- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 37
Allah yardımcıları oldun tez zamanda kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık doğdu acabaKizlar kremalicorek adinda bir arkadasimiz vardi hatirlarsaniz.Serklaj olmustu ve ikiz gebelikti.Bu arkadasimiz dogum yapmis ve minik melekler kuvozde.Ltfen dua edelim annemiz kizlarina biran once kavusmasi dilegiyle...
Kuzucuga masallah.sizede gecmis olsun.Insallah biran once minik prensi kucaginiza aldirmayi nasip etsin rabbim.kızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
çok geçmiş olsunkızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
kızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün inşallah bebeğin maşallah ona kilosu gayet yerinde bi kaç güne çıkar yoğun bakımdan hiç endişelenmekızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Gozlerim hep senden haber aradikızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Yanlis hatrlamiyorsam 32 idi sanirimAllah yardımcıları oldun tez zamanda kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık doğdu acaba
Teşekkür ederim canım, çok şükür iyiyiz, biraz telaşlandırdı bizi ufaklık, doğum çantaları ve sepet beşiği eksikti " hadi tamamlayın" diye sinyal verdi herhalde, Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah.tesekkur ederim Can'ım sende çok tatlı görünüyorsun :)
İnsallah iyisindir Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla insallah
Valla yazılanları okuyunca baya korktum sonra oh dedim iyisin. Çok sukur Can'ım bebiş biraz korkuttu seni ama olsun hayirlisiyla gelsin Zaman'ında insallah
Canım benimkinin de kafası 2-2,5 hafta kadar önde, bacak boyu ve göbek çapı da 2 hafta kadar önde, doktor " kafası böyle devam ederse normal doğum zor, çok da erken konuşmayalım son haftalarda kafa gelişimi de normal devam ederse mümkün de olabilir" dedi.Benimkinin de kafası hep 2 hafta büyük çıkıyor ama diğer kilo vs haftasında, acaba doğum şeklini ya da zamanını etkilermi yoksa hiç ilgisi olmuyor mu onu merak ediyorum bende
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı olsunKizlar kremalicorek adinda bir arkadasimiz vardi hatirlarsaniz.Serklaj olmustu ve ikiz gebelikti.Bu arkadasimiz dogum yapmis ve minik melekler kuvozde.Ltfen dua edelim annemiz kizlarina biran once kavusmasi dilegiyle...
Günaydın kızlar,Benim kızda aynı seninki gibi canım. Kafası (BPD) 2 hafta önde çıkıyor. Diğer değerleri önde olurdu geçen hafta onlar haftasıyla uyumlu çıktı. Normal doğum olup olmayacağı sanırım bizim sonlara doğru netleşir. Doktorum çatın ile alakalı dedi. Hakkımızda hayırlısı artık canım. Koca kafalı kızlarımız ve biz sağlıklı olalımda.
Allah sağlık versin canım ikinize dekızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Söyle canım bence bişey kaybetmezsin için rahatlarHanımlar cilinon jel kullanıyorum serkajlıyım bu sabah hafif pembe bi tortu çıktı normal sizce dra söylesem mi
ben yaptiramadim ya cok kasildim..oyle tek parmak degil ama eliyle yapacakti bilege kadar..o yuzden normal yapamadimGünaydın kızlar,
Özellikle tecrübeli olanların fikri vardır, instagramda okuduğum yorumlarda "çatı muayenesi çok zor" diyen de var, "korkulacak bir şey yok" diyen de, mutlaka herkesin acı eşiği farklı oluyor ama ben işlemi merak ediyorum, cmtsi sancıyla gidince alttan açıklık kontrolü yaptı doktor, "tek parmağımla ulaşmaya çalışacağım, umarım ulaşırım, kendini kasma, kasarsan muayene edemem" dedi, kasmadım ve çok rahattı, zaten 1-2 dk sürüyor, çatı muayenesi bunun gibi bir şey mi acaba?
Saniyelik girip çıkıyorsa çok endişe edilecek gibi durmuyor canım, sıkıştırırsa gidersin doktora, ya da telefonla bilgi alabiliyorsan doktorundan en iyisini o bilir. Aniden tuvalet ihtiyacı gelmesi son 1 aydır hat safhada bende, dün akşam dışarıdaydım, yana yakıla wc aradım avmde, gittim, dalga geçer gibi 2-3 damla,zaten 30 dk önce gitmiştim wcye, bizim kuzular mesanenin üzerine bağdaş kurdular belli kiBu arada bugun benim vajinamda anlık ağrılar oluyor saniyelik yani normal midir ki bu? Doktordan randevuyu çok uzun zaman sonrasına verdi. Artık 2 haftada bir çağırmasi gerekmez migitsem mi bilemedim ki başka yaşayan var mı? Çatı ağrısı dedikleri bu mudur ki? Bir de aniden tuvaletim geliyor nedense
kızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Canım maşallah kilosu da gayet güzel, inşallah en kısa sürede kucaklarsın yavrunu, güzel gelişmeleri bekliyoruz sendenkızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?