmandan bakici bulmaya caliscam var aslinda birisi kabul ederse bakalim. Yoksa eve gelecek birini bulurum ilcedeyim ben o avantajim var guvenilir birilerini bulabilirim
evde bakici olmasin ya cok takintim vardir benim ;( ailen yakinlardaysa onlara rica et ders saatlerini kisa tutarsinApartmandan bakici bulmaya caliscam var aslinda birisi kabul ederse bakalim. Yoksa eve gelecek birini bulurum ilcedeyim ben o avantajim var guvenilir birilerini bulabilirim
Anladım canım ders saatinde az olursa çok sorun olmaz idare edersin. Ben ikinci döneme ancak bulurum bakıcıyiborcumuzda var ama eşim ekşi hesaptan kullanırız 2 ay dedi sonra toparlariz artık imkânlar böyle gerektiriyor maalesef
Geçmiş olsun bende de enfeksiyon vardı fitil ve kremle atlattım şükür daha önce de olmuştu bıktım bu durumdan inşllhh tez Zaman'da kurtulursun
Malesef canim ailem uzakta ancak doguma gelebilirler o da en fazla iki haftaevde bakici olmasin ya cok takintim vardir benim ;( ailen yakinlardaysa onlara rica et ders saatlerini kisa tutarsin
Bazen benim de çok kötü bulantım tutuyor anneannem bebeğin saçları çıkıyo dediKizlaaaar benim mide bulantilarim geri geldiÇok fenayım sabahlari zaten hic geçmedi gibiydi arada hafifleyip sonra siddetleniyordu şimdi gun icinde de bulanıyor sabahlari da kahvaltida hic bisey yiyesim gelmiyor. Cuma günü gideceğim kontrole bakalim bebek kilo almis mi o kilo aldiysa sorun yok ben dayanirim 1 ay daha napalim
Bazen benim de çok kötü bulantım tutuyor anneannem bebeğin saçları çıkıyo dedi
Canım günlük ped sakın kullanma çantanda yedek çamaşır taşı iç çamaşırlarının ağ kısmını ütüle saf zeytinyağlı sabunla yıkıyosun kırmızı kantaron yağıyla siliyosun duştan sonra hiçbirşey kalmıyo hamileliğimin başında çıldırcak gibiydim daha önce de hiç başıma gelen bişey değildi ama teyze tavsiyeleri işe yarıyorSagol canım bende mantar olayı 1 senedir var nerdeyse belkide fazlası var bilemiyorum. Cok kötü bişey Allah kimseye vermesin yani. İnşallah geçer ilaçlarla,ben antibiyotiğe güveniyorum bu seferr bitecek inşallah :))
Ben de öyle biliyodumOnu genelde mide yanmasında söylerler ama anneannen söylüyorsa doğrudur tabi :)) ben kızımda hamileyken kutu kutu ilaç kullanmıştım doğduğunda simsiyah ve bir sürü,hatta upuzun saçları vardı :))) bunda çok şükür ki o kadar değil. Bakalım bu tezi kendim çürütebilecek miyim :))
Ders saatim cok az degil ama bir gunumu bosaltabilirim. Borcsuz memur var midir acaba
Bazen benim de çok kötü bulantım tutuyor anneannem bebeğin saçları çıkıyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?