2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim zaten hemen ultrason da görülmez ki keşke bi kanda baktirsaydin
25 kasım sat. 8 aralık yumurtlama belirtisi ile ilişki oldu. Aradan geçen 10 günde Rahime gelip tutunmazmıydı Bebek. Dr görmüyorum dedi kan testi de verdim ama hcg yok aralarında sonucumu da ekliyorum. Bhcg göremedim ben bakılan tahliller arasında

Eklentiler

• image.png
    image.png
    110,3 KB · Görüntüleme: 96
Çıkmadık Can'dan umit kesilmezmis. Dayanamayip doktoru aradim hcg sonucu bir saate belli olur dedi. Allahim karmakarışık bir gün sabah ümitliydim öğlen umutsuzdum şimdi belki diyorım
25 kasım sat. 8 aralık yumurtlama belirtisi ile ilişki oldu. Aradan geçen 10 günde Rahime gelip tutunmazmıydı Bebek. Dr görmüyorum dedi kan testi de verdim ama hcg yok aralarında sonucumu da ekliyorum. Bhcg göremedim ben bakılan tahliller arasında
t

Canim bence sen beta hcgye baktirmadan umutsuzluğa kapilma. Çünkü hemen ultrason da görülmez kese

Canim bence sen beta hcgye baktirmadan umutsuzluğa kapilma. Çünkü hemen ultrason da görülmez kese
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla. benn 2009 da tüm gebeliğimi bu sitede geçirdim başka başlıklarda başka bir adım vardı o Zaman. Yeni evliydim kimse yoktu eşim işe gidince hep yalnızdım ve burda kendimi hep iyi hissettim. Sesime ses olması dahi ne kadar kıymetli bilemezsiniz. Umarım dediğin ve dilediğim gibi olur. Rabbim sırayla güzel haberleri almayı hepimize nasip eder çünkü hiçbirbirini tanımayan kardeşler gibiyiz. Her gebelik haberine heyecanlanıp Mutlu oluyorum. Aman yarabbim Nasıl duygusal bir tip oldum ben.

Hcg 3.48 çıkmış adete 7 gün var ne diyorsunuz? 18aralıkta 3.48 olan değer pazartesi 1 çıkmıştı. Her gün katlayarak artıyorsa bu gün 8 falan olmalıydı galiba?

Son düzenleme:
Ayrıca teknik olarak adet günüm gelmedi daha durumum netleşsin istiyorum sadece. Hamile değilsem 4 gün önce 1 çıkan hcg 4 gün sonra niye 3.48 e çıktı? 5'in altı kesin negatif mi demek

Canim 7 gün varsa yükselebilir daha. Benim bir arkadasimin 10 gün varken 2li biseydi meğer hamileymis o ay

Hcg 3.48 çıkmış adete 7 gün var ne diyorsunuz? 18aralıkta 3.48 olan değer pazartesi 1 çıkmıştı. Her gün katlayarak artıyorsa bu gün 8 falan olmalıydı galiba?

Canim 7 gün varsa yükselebilir daha. Benim bir arkadasimin 10 gün varken 2li biseydi meğer hamileymis o ay
Haklısın daha gün geçmeden peşine düşüyorum varsa var yoksa yok. Kırmızıları görmeden kesinleşmiyor -ayrıca değerlerin yüksek çıkması da kesin gebelik demek değil daha bunun kese görünmesi var kalp atışı var. Rabbim nasipse kısmetimizde varsa gelip bizi bulacak. Teşekkür ederim 25 aralığa odaklanıp konuyu beklemeye bırakıyorum akışına bırakıyorum evet

tembelanne tembelanne tatlım daha çok erken Dr nasıl olurda ultrason ile bakar anlam veremedim. Benim ilk hamileliğimde günümden önce idrar testi yaptım çıktı sonra gittim kan tahlili yaptırdım sonucu Dr a gösterdim o gün adet olmam gereken gündü ve bana söylediği sonuç pozitif ama daha çok erken 1 hafta sonra gel dedi. Elime bir kağıt verdi bunu vezneye ver işlemi iptal etsinler dedi. Senin daha gününe 1 hafta var ümitsizliğe kapılma

tembelanne tembelanne tatlım daha çok erken Dr nasıl olurda ultrason ile bakar anlam veremedim. Benim ilk hamileliğimde günümden önce idrar testi yaptım çıktı sonra gittim kan tahlili yaptırdım sonucu Dr a gösterdim o gün adet olmam gereken gündü ve bana söylediği sonuç pozitif ama daha çok erken 1 hafta sonra gel dedi. Elime bir kağıt verdi bunu vezneye ver işlemi iptal etsinler dedi. Senin daha gününe 1 hafta var ümitsizliğe kapılma
Kendime de şaşırıyorum ilk kez anne olduktan sonra spiral doğum kontrol hapı hep korundum 4,5 yıl. Ödüm kopuyordu hamile olursam diye şimdi gün geçmeden peşine düşüyorum. Haklısın çok erken. Çok istediğimden durduramayınca kendimi doktorda ve kan testinde buldum. Bu forumda sayfalarca okuduğuma geliyorum adet günü geçmeden atlamamak lazım. Bazen sadece sabırla beklemek gerekiyor

Kaç gündür memlekete gittim düğüne ay özlemişim burayı :KK73:canım daha 7 gün var umitlendirmek istemem ama pozitif gibi :) yani gün aşırı 2 katına cikiyor anca 4 olmasi lazim zaten bence varsa(insallah ) gayet normal :KK49:

S sinkar benimde bat 4 ocak birlikte bekleyelim bakalim canim
Ayyy hadi bakalım ben sabah yumurtlama takibine gideceğim doktora. Sonucu yazarım bakalımm yumurtalarım ne kadar büyüdü, kaç tane büyüdü ☺️ ben tesadüfen üçüz anneler topiğini gördüm, birçok kadın sebebsiz inferlitededen yumurtlama ilacıyla ilk ayda hamile kalmışlar, hemde çatlama iğnesi vurdurmadan. Hatta yumurtalıkları fazla sayıda olgunlaştı için üçüz gebelik oluşmuş üçüz biraz gözümü korkuttu ama ikiz annesi olmak fena olmazdı hani sabah sonucu yazarım, konuşuruz tekrar ☺️

Ayyy hadi bakalım ben sabah yumurtlama takibine gideceğim doktora. Sonucu yazarım bakalımm yumurtalarım ne kadar büyüdü, kaç tane büyüdü ☺️ ben tesadüfen üçüz anneler topiğini gördüm, birçok kadın sebebsiz inferlitededen yumurtlama ilacıyla ilk ayda hamile kalmışlar, hemde çatlama iğnesi vurdurmadan. Hatta yumurtalıkları fazla sayıda olgunlaştı için üçüz gebelik oluşmuş üçüz biraz gözümü korkuttu ama ikiz annesi olmak fena olmazdı hani sabah sonucu yazarım, konuşuruz tekrar ☺️
Hadi insallah guzel guzel buyumustur yumların. Ben kasimda klomen kullandim dr kist olusmus adetinle atarsin buyuk ihtimal dedi. Sabirla bekliyorum ben de canim.. bugun adetin kacinci gunu? Ben klomen kullandigimda 12.gun gitmistim dr a catlamis yum dedi. Bugunde 14.gunum biz gunasiri devam ediyoruz calismalara

Evet bizim bir tanıdık kadın 12 yıl tüp bebek aşılama vs sonra üçüzleri oldu. Eşimin kuzeni kız tüpler tıkalı Bebek olmuyor derdi aşılama ile ilk bebeğini aldı kucağına arada Nasıl olsa bebek olmuyor diye korunmadı sonra ikizleri oldu doğal yolla aşılama olmadan. Diyeceğim o ki kısmetinde varsa gelir bulur seni inşallah yum lar büyümüş olur Arzu ettiğin gibi.

Kaç gündür memlekete gittim düğüne ay özlemişim burayı :KK73:canım daha 7 gün var umitlendirmek istemem ama pozitif gibi :) yani gün aşırı 2 katına cikiyor anca 4 olmasi lazim zaten bence varsa(insallah ) gayet normal :KK49:
Bu bhcg salgılanması kişiden kişiye değişebiliyormuş. Ümit çıkmadık Can'dan kesilmez:) ama yine de gece okuyunca yazını iyi geldi. Ümit etmek güZel :)

Hadi insallah guzel guzel buyumustur yumların. Ben kasimda klomen kullandim dr kist olusmus adetinle atarsin buyuk ihtimal dedi. Sabirla bekliyorum ben de canim.. bugun adetin kacinci gunu? Ben klomen kullandigimda 12.gun gitmistim dr a catlamis yum dedi. Bugunde 14.gunum biz gunasiri devam ediyoruz calismalara
Şimdi çıkıyorum canım buğün 11. Günüm erken mi gidiyorum acaba ama haftaiçi çalışıyorum yarında doktorum yok. ☺️ bakalım ne diyecek size tekrar döneceğim ☺️ öptüm hepinizi iyi haftasonları:KK68:

Şimdi çıkıyorum canım buğün 11. Günüm erken mi gidiyorum acaba ama haftaiçi çalışıyorum yarında doktorum yok. ☺️ bakalım ne diyecek size tekrar döneceğim ☺️ öptüm hepinizi iyi haftasonları:KK68:
Yok canim bence ideal cunku ben kasimda 12.gun gittigimde catlamisti. 11.gun uygun bence.

:KK49:
Yok canim bence ideal cunku ben kasimda 12.gun gittigimde catlamisti. 11.gun uygun bence.
Meraba canım doktordan yeni geldin iki tane yumoşum çok iyi gelişmiş, bir tanesi 21 cm diğeri 18,5 cm dedi. Çok iyi değerlendir günleri yarın , buğün çatlar yumurtalıkların, sağdan yumurtluyorum , solda birsey yok dedi. İşte perşembe günü ilişkiye girdiğimi söyledim. Çok iyi dedi haftasonunuda iyi değerlendir dedi. Rabbim izniyle belki ikizlerim olur çok heyacanlıyımmmm. Sabırsızlıkla bekliyorummm

canım ikinci çizgi koyulaşınca yaklaşık 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor. Büyük ihtimalle birkaç gün sonra koyulaşır. Sen şimdi gün aşırı dene...yada şöylede yaparbilirsin ikinci çizginin koyulaştığı gün ve ertesi gün ilişkiye girersen hamileleik şsnsın artar... bol şsnslar :))
Canim zaten sat tan beri gun asiri deniyoruz bugun iyice koyulasti gun asiriya dewam mi etmeliyim iki gun ust uste mi denemeliyiz acaba napcagmizi sasirdik artik

Eklentiler

• 20151219_085052-1.jpg
    20151219_085052-1.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 123
X